Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Едномесечен разговорен курс с англичанин само за 25 лeвa от Училища "Максимум"

2500 лв. 50.00лв.

Поръчай Отново

Едномесечен разговорен курс с англичанин само за 25 лeвa от Училища "Максимум"

  • 50.00лв
  • 25.00лв
  • 50%

Офертата изтича след:

    • 00часа
    • 00минути
    • 00секунди
  • 24 Купени ваучери
25.00лв.

Инглиш, инглиш…ама една дума не обелвам! Практикувай езика и самоуверено стани гражданин на света! Максимум практика за максимум лекота в общуването на английски с ваучер за

Едномесечно посещение на РАЗГОВОРЕН АНГЛИЙСКИ за 25 лв в Maximum English Language School

Специалистите в най-реномираното езиково училище в центъра на Пловдив ще определят нивото ти на знания абсолютно обективно. Не се лъжи от взети нива и минати учебници. Език се учи, за да се общува чрез него. А най-добрата практика е…практиката чрез дискусии, ролеви игри и ситуации, са убедени филолозите. А най-добрият вариант е разговор с native speaker - английски преподавател. И Maximum English Language School ти го предоставя - за истинско произношение, за автентично изразяване, за много FUN ... дори и жаргон!

 

Условия за ползване:

Валидност на ваучера: от 30.10.2012 до 21.12.2012 год.
За да се запишете за курса е необходимо предварително да се обадите на тел. 032/ 632004 и да представите ваучера разпечатан в офиса на Училище Максимум най- късно до 21.12.2012 год.
Ваучерът включва:
Едномесечен разговорен курс с англичанин за 20 учебни часа с продължителност 1 месец и се провежда всеки понеделник и сряда
от 09.00 до 10.30 ч.
от 15.30 до 17.00 ч.
от 17.30 до 19.00 ч.
според нивото на напредналост!

Офертата е предоставена от Училища Максимум

Прецизно подбран екип от специалисти-филолози, които имат само една цел – да отворят пред Вас необятния свят на "модерния латински език" – английския.
Ние от “Максимум” ще Ви подадем ръка да постигнете мечтите си – независимо дали искате да учите в престижен западен университет, да работите извън България, да разширите деловите си контакти.
Доверете се на нашия професионализъм! Всеки един от нашите преподаватели е магистър по специалността английска филология и работи с най-съвременните методики на чуждоезиковото обучение. Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.
Учебната ни база, разположена в самия център на Пловдив, създава условия за ефективен работен процес, приятелска атмосфера и много нови контакти. Приятелското отношение от страна на преподаватели и курсисти ще Ви помогне още от самото начало да разчупите задръжките си в общуването с чужденци и да станете по-креативни.
Когато започвахме работа попитахме хората какво искат да получат и какво не са получили при предишните си опити да усвоят езика. Най-общо отговорите се свеждаха до липса на индивидуален подход, неадекватно преподаване, непрофесионализъм, скучно и отегчително поднасяне на граматичния материал, липса на обратна връзка с учащите и в крайна сметка като резултат – НИЩО!!!!
На тази база ние изградихме принципите на работа в “Максимум” – модерна и увлекателна методика, която ангажира вниманието и интереса на всички курсисти; задълбочени занимания със слабостите на всеки един курсист, желание за състезание, за надиграване и себедоказване, което дава резултат в бързото израстване на нивото на групата като цяло и на всеки поотделно.
В края на всяко ниво курсистите ни осезаемо чувстват собствения си напредък и се приближават бързо до поставените си цели и мечти. Все по-свободното общуване помежду си провокира желанието им да учат и знаят все повече и повече....
Нашият професионализъм е гаранция за Вашия успех !

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2266  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,818,829 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола