Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още подбрани оферти за теб

Виж други оферти в Спорт »

Здрав дух в здраво тяло! 4 посещения на Табата, Народни танци, Fit Shape или Каланетика, от BB Sport Center

Здрав дух в здраво тяло! 4 посещения на Табата, Народни танци, Fit Shape или Каланетика

2900 лв. 40.00лв.

Поръчай Отново

Здрав дух в здраво тяло! 4 посещения на Табата, Народни танци, Fit Shape или Каланетика, от BB Sport Center

 • 40.00лв
 • 11.00лв
 • 28%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 0 Купени ваучери
29.00лв.

Далеч си от желаната фигура? Време е да се раздвижиш с усмивка и да си върнеш тонуса! BB Sport Center има предложение за теб, благодарение на което ще се сдобиеш с мечтаното тяло и ще се радваш на добро настроение с ваучер за:

4 посещения на Табата, Народни танци, Fit Shape или Каланетика
само за 29лв, вместо за 40лв.

• Продължителност на занятието: 60 минути

Условия за ползване:

• Валидност на ваучера: до 30 Ноември 2018г.
• След закупуване на ваучер е необходимо предварително записване на час на посочените в контакти телефони.
• Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер на доставчика на услугата

Любопитно:

Табата е тренировъчен модел, който е базиран на високоинтензивното физическо натоварване. Името му идва от неговия основател д-р Изуми Табата, който през 1996 г. заедно със свои колеги от Националния институт за фитнес и спорт в Токио открива, че високоинтензивното натоварване по време на тренировка оказва изключително благоприятно влияние върху физиологичното състояние на организма. Екипът провежда 6-седмични тестове на японски кънкьори и след задълбочен анализ регистрира около 14% покачване на аеробния и 28% увеличение на анаеробния капацитет на атлетите.
Изследването доказва, че при високоинтензивното трениране се губят девет пъти повече мазнини, отколкото при ниско или средноинтензивното. Това се дължи на следтренировъчната консумация на кислород (СТКК) – при високоинтензивното натоварване изгарянето на мазнини продължава дълго след края на тренировката, а метаболизмът остава ускорен.
Табата методът на трениране не е сложен в естеството си, но е труден за изпълнение, особено от начинаещи. Основно при табата упражненията е, че те се изпълняват за 20 секунди при максимална интензивност, след което се почива 10 секунди и това се повтаря общо 8 пъти. Изследвания сочат, че 4 минути табата изгарят много повече мазнини, отколкото 60 минути умерена кардио тренировка.

Fit Shape най-новата функционална тренировка. Тренировката включва компилация от подбрани упражнения, така че да бъдат засегнати всички мускулни групи. Fit Shape е специално разработена концепция с комплексни упражнения от познатите ви интензивни тренировки. Нашите инструктори са помислили за правилните съчетания, които да задействат метаболизма и той да работи в продължение на 6-8 часа изцяло във ваша полза, а именно горене на излишните калории. Включени са кръгови тренировки, упражнения със собствено тегло, ластици, свободни тежести, лостове, TRX, Tabata, HIIT и други подобни на тях.
Тренировката Fit Shape се изпълнява с леки тежести и собствено тегло, набляга се на мобилността, издръжливостта и координацията в комбинация от силови и кардио упражнения. За да бъде още по-приятна и по-стимулираща тренировката, тя се изпълнява на фона на музика, съобразена с типа и интензивността на упражненията.

Офертата е предоставена от BB Sport Center

Най-новата бутикова зала за групови тренировки в София BB Sport Center предлага Зумба, Спининг и Kangoo Jumps, Пилатес, Йога, Народни танци, Салса и много други. Залата предлага богат избор на занимания за деца - художествена гимнастика, латино танци и др.

Адрес и Контакти

 • гр. София ул. „Слав Караславов“ 1
 • 0888 088 750
  • Понеделник до Неделя
  • 08:00 - 20:30
BB Sport Center Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2484  дни публикувахме 48,374 оферти и Ви спестихме 21,170,273 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола