Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Неделна Английска Академия „Максимум“ за деца от 3 до 6 г. само за 7 лв. на посещение!

700 лв. 20.00лв.

Поръчай Отново

Неделна Английска Академия „Максимум“ за деца от 3 до 6 г. само за 7 лв. на посещение!

 • 20.00лв
 • 13.00лв
 • 65%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 8 Купени ваучери
7.00лв.

Идват студените зимни недели. Не знаете къде да заведете вашите малки съкровища през уикенда? Академия „Максимум“ предлага страхотен детски кът и уютен център за обучение по английски език за деца в предучилищна възраст. В дъждовната неделя може да доведете детето, за да играе и да учи език едновременно в продължение на 3 часа!

Ако сте ранобудни, заповядайте от 9 до 12ч., а ако обичате да си поспивате до по-късно, може да се включите от 13 до 16ч. - цена на посещение е само 7 лв. вместо 20 лв!

Академия „Максимум“ е създадена по британски модел. Насочена е към деца, които от малки се развиват в ЕЛИТАРНО ОБЩЕСТВО по отношение на знания, владеене на език и възпитание. Комуникацията е само на английски език. По време на престоя си малките курсисти не чуват и думичка на български език, като по този начин с времето те се превръщат в билингви. Предметите, по които се обучават, са заложени в британската предучилищна система и са комбинация от физическо и социално развитие, застъпени са всички видове изкуства, както и протокол, етикет и общуване с другите. 

Нашата идея е да стимулираме децата да растат двуезични, като посещават Академия „Максимум“ в центъра на Пловдив. Ние държим на възпитание и дисциплина. Децата на „Максимум“ не са случайни – те са винаги пред другите с идеи, креативност, знания и перфектен английски.

Условия за ползване:

Условия:

 • Ваучерът е валиден за едно неделно посещение до 16.12.2012 г. от 09 до 12 ч. или от 13 до 16 ч.
 • За повече информация: www.maximumbg.com ; тел.: 032/ 632 004; 032/ 592 482
 • Всеки може да закупи до 5 бр ваучера и да ги използва до 16.12.2012 год.

Галерия

Офертата е предоставена от Училища Максимум

Прецизно подбран екип от специалисти-филолози, които имат само една цел – да отворят пред Вас необятния свят на "модерния латински език" – английския.
Ние от “Максимум” ще Ви подадем ръка да постигнете мечтите си – независимо дали искате да учите в престижен западен университет, да работите извън България, да разширите деловите си контакти.
Доверете се на нашия професионализъм! Всеки един от нашите преподаватели е магистър по специалността английска филология и работи с най-съвременните методики на чуждоезиковото обучение. Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.
Учебната ни база, разположена в самия център на Пловдив, създава условия за ефективен работен процес, приятелска атмосфера и много нови контакти. Приятелското отношение от страна на преподаватели и курсисти ще Ви помогне още от самото начало да разчупите задръжките си в общуването с чужденци и да станете по-креативни.
Когато започвахме работа попитахме хората какво искат да получат и какво не са получили при предишните си опити да усвоят езика. Най-общо отговорите се свеждаха до липса на индивидуален подход, неадекватно преподаване, непрофесионализъм, скучно и отегчително поднасяне на граматичния материал, липса на обратна връзка с учащите и в крайна сметка като резултат – НИЩО!!!!
На тази база ние изградихме принципите на работа в “Максимум” – модерна и увлекателна методика, която ангажира вниманието и интереса на всички курсисти; задълбочени занимания със слабостите на всеки един курсист, желание за състезание, за надиграване и себедоказване, което дава резултат в бързото израстване на нивото на групата като цяло и на всеки поотделно.
В края на всяко ниво курсистите ни осезаемо чувстват собствения си напредък и се приближават бързо до поставените си цели и мечти. Все по-свободното общуване помежду си провокира желанието им да учат и знаят все повече и повече....
Нашият професионализъм е гаранция за Вашия успех !

Адрес и Контакти

 • гр. Пловдив ул. “Цар Асен” 7
 • 0882 *** ***, 0884 *** ***, 0888 *** ***
  • Понеделник до Петък
  • 09:00 - 18:00
  • Събота и Неделя
  • Почивен Ден
Училища Максимум Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2268  дни публикувахме 40,240 оферти и Ви спестихме 18,856,431 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола