Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Зарадвай детето си за 1-ви юни с три детски книжки от поредицата „Надникни и кажи” : В джунглата, В градината и Във фермата за 7.90 лв от Издателство Фют

3 книжки от поредицата „Надникни и кажи”:В джунглата, В градината и Във фермата за 7.90лв

790 лв. 15.00лв.

Поръчай Отново

Зарадвай детето си за 1-ви юни с три детски книжки от поредицата „Надникни и кажи” : В джунглата, В градината и Във фермата за 7.90 лв от Издателство Фют

 • 15.00лв
 • 7.10лв
 • 47%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 6 Купени ваучери
7.90лв.

Търсиш чудесен подарък за Празника на детото! Зарадвай мъника си за 1-ви юни с три детски книжки от поредицата „Надникни и кажи”: В джунглата, В градината и Във фермата за 7.90 лв от Издателство ФютЕфектните книжки с красиви илюстрации са с прозорчета, зад които се крият животните от джунглата, фермата и градината. На всяка страница има въпрос, който провокира любопитството на децата и надничайки през прозорчетата, те научават повече за животните. Играта с тези книги обогатява речта на децата и знанията им за околния свят.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност: 20.май – 02.юни 2013год.
 • Срок за вземане на книгите до 12.юни 2013год.
 • Ваучерът включва:Три детски книги от поредицата „Надникни и кажи”:
  - В джунглата,
  - В градината,
  - Във фермата
  Повече за детските книжки може да видите тук:
  http://www.fiut.bg/catalog/series/nadnikni-i-kazhi

Условия на доставка:

 • Може да изберете два вида доставка:
  1.Вариант: Доставката е БЕЗПЛАТНА и се извършва чрез български пощи до 7 раб.дни.
  2.Вариант: За експресна доставка чрез куриерска фирма Интерлогистика  
 • Доставката е за сметка на клиента!
 • За гр. София книжките могат да се получат от адрес: ул. Любен Каравелов 22 или бул. Искърско шосе 7, жк Дружба 1, комплекс Европа, сграда 6 - приземен етаж.
 • Моля при покупка въведете: Име на получателя, телефонен номер за връзка, адрес за доставка и вид на доставка.

Галерия

Офертата е предоставена от izdatelstvo@fiut.bg

Издателство „Фют” е сред водещите български издателства. Специализирано е в издаването на книги за деца и работи във всички жанрове и възрастови сегменти на детското книгоиздаване.

Повече от 20 години книгите на издателството са обичани от децата, ценени от родители, педагози и специалисти. Осъзнаваме отговорността, която носим, защото детската книга е фактор в личностното изграждане на бъдещия читател и гражданин.

В нашата работа оставаме верни на няколко основни принципа:

При създаването на всяка книга се ръководим от ясна психологическа представа за детето – възрастови особености, възприятия, психологически потребности, и се стремим книгата да е многофункционална и максимално полезна за цялостното развитие на детето.
Смятаме, че опитът и познанието могат да вървят ръка за ръка със забавлението и затова нашите книги носят познание чрез забавни и игрови елементи. Така помагаме да се изгради положително отношение у децата към ученето и четенето.
Издаваме книги, които дават на детето не само знания, но и ценности, стимулират самостоятелното мислене, въображение и активност. Така допринасяме за личностното развитие на децата и израстването им като самостоятелни, мислещи, отговорни граждани.
Стремим се книгите ни да са написани на ясен и достъпен език, текстовете да са добре преведени и редактирани, илюстрациите и оформлението да отговарят на високи художествени критерии, полиграфическото качество да е високо.Следим световните тенденции в детското книгоиздаване и правим достъпно за българските деца най-доброто, което се издава по света, както и книги, които не могат да се произвеждат в България.
Много от днешните родители са наши бивши читатели. Немалко са ни споделяли, че пазят поизмачкани книги на „Фют” от своето детство, за да ги препрочитат още много пъти със собствените си деца и да споделят с тях онова топло чувство, което носи любимата детска книжка.

Тези ваши разкази ни вдъхновяват да работим с много отдаденост и любов и да вярваме, че с нашите книги децата наистина израстват!

Адрес и Контакти

izdatelstvo@fiut.bg Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2271  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола