Офертата, която разглеждате е изтекла!

Виж още оферти в Красота »

Древен тибетски масаж на гръб "Медена красота" + липолазер на 4 зони + чаша водородна вода на BIOGENIS, от Студио за здраве и красота Оренда

Древен тибетски масаж на гръб "Медена красота", липолазер, чаша водородна вода на BIOGENIS

2500 лв. 75.00лв.

Поръчай Отново

Древен тибетски масаж на гръб "Медена красота" + липолазер на 4 зони + чаша водородна вода на BIOGENIS, от Студио за здраве и красота Оренда

  • 75.00лв
  • 50.00лв
  • 67%

Офертата изтича след:

    • 00часа
    • 00минути
    • 00секунди
  • 13 Купени ваучери
25.00лв.

Ще ти дойде добре един масаж? Извикай силата на природата на твоя страна с новото неустоимо предложение на Студио за здраве и красота ОрендаВземи ваучер и пречисти организма си!

Древен тибетски масаж на гръб "Медена красота" + липолазер на 4 зони на крака и седалище + чаша водородна вода на BIOGENIS - за 25лв, вместо за 75лв.

Повече за процедурите:
• "Медената красота" е древен тибетски метод, при който се съчетават масажните похвати с мощния биологичен ефект на чистия пчелен мед. Той подобрява лимфо- и кръвообращението, притежава и уникален детоксикиращ ефект, като изсмуква и изпомпва токсините от тъканите в тялото. Благодарение на витамини А,B,C,E,K, органични киселини, ензими и много химични елементи, той притежава забележителна възстановяваща сила, която благоприятства оздравителните процеси. Естествената способност на организма да се пречиства от вредните вещества е възстановена, а човек се чувства лек и тонизиран. Масажът с истински пчелен мед е особено ефективен при артроза, белодробни заболявания, безсъние, депресия.
• Внимание: Меден масаж се прилага само на хора, които нямат алергия към меда.
• Чаша вода след медения масаж - Детокс с водородна вода на BIOGENIS.
• Липолазерът е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото. Резултатите са видимо намаляване на теглото и поддържане на трайно красива фигура. Терапията е приятна и релаксираща, единственото усещане е много леко затопляне, когато падовете са в контакт с кожата.

• Общо времетраене - 45 минути .
• Процедурите се извършват последователно - 20 минути масаж и 25 липолазер.

Условия за ползване:

Бонус към офертата:

Офертата е предоставена от Студио Оренда

Студио за здраве и красота Оренда предлага терапии, процедури и масажи за тяло и лице, които даряват красота, сила, баланс, здраве и енергия.
Оренда... звучи мистично и далечно. Но това е мощна магическа формула за зареждане с животворяща и положителна енергия. Безценно наследство на всеки българин, дар от предците ни и от природата. Предавала се е от род на род заедно с мистичните 12 ключа - символи, които сбъдвали желания. Така достигнала до нас, пренесена от посветените Кирил и Методий, които вградили скритото познание за най-мощната вътрешна сила в глаголицата. Божията искра на Оренда сега пребъдва с трепета на българското сърце. Оренда е навсякъде около нас, стига да поискаме да я намерим. Тя ни помага във всяко едно начинание и желание. Самото изричането на думата пречиства, зарежда и ободрява.

Адрес и Контакти

Студио Оренда Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2601  дни публикувахме 52,252 оферти и Ви спестихме 21,685,460 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола