В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Национални

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Пейнтбол край Черноморец за деца и възрастни! Игра със 150 топчета и включена екипировка, от The Paintball Hub

Пейнтбол край Черноморец за деца и възрастни! Игра със 150 топчета и включена екипировка от The Paintball Hub

30лв.

Поръчай Отново

Пейнтбол край Черноморец за деца и възрастни! Игра със 150 топчета и включена екипировка, от The Paintball Hub

  • 30лв
  • 7.50лв
  • 22.50лв

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
20 Купени ваучери

The Paintball Hub е най-новият терен за пейнтбол на Южното Черноморие и предлага страхотен начин за отпускане на па̀рата! Офертата е подходяща още за празнуване на рожден ден или екстремен тиймбилдинг!

Офертата включва:

• 150 топчета;
• Екипировка-гащеризон, каска, протектор за гърди и гръб, ръкавици;
• Треньор, който ви напътства.

Правила на играта:
• При организиране и провеждане на всеки вид пейнтбол игра се назначава минимум един съдия, който определя начало на играта, спира играта, решава спорове, възникнали по време на играта и слага край на същата. Във всяка игра решенията на съдията или съдиите не подлежат на оспорване и се изпълняват безпрекословно!
• Всеки отбор трябва да определи свой капитан. Капитаните на всеки отбор се обръщат към съдията за допълнителни инструкции и след като му дадат сигнал, че отборите им са готови, играта започва.
• Участник е елиминиран - "убит", ако бъде улучен с желатиново топче в следствие на директно попадение. Като такова се приема:
- белези от боя по маската, маркера или където и да е по тялото;
- попадение от изстрел на съотборник - приятелски огън.
• Участник не се счита за елиминиран, ако е улучен от:
- топче, което не е оставило белези от боя;
- пръски на топче, което е нарушило своята цялост в друг обект.
• При директно попадение-елиминация на участник, същият трябва да извика "убит" и задължително да постави предпазителя на своя маркер. С вдигнати ръце и маркер над главата играчът трябва да напусне игралното поле по най-краткия и безопасен път, продължавайки да вика "убит". Извън терена маркерът се държи, насочен към земята.
• При звуков сигнал от съдията всеки намиращ се на терена, е длъжен да прекрати стрелбата и да остане на своята позиция до следващия сигнал. При неизпълнение участникът бива отстраняван от играта.
• Всеки участник има право да поиска спиране на играта, като извика "Проверка!", ако има съмнение за "убит" играч и/или проблеми с екипировката. При неизправност на маркера играчът трябва да го постави на земята и да се отдалечи на няколко метра.
• Ако участник извика "убит", той незабавно трябва да напусне игралното поле, дори и в случай, че не е елиминиран, според правилата.
• Физически съприкосновения между участниците са забранени.

Безопасност:
• Стриктното спазване на тези правила за безопасност са задължителни за всички и участниците трябва:
- да използват предоставената от организаторите екипировка;
- да не насочват маркера към необезопасени лица, съгласно изискванията за игра на пейнтбол;
- да държат цевта на маркера насочена надолу;
- да използват само топчета за пейнтбол, предоставени от организаторите;
- да не разглобяват маркера;
- да избягват стрелбата на разстояние по-малко от 2 метра.
• Всеки участник декларира, че е запознат с проведения му инструктаж и се задължава да спазва правилата за безопасност. За целта подписва декларация, предоставена на място.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от The Paintball Hub

Много екшън предлага най-новият терен за пейнтбол на юг от Бургас - The Paintball Hub.

Игрището, на което ще се водят битки с пушки заредени с цветни топчета, се вижда от главния път в посока Созопол и предлага много любопитен начин да се отървете от стреса натрупан в градска среда.

Идеята за атракцион от такъв тип е на Валентин, който е още ученик, но провокиран от интереса за такъв тип забавление на своите приятели, решава да направи нещо интересно за младите хора в Бургас и региона. В началото на тази година младежът решава да превърне семейния парцел в Черноморец в терен за титанични пейнтбол битки. За тази цел той събира информация от подобни атракциони в цяла Европа и сам започва изграждането на терена с различни препятствия.

Играта пейнтбол събира все повече фенове през последните години. Тя дава възможност наистина да се потопиш за 1 - 2 часа в атмосфера, която е много различна от ежедневието на всеки. Играчите са на възраст от 16 до над 60 години, които се разделят на два отбора и започват реална битка с оръжие.

Професионалните пушки, консумативите за тях, които представляват топчета с цветна боя, както и екипировка за защита, Валентин поръчва от Англия. Голямото предизвикателство обаче е организацията на трасетата и препятствията по терена. Адреналинът ви се вдига само при една кратка разходка по игрището. Тук има истински автомобили, които се ползват за укрития. Колони от стари гуми, дават възможност на играчите да се придвижват на прибежки като търсят сигурност зад тях. Има окопи, от които може да стреляте по противниковите играчи с минимална възможност да ви забележат. Тъй като теренът се намира в близост до горичка и на него има естествена растителност, това максимално повдига емоциите по време на игра, която наподобява истинска битка на открито.

Играта пейнтбол дава възможност на играчите да включат в нея целия си арсенал от възможности. Тук е необходимо да имате добра физическа подготовка, да преценяте собствените си възможности и тези на противника при стрелба от непосредствена близост или зад укритие. Трябва много бързо да вземате решения за придвижването си по терена или за правилния момент на стрелба, защото всяка една грешка може да ви извади от играта.

Адрес и Контакти

The Paintball Hub Карта
Офертата е осигурена от "Валмарк турс ЕООД , ЕИК: 202043454" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 28.06.2024 до 24.07.2024 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4401  дни публикувахме 114,129 оферти и Ви спестихме 24,393,447 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола