В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Коледна фотосесия в студио с всички обработени кадри + 10 със специални ефекти, 4 Коледни декора, множество аксесоари, от Arsov Image

Коледна фотосесия в студио с всички обработени кадри + 10 със специални ефекти, 4 Коледни декора в Arsov Image

5500 лв. 120лв.

Купи Ваучер

Коледна фотосесия в студио с всички обработени кадри + 10 със специални ефекти, 4 Коледни декора, множество аксесоари, от Arsov Image

  • 120лв
  • 65лв
  • 54.00

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
??? Купени ваучери
55лв.

Коледа е уют, Коледа е топлина и едни от най-прекрасните мигове с любимите хора! Запечатайте ги с помощта на професионалиста Arsov Image, като се възползвате от празничното му предложение и вземете ваучер с цели 54% отстъпка.

Коледна фотосесия в студио с всички обработени кадъра + 10 със специални ефекти, 4 Коледни декора, множество аксесоари - за 55лв, вместо 120лв.

• Времетраене: до 60 минути.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Arsov Image

Създайте прекрасни спомени от Вашите най-емоционални моменти с красиви професионални фотографии! Запечатайте споделените мигове - изберете фотостудио Arsov Image!

"Какво е фотографията - магия, изкуство, усещане за мига? Може би от всичко по малко. Част от мига, който е застинал в потока на времето, потапяйки неговия зрител в очарователното безмълвие на избледнелите черно-бели сенки. Или по-скоро е отблясък на бурята от емоции, скрита зад овехтелите страници на старите албуми. Или пък може би е цветният фонтан на нашето "днес", пръскащ потоци от светлина върху нашите сетива. Фотографията е странно нещо - кара те да видиш света през призмата на другия, да усетиш неговата емоция, събрана върху фокуса на няколкото сантиметра стъкло, концентрирало върху себе си потенциала на вече отминалото 'сега'."

Адрес и Контакти

  • гр. Божурище ул. Еделвайс 22
  • 0894 *** ***
    • По График
Arsov Image Карта
Офертата е осигурена от "ПАНОРАМА СТУДИО ООД , ЕИК: 201854468" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 27.11.2020 до 28.11.2020 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 3067  дни публикувахме 64,676 оферти и Ви спестихме 22,618,840 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола