Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти за Почивки в Чужбина

5-звездна Нова година в Кушадасъ! 4 нощувки на база All Inclusive в Le Bleu Hotel & Resort 5* + транспорт и възможност за Новогодишен куверт, от Албена Холидейз

5-звездна Нова година в Кушадасъ! 4 нощувки на база All Inclusive в Le Bleu Hotel & Resort 5* + транспорт

495лв.

Поръчай Отново

5-звездна Нова година в Кушадасъ! 4 нощувки на база All Inclusive в Le Bleu Hotel & Resort 5* + транспорт и възможност за Новогодишен куверт, от Албена Холидейз

  • 495лв
  • 49.50лв
  • 445.50лв

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
11 Купени ваучери

За Нова година посетете южната ни съседка Турция! Албена Холидейз ще ви отведе до брега на морето в курорта Кушадасъ. Очакват ви богати трапези и 5-звезден лукс в Le Bleu Hotel & Resort 5* с ваучер за:

Ваучерът включва още:

• 4 нощувки на база All Inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения и алкохолни и безалкохолни напитки местно производство до 23:00ч.;
• Транспорт със собствен лицензиран автобус и застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 4000 евро (вкл. и за Covid-19) - с тръгване от София (автогара Сердика пред Централна ЖП Гара), Ихтиман (Мотел Ихтиман), Пазарджик (бензиностанция Шел Пазарджик на АМ Тракия), Пловдив (бензиностанция OMV Санкт Петерсбург), Димитровград (бензиностанция Газпром до Димитровград), Свиленград (магазин Жанет на изхода на града);
• Обслужване на място от представител на турския партньор на Албена Холидейз - с български език.

Ваучерът не включва:
• Празнична Новогодишна вечеря в хотела с включени напитки, DJ - 80лв. възрастен/ 40лв. дете от 7 до 12 навършени години - задължително се доплаща;
• Допълнителни екскурзии на място;
• Разходи от личен характер.

Условия за ползване:

Екстри на хотела

  • All Inclusive

Офертата е предоставена от Албена Холидейс

Туроператор Албена Холидейз е с насоченост в организирането на собствени ваканционни пакетни туристически пътувания с автобус и самолет по дестинации Турция, Гърция, Албания, Испания.

Албена Холидейз е една от водещите компании за седмични чартърни автобусни и самолетни почивки до курортите в Егейската част на Турция и Анталия, до курортите на Халкидики - Гърция и курортите Саранда и Дуръс в Албания.

Албена Холидейз разполага със собствен автобусен парк и предлага качествена завършена пакетна услуга от транспорта до настаняването и обслужването на място на изключително конкурентни цени!

Албена Холидейз е основана през 2005г. и притежава Удостоверение за регистрация за извършване на туристическа агентска дейност № 05443/2005г, издаден от Министерството на културата и туризма на Р. България, Удостоверение за регистрация за извършване на туроператорска дейност № РКК-01-05886/2007г, издаден от Държавна Агенция по туризъм на Р. България, както и ЕВРО лиценз за транспортна дейност № 1064/2009г, издаден от Министерството на транспорта на Р. България.

Албена Холидейз предлага за своите туристи още хотелски резервации на територията на България и в цял свят, на база директни контакти, както и посредством глобални резервационни системи с голямо разнообразие от категории хотели (над 200 000 хотела);резервации, продажба на самолетни билети до всички точки на света;извършване на превоз на пътници на територията на България и чужбина с микробуси, автобуси туристически клас от 17 до 49 места;организиране на седмични почивки с автобус и самолет и програми за свободното време в дестинации по избор;организиране на програми и екскурзии в Европа, Азия, Близък Изток, Америка, Африка и екзотични острови.

Le Bleu Hotel & Resort

Le Bleu Hotel & Resort 5* се намира на 125км от Летище Милас и на 3км от центъра на Кушадасъ, на брега на морето. Основно реновиран е през 2012 - 2013г. Хотелът се състои от 4 блока, съдържащи общо 261 стаи, от които 248 са стандартни. Всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор, телефон, баня с душ или вана, сешоар, мини бар, сейф, балкон, ламиниран паркет и безжичен интернет. Почистване на стаите се извършва всеки ден, а смяна на бельото и кърпите - 3 пъти в седмицата.

На територията на Le Bleu Hotel & Resort 5*  ще откриете: Основен ресторант с открита и закрита секция, 2 а-ла-карт ресторанта, 3 бара, Открит басейн с водни пързалки (300кв.м), Второстепенен басейн (264кв.м), Детски басейн (63кв.м), SPA център, Фитнес център, Лека анимация, Телевизионен кът, Безжичен интернет, Паркинг. Хотелът разполага със съвсем малка собствена пясъчна ивица и изкуствена платформа с кей за слънчеви бани. Чадъри, шезлонги и матраци на плажа и при басейните се ползват безплатно. Плажни кърпи се предоставят срещу депозит.

Le Bleu Hotel & Resort 5* предлага за своите гости следните безплатни услиги: турска баня, сауна, дартс, тенис на маса, тенис корт, плажен волейбол, баскетбол, жива музика, лека анимация, безжичен интернет, сейф в стаите.
Платени услуги, от които може да се възползвате са масаж, козметични услуги, магазини, билярд, боулинг, детегледачка, водни спортове, уроци по сърф, уроци по гмуркане, мини бар в стаите.

За децата се предлагат детска площадка, мини клуб, детски басейн, мини библиотека и лека анимация.

Le Bleu Hotel & Resort 5* ви очаква.

Адрес и Контакти

Албена Холидейз Карта
Офертата е осигурена от "АЛБЕНА ХОЛИДЕЙЗ ЕООД , ЕИК: BG131372843"

Още оферти

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4306  дни публикувахме 109,544 оферти и Ви спестихме 24,370,877 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола