Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Комедията "Урбулешка трагедия"от Душан Ковачевич за 7,49 лв. на 18.01 от 19 часа

749 лв. 15.00лв.

Поръчай Отново

Комедията "Урбулешка трагедия"от Душан Ковачевич за 7,49 лв. на 18.01 от 19 часа

 • 15.00лв
 • 7.51лв
 • 53%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 14 Купени ваучери
7.49лв.

На Балканите се смеем най-добре! Забавлявай се с индивидуалните и национални недостатъци на сръбския характер, в които лесно се припознава балканският манталитет от сценариста на култовия филм "Ъндерграунд". И какво, като сме родени в тези географски ширини? Това не е ли добър повод да се посмеем на себе си с билет за представлението "Урбулешка трагедия" на 18.01.2013 от 19 часа в Драматичен театър “Стоян Бъчваров”  Варна!?

Условия за ползване:

Условия:

 • Ваучерът е валиден за представлението на 18.01.13(петък) от19ч.на Сцена Филиал
 • Преди да посетите представлението трябва да отидете с разпечатания ваучер на билетната каса на театъра,молим това да е най-късно до 18.01(петък),14ч.
 • Работно време на касата - 11-14ч и 15-19ч. всеки ден; събота 11-18ч.;неделя почивка
 • Редовете определени за клиентите на Rio.bg са от 10-ти до 15-ти ред!

Любопитно:

Не е трагедия, а по-скоро комедия. Една „урбулешка” смесица от двата жанра в неподражаемия стил на Душан Ковачевич - сценариста на онзи култов филм "Ъндърграунд", който със сигурност харесвате.
Режисьорът Димитър Стоянов и варненските актьори пресъздават живота в едно семейство и разминаването между поколенията, като изнасят на показ недостатъците на сръбския национален характер. В него лесно ще припознаете и нашенския, и общия ни балкански манталитет.
И какво, като сме родени в тези географски ширини? Това не е ли добър повод да се посмеем на себе си?
Ще се видим в театъра, нали?
На линка, който ви изпращам може да намерите повече снимков материал

Галерия

Офертата е предоставена от Драматичен театър Варна

Драматичен театър “Стоян Бъчваров”  е репертоарен театър. В продължение на девет десетилетия той води успешен диалог със своята публика, търси нови форми на театралния език при реализирането на пиеси както от световната и българската класика, така и от съвременната драматургия. Всеки творчески сезон ДТ “Стоян Бъчваров” поддържа в афиша си по 14 заглавия, 6 от които премиерни, като всеки месец посреща в своите салони по 3 500 зрители.

Варненският театър е обърнат с лице към всички възрастови групи, но преимущество имат спектаклите адресирани към младата публика. През последните няколко години млади български режисьори и сценографи срещат разбиране и възможност за реализиране на неконвенционалните си творчески проекти на Варненска сцена. Варненският театър е домакин на Международния театрален фестивал “Варненско лято”, който се провежда всяка година между 1 и 11 юни.

На варненска сцена са започнали творческия си път много известни актьори. Днес постоянният творчески състав наброява 22 актьора. Трупата е силна, професионална, с голям творчески диапазон. Най-изявените български режисьори с удоволствие работят на варненска сцена заради добрата работна атмосфера и творческата толерантност между поколенията, утвърдени през годините.

Драматичен театър - Варна е млад по дух театър, който приема предизвикателствата на времето и съвременните тенденции в изкуството. Той не се страхува да прекрачи отвъд познатото, отвъд традиционното разбиране за театър. Неговата цел е създаването на продукция, която достойно да участва в диалога между културите на страните от Европейската общност.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,864,907 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола