Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още подбрани оферти за теб

Виж други оферти в Култура »

Гледайте представлението "Вуйчо Ваньо" на 23 Ноември от 19:00 часа на сцената на Театър Възраждане

Гледайте представлението "Вуйчо Ваньо" на 23 Ноември от 19:00 часа в Театър Възраждане

1600 лв.

Поръчай Отново

Гледайте представлението "Вуйчо Ваньо" на 23 Ноември от 19:00 часа на сцената на Театър Възраждане

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 8 Купени ваучери
16.00лв.
В представлението "Вуйчо Ваньо" се разкрива историята на този човек, който е останал в страни от живота и от възможността да бъде някой. Животът на "малкия" човек просто минава, носейки на гърба си цялата трудност и несправедливост и ние трудно дори бихме могли да си помислим, че има такива хора. Героите просто са приели неизживеният живот, пълен с монотонност, докато не се появява красивата, но отегчена жена на стария егоист - проф. Серебряков - разкошната Елена Андреева. Тя успява да владее обкръжението си, като около нея се завъртат д-р Астов и силно влюбения - вуйчо Ваньо, който пропуснал да ѝ предложи брак преди години. В сюжета настъпва момент, в който чувствата му просто ескалират и преобръщат личността му. Гледайте драматичната постановка на сцената на Театър Възраждане, като вземете ваучер за: 

• Представлението "Вуйчо Ваньо" на 23 Ноември от 19:00 ч. - странични места - за 16лв.
• Представлението "Вуйчо Ваньо" на 23 Ноември от 19:00 ч. - фронтални места - за 18лв. 

• Жанр: драма.

Условия за ползване:

• Валидност на ваучера: на 23 Ноември 2018г.
• Ваучерът важи за едно лице.
• След закупуване на ваучер е необходима резервация, на посочените в контакти телефони.
• В деня на представлението е необходимо да предоставите разпечатан ваучера на касата на театъра 30 минути преди началото на постановката.

Любопитно:

Жанр: Драма
Автор: Антон Павлович Чехов
Режисьор: Григор Антонов
С участието на: Свежен Младенов, Жана Рашева, Роберт Янакиев, Виттория Николова, Георги Златарев, Ивет Радулова, Гергана Кофарджиева, Йордан Ръсин, Боян Младенов

Пиесите на руския писател и драматург Антон Чехов са сред най-поставяните в света. В своето творчество, авторът засяга живота на малкте, дребни хора, които винаги съществуват в едно общество. В представлението "Вуйчо Ваньо" се разкрива историята на този човек, който е останал в страни от живота и от възможността да бъде някой. Животът на "малкия" човек просто минава, носейки на гърба си цялата трудност и несправедливост и ние трудно дори бихме могли да си помислим, че има такива хора. Героите просто са приели неизживеният живот, пълен с монотонност, докато не се появява красивата, но отегчена жена на стария егоист - проф. Серебряков - разкошната Елена Андреева. Тя успява да владее обкръжението си, като около нея се завъртат д-р Астов и силно влюбения - вуйчо Ваньо, който пропуснал да ѝ предложи брак преди години. В сюжета настъпва момент, в който чувствата му просто ескалират и преобръщат личността му.

Офертата е предоставена от Театър "Възраждане"

Театър Възраждане е най-малкият театър в България, където магията на театралното изкуство се случва точно пред очите Ви. В залата има едва сто места, а близостта с актьорите Ви прави непосредствен съучастник в тяхното дело. На сцената на театъра се играят както представления за деца, така и за... е, за пораснали деца, а в афиша му смело присъстват имена като Стоянка Мутафова, Стефан Мавродиев, Христо Гърбов, Даниел Цочев, Мариана Жикич, Свежен Младенов, Роберт Янакиев и много други.

 • Малина Иванова Аватар
  Малина Иванова

  Постановката беше чудесна

 • Димитрова Аватар
  Димитрова

  много добри актьори

 • A. Nakova Аватар
  A. Nakova

  Страхотни аетисти.Представлението”Макс и Мориц”заслужава да се гледа на много по-голяма сцена.За 2 път с моите деца го гледаме и те се забавляват страхотно.Браво на всички артисти!

 • Елена Кръстева Аватар
  Елена Кръстева

  Страхотна постановка! Заслужава си да се гледа!

Адрес и Контакти

Театър

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2450  дни публикувахме 46,928 оферти и Ви спестихме 19,590,586 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола