Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти за Почивки в България

Зимна СКИ и СПА почивка в Банско! Нощувка със закуска и вечеря + СПА зона и басейн за 35лв, Хотел Адеона Ски и Спа***

СКИ и СПА почивка в Банско! Нощувка със закуска и вечеря + СПА зона и басейн за 35лв,Хотел Адеона Ски и Спа***

35лв.

Поръчай Отново

Зимна СКИ и СПА почивка в Банско! Нощувка със закуска и вечеря + СПА зона и басейн за 35лв, Хотел Адеона Ски и Спа***

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
98 Купени ваучери
35лв.

Ваучерът включва още:

Вземете ваучер за: Нощувка със закуска и вечеря + СПА зона и басейн - за 35лв. на човек

Ваучерът включва още:
• Закрит басейн, сауна, парна баня, джакузи в басейна;
• Интернет в общи части;
• Безплатен паркинг (до 10 места;
• Ски гардероб.
• Изхранването е на блок маса. При по - малко от 15 човека изхранването е на сет меню.

Условия за ползване:

Любопитно:

Екстри на хотела

  • Паркинг
  • Закрит басейн
  • Wi-Fi в лоби
  • Ресторант
  • домашни любимци
  • Сейф в хотела
  • Wi-Fi в стаята
  • Телевизор
  • Тераса
  • телевизия
  • закуска и вечеря
  • Спа център

Офертата е предоставена от хотел Адеона Ски и Спа***

АДЕОНА СКИ &СПА е божествено място за обикновени хора, което ви предлага прекрасни условия за почивка и уелнес по всяко време на годината. Хотелът ви посреща и очарова с типичната за Банско външна архитектура, умело съчетана от нашите дизайнери с модерното и лукса в уютните апартаменти. На ваше разположение са също и атрактивния Адеона Фууд &Бар и пленителния Адеона Спа &Уелнес, създадени специално за да поглезят всички ваши сетива.

Хотелът се намира на 5 мин. пеша от центъра на гр. Банско и на 15 мин. пеша от ски лифта.
Адеона Ски &Спа ви предлага прекрасни условия за почивка и уелнес по всяко време на годината. Хотелът ще ви посрещне и очарова с типичната за гр. Банско външна архитектура, умело съчетана от нашите дизайнери с модерното и лукса в уютните апартаменти.
Студията са кокетни луксозни стаи, разполагащи с по две удобни френски легла с нощни шкафчета, нощни осветителни тела, гардероб, багажник, писалище с огледало, кухненски бокс, телевизор със сателитна програма и баня с вана. Четири от студията имат прекрасен изглед към лятната градина на хотела, а едно от тях - с пленителен изглед към ски пистите. Студията са предназначени за настаняване на максимално трима души.

Луксозните едноспални апартаменти са преобладаващите в нашия хотел. Те се състоят от коридор с портманто, който води в уютен хол с мека мебел и масичка, багажник, писалище с огледало, телевизор със сателитна програма и практичен кухненски бокс. Диванът в хола е оборудван с разтегателен механизъм и подматрачна рамка, които осигуряват удобство за спане не само на деца, но и на възрастни. От хола се влиза в просторна спалня оборудвана с две широки и удобни френски легла с нощни шкафчета, нощни осветителни тела и гардероб. Тези апартаменти разполагат с просторна баня с вана. В едноспалните апартаменти могат удобно да се настанят от 2 до 4 човека.

Двуспалните ни апартаменти се характеризират със своята просторност и комфорт. В допълнение към всички удобства на едноспалните апартаменти те разполагат с още една просторна спалня и отделна тоалетна от банята. Двуспалните апартаменти са достатъчно удобни и комфортни за настаняването на 4 до 6 човека.
Почти всички апартаменти в "Адеона Ски &Спа" са с прекрасен изглед към планините Пирин, Рила и Родопите, както и към красивия град Банско.

Адеона Фууд &Бар
Доказано е, че от чистия въздух на град Банско се огладнява бързо. Ето защо за ценителите на добрата българска и европейска кухня създадохме Адеона Фууд &Бар – мястото където ще бъдат задоволени всички ваши кулинарни фантазии. В уютната атмосфера можете да се насладите и на многообразието от качествени вина и други любими напитки. Не сме забравили и любителите на спорта – тях ги очакват невероятни емоции с футболните и други спортни предавания от целия свят, излъчвани на нашите LCD екрани.

Адеона Спа &Уелнес
Независимо дали пристигате директно от забързания град или сте изкарали приятни часове в планината, горещо ви препоръчваме да се потопите в нашия пленяващ Адеона Спа &Уелнес център – мястото където безмилостно унищожаваме стреса. Там на ваше разположение са закрит басейн с джакузи, инфрачервена сауна, финландска сауна, парна баня и стая за релакс. А за да изпитате пълно блажество посетете стаята за масажи и се предайте в ръцете на нашите професионални масажисти.

Ски гардероб
Апарт хотел Адеона Ски &Спа разполага с безплатен ски гардероб за съхранение на ски оборудването на своите гости.

Паркинг
Апарт хотел Адеона Ски &Спа разполага с безплатен паркинг за автомобилите на своите гости.

Офертата е осигурена от "Адеона ООД , ЕИК: BG200928830" и промотирана от Гранд Травъл ООД, с ЕИК: BG202191378 притежаващ лиценз за извършване на туроператорска дейност съгласно удостоверение за регистрация PK-01-7019/04.12.2012г. (застрахователна полица с № 03700100004869 ЗД Евроинс със срок на валидност от 07.01.2024г. до 06.01.2025г. до собственик на разделите: Туризъм, Почивки в България, Почивки и Екскурзии в Чужбина в Rio.bg.

Още оферти

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4283  дни публикувахме 108,265 оферти и Ви спестихме 24,363,356 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола