В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Национални

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Виж още оферти в Уроци и курсове »

Ускорен онлайн курс по английски език за малки и големи за нива А1 или А2 с 6-месечен достъп до всички граматични уроци и упражнения, от Езиков център Школата

Ускорен онлайн курс по английски език за малки и големи за нива А1 или А2

2390 лв. 100лв.

Поръчай Отново

Ускорен онлайн курс по английски език за малки и големи за нива А1 или А2 с 6-месечен достъп до всички граматични уроци и упражнения, от Езиков център Школата

 • 100лв
 • 76.10лв
 • 76%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 6 Купени ваучери
23.90лв.

Търсиш смислено занимание? Защо не подобриш чуждоезиковите си знания по английски език? Знаеш това-онова, но ти липсват систематизиране и повече практика? Време е да продължиш напред и да се почувстваш уверен в способността си да водиш елементарен разговор! Ще е полезно, нали? Възползвай се от онлайн курс от Езиков център Школата с ваучер по избор от:

Ускорен онлайн курс по английски език за малки и големи с 6-месечен достъп до всички граматични уроци и упражнения:

• A1 курс (начинаещи) само за 23.90лв, вместо за 100лв.
• А2 курс само за 25.90лв, вместо 120лв.

Курсът включва:
• Плавно и постепенно научаване на ключови граматични и лексикални правила и тяхното прилагане в практиката, ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения;
• Допълнителни граматични упражнения към съответните теми, които премахват нуждата от закупуване на допълнителни материали за обучение или работни тетрадки;
• Видео уроци с преподавател, чрез които курсистите привикват към звученето на езика;
• Уроците по английски език съдържат в себе си интерактивно съдържание. Това включва видеа, допълнителни упражнения за самопроверка на знанията, с които ще превъзмогнете езиковата бариера и ще придобиете по-голяма увереност в общуването.

"Ученето няма възраст и граници. Учи от всяка точка на света с Школата!"

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Езиков център Школата

Езиков център Школата е иновативен чуждоезиков център за деца, ученици и възрастни, където с много любов и професионализъм се преподава по интерактивна методика.

ТЯХНАТА МИСИЯ
Тяхното призвание е да споделят любовта към ученето и да я предадат на курсистите си, потапяйки ги във вдъхновяващия учебен процес неусетно и с лекота. В ШКОЛАТА се стремят да създадат и развиват среда, в която техните курсисти да учат с любов, радост, свобода и вдъхновение.

ЕКИП
Той е интернационален, позитивен и същевременно силно отговорен, мотивиран, опитен и професионален. Техните преподаватели са източник на знания и имат за цел да провокират активно участие на курсистите в процеса на обучение. Учителите следват както учебния материал, така и се водят от желанията и очакванията на техните курсисти.

ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ
Езиков център Школата в гр. Бургас е създаден с много любов към децата и стремеж да търсят хармонията между добрите резултати и удоволствието при заниманията, защото при тях ученето е забавно. Съчетават традиционните методи с новаторски подход като учене чрез преживяване и интерактивно преподаване на учебния материал, благодарение на които детето се чувства сътворец в процеса. Разглеждат всяко дете като уникална личност, за която се грижат да се прояви по най-добрия възможен начин.

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
Езиков център Школата съчетава класическата форма на преподаване с най-съвременните технологии на обучение в ОНЛАЙН пространството. Целта им е да предадат информация, но също да помогнат на обучаващите да се превърнат от пасивни получатели на знания в активни конструктори на житейския си път. Онлайн обучението, което предлагат, излиза извън рамките на разстоянието. То дава възможност на хората от всички краища по света да общуват и да учат заедно.

Адрес и Контакти

 • https://shkolata.eu
 • гр. Бургас ж.к. Лазур, бл. 33, вх. 5, ет. 1 /кръстовище на бул. Демокрация, зад Механотехникум/
 • 0897 *** ***
  • По График
Езиков център Школата Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2788  дни публикувахме 58,585 оферти и Ви спестихме 22,365,783 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола