Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти за Почивки в България

СПА почивка във Велико Търново! 2 или 3 нощувки със закуски и 1 вечеря + 1 СПА процедура, басейн и джакузи на цена от 139лв, от Гранд Хотел Янтра****

Почивка във Велико Търново! 2 или 3 нощувки, закуски и 1 вечеря + СПА процедура и басейн, от Гранд Хотел Янтра

139лв.

Поръчай Отново

СПА почивка във Велико Търново! 2 или 3 нощувки със закуски и 1 вечеря + 1 СПА процедура, басейн и джакузи на цена от 139лв, от Гранд Хотел Янтра****

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
54 Купени ваучери
139лв.

Ваучерът включва още:

• Две нощувки със закуски и една вечеря + една СПА процедура и ползване на басейн, джакузи и фитнес - за 139лв на човек.
• Три нощувки със закуски и една вечеря + една СПА процедура и ползване на басейн, джакузи и фитнес - за 170лв на човек.
• Ваучерът включва:
- Една СПА процедура на възрастен за периода на престоя по избор от:
• Аромамасаж лице Мажор /20 мин/;
• Млечен пилинг - тяло /20 мин/;
• Пилинг лице Академи - лице /20 мин/;
• Ароматерапия - гръб /20 мин/;
• Хидрована с черноморска луга /20 мин/;
• Частична апликация с Черноморска кал /20 мин/;
- Безплатно ползване на вътрешен басейн, Джакузи, Фитнес, Безплатен паркинг на разположение, Туристическа такса и Застраховка и ДДС.
• Закуската е на блок маса при повече от 20 човека в хотела. Вечерята е на сет меню /по избор от 2 варианта/.

Условия за ползване:

Бонус към офертата:

Любопитно:

Екстри на хотела

  • Паркинг
  • Закрит басейн
  • Ресторант
  • Сейф в хотела
  • Wi-Fi в стаята
  • Телевизор
  • Климатик
  • Тераса
  • Телефон
  • Минибар
  • телевизия
  • Баня с вана
  • закуска и вечеря
  • Фитнес
  • Спа център

Офертата е предоставена от ГРАНД ХОТЕЛ ЯНТРА

Четиризвездният Гранд Хотел Янтра, част от българската верига Шарлопов Хотелс се намира в старата част на Велико Търново. Сградата на хотела е паметник на културата с уникално разположение - под „Самоводска чаршия”, на площад „Велчова завера”, с панорамна гледка към Великотърновския университет, архитектурния резерват Арбанаси, крепостта Царевец и историческия хълм Трапезица, живописно обгърнати от извивките на река Янтра.

Гранд Хотел Янтра работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих, познавателни и културно-исторически обиколки, бизнес срещи, семинари и тиймбилдинги, фирмени и семейни тържества. На разположение на гостите на хотела са безплатен паркинг, банкомат, рум сервиз, пране и гладене, сейф (на рецепция, срещу заплащане), както и разплащане с кредитни карти. Безплатно се предоставят бебешки легла при предварителна заявка. Култура, красота и СПА - всичко, от което имате нужда, в Гранд Хотел Янтра - Вашият дом далеч от дома.

Луксозният СПА и уелнес център "Янтра" разполага с:
- Басейн с хидромасажен джет и джакузи
- Фитнес, оборудван с кардио уреди и тежести
- Сауна парк
- Множество терапии за лице и тяло
- Антицелулитни процедури
- СПА капсула

Луксозният СПА и уелнес център Янтра предлага разнообразие от класически и екзотични СПА процедури и уелнес програми с висококачествена козметика. Насладете се на незабравим СПА уикенд с любимия човек или се отпуснете със стил след дългия работен ден. Подарете си здраве и удоволствие с нашите класически и екзотични масажи - с бамбук и лотос, нар, мед, шоколад, вулканични камъни, Широдара, Ориенталски масажи. Възползвайте се от предлаганите антицелулитни и ароматерапии, подмладяващи, лифтинг и антистрес програми за лице и тяло, както за жени така и за мъже.

Модерният фитнес център в Гранд Хотел Янтра, е оборудван с TECHNOGYM кардио уреди и уреди за всяка една мускулна група, подходящи за индивидуална кардио програма или програма за силови тренировки. Възползвайте се от плувния басейн с Джакузи, отпуснете се в сауна парка, оборудван със сауна, парна баня, контрастни душове и зона за релакс. Поглезете се в СПА капсулата и после се отпуснете в ръцете на нашите професионални терапевти, които ще Ви отведат на релаксираща почивка чрез Ориенталски масаж, пилинг със соли от Мъртво море, индийски масаж на глава или терапия „Светлините на Мароко“.

Заведения:
Луксозен ресторант „Янтра”(капацитет до 220 души) в болярски стил с великолепна панорамна тераса с гледка към хълма Царевец и шоуто „Звук и светлина”
ВИП зала в болярски стил с капацитет до 25 души
Виенска сладкарница в арт стил - идеално място за срещи с приятели в свободното време
Уютен лоби бар с камина и гледка към крепостта Царевец
Гранд Хотел "Янтра" е популярно място за провеждане на корпоративни бизнес-срещи, семинари и фирмени тържества, тийм билдинги, обучения, конференции и др. Стратегическото местоположение на хотела, добрата конферентна база, възможностите за СПА релакс и внимателното отношение на опитния персонал са предпоставки за успеха на Вашето фирмено събитие.
За корпоративни мероприятия в Гранд хотел "Янтра" е на разположение следното оборудване: мултимедиен проектор с екран, флипчарт и безжичен интернет. По предварителна заявка могат да се осигурят озвучителна система, уредба с безжични слушалки за преводи или симултанен превод.
За всяко събитие предоставяме възможности за организиране на работни и празнични обеди или официални вечери, кафе-паузи, коктейли, тематични вечери с фолклорна програма и национална кухня, караоке парти и други.

Екстри в стаите: Помещенията разполагат с двойно легло или с две отделни легла, мини бар, кабелна телевизия, високоскоростен интернет (в стаите срещу заплащане), климатик с индивидуален контрол на настройките, телефон, баня с вана или душ кабина, санитарен възел, сешоар и телефон. 

Велико Търново, наскоро обявен за културна столица на Балканите, е един от най-древните български градове. Градът съхранява и до ден днешен Възрожденския дух, култура и традиции. Великотърновският край е особено богат на културно-исторически и природни забележителности. Впечатляващата история на града, който е бил повече от 200 години политически, икономически и културен център на Втората българска държава, е пресъздадена чрез уникалното за Европа аудио-визуално шоу „Звук и светлина”.
Ако сте отседнали в Гранд Хотел Янтра ще имате възможност да посетите следните забележителности и дестинации до хотела и в околностите на гр. Велико Търново:
Крепостта Царевец
Самоводска чаршия
Мултимедиен посетителски център "Царевград Търнов"
Манастири и музеи във В. Търново и околностите на града
Архитектурно-исторически комплекс Арбанаси
Архитектурно-историческия резерват с. Боженци
Архитектурно-етнографски комплекс „Етъра”
Архитектурно-исторически резерват Трявна
Посещение на Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро.

Офертата е осигурена от "Янтра-Шарлопов хотелс ЕООД , ЕИК: BG104646336" и промотирана от Гранд Травъл ООД, с ЕИК: BG202191378 притежаващ лиценз за извършване на туроператорска дейност съгласно удостоверение за регистрация PK-01-7019/04.12.2012г. (застрахователна полица с № 03700100004869 ЗД Евроинс със срок на валидност от 07.01.2024г. до 06.01.2025г. до собственик на разделите: Туризъм, Почивки в България, Почивки и Екскурзии в Чужбина в Rio.bg.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4283  дни публикувахме 108,290 оферти и Ви спестихме 24,363,356 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола