Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Стара Загора

Релакс, ресторант и спорт за НЕЯ или НЕГО с подаръчен ваучер само за 30 лева за ресторант Библиотеката и House of Sport Fitness & Wellness Centre!

3000 лв. 50.00лв.

Поръчай Отново

Релакс, ресторант и спорт за НЕЯ или НЕГО с подаръчен ваучер само за 30 лева за ресторант Библиотеката и House of Sport Fitness & Wellness Centre!

 • 50.00лв
 • 20.00лв
 • 40%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 12 Купени ваучери
30.00лв.

Подари здраве и лична наслада за 2013! Още си в търсене на подарък за близки и приятели? Поднеси най-ценното: здраве чрез спорт и релакс с Подаръчен ваучер за House of Sport Fitness & Wellness Centre и Ресторант Библиотеката. Дали чрез упражнения в модерните фитнес зали, дали чрез забавни тренировки, дали с уелнес и отслабващи процедури, дали чрез здравословните кулинарни предложения в ресторанта - бъдете сигурни, че предплатеният подарък ще донесе много ценни мигове! Всеки ще се възползва според потребностите и личните си желания! Ценно наистина!

Избери между:
• Подаръчен ваучер на стойност 50 лв, за които плащате 30 лв;
• Подаръчен ваучер на стойност 100 лв, за които плащате 60 лв.

Приносителят на предплатения ваучер може с удоволствие да:
• тренира във фитнес център House of Sport Fitness & Wellness Centre;
• посещава курсове по: Аеробик, Степ аеробик, Тае Бо, Step Fitball Mix, Tae Bo Extreme, Аеробик микс, Балет;
• релаксира и ползва антицелулитни процедури, кавитация, уелнес терапии, масажи, парна баня и сауна;
• да се наслади на кулинарните предложения и да се потопи в уютната атмосфера на Кафе&Ресторант и градина Библиотеката.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 21 декември до 20 януари 2013г.
 • С предварителна резервация на ваучера: всеки клиент, закупил ваучер, трябва да предостави номерът му и секретния му код на зона рецепция, откъдето ще получи подаръчен ваучер на съответната стойност.
 • Ваучерът включва: Подаръчен ваучер за House of Sport Fitness & Wellness Centre и Ресторант Библиотеката

Избери между:
• Подаръчен ваучер на стойност 50лв, за които плащате 30лв;
• Подаръчен ваучер на стойност 100лв, за които плащате 60лв.

Подари ваучер и остави любим човек да използва с удоволствие предплатената възможност да:
• тренира във фитнес център House of Sport Fitness & Wellness Centre;
• посещава курсове по: Аеробик, Степ аеробик, Тае Бо, Step Fitball Mix, Tae Bo Extreme, Аеробик микс, Балет;
• релаксира и ползва антицелулитни процедури, кавитация, уелнес терапии, масажи, парна баня и сауна;
• да се наслади на кулинарните предложения и да се потопи в уютната атмосфера на Кафе&Ресторант и градина Библиотеката.

 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си или за подарък!Любопитно:

Откриването на подобен център за фитнес, здраве и благосъстояние е дългоочакван в Стара Загора. Fitness & wellness centre HOUSE OF SPORT е създаден от хора, които работят и са специалисти в тази сфера повече от 12 години. Концепцията на комплекса е да поднесе на хората възможността да спортуват, грижат за здравето си, духа си и външния си вид като предложи най-добрите условия за това. В изграждането на този център са вложени много средства, енергия, труд и професионализъм.
Kомплексът предлага от модерен фитнес и кардио център; възстановителни, спортни, релаксиращи и разкрасяващи терапии и процедури в SPA центъра; курсове по аеробик, тае бо, фит бокс, йога, бойни спортове, танци и други, до здравословния начин на хранене с внимателно подбрана и приготвена храна в кафе&ресторант "БИБЛИОТЕКАТА".
В сутерена на сградата предстои изграждане на детски център, където човек може да повери децата си на грижите на педагози, за да може да се погрижи за себе си, а на партера е спортния магазин HOUSE OF SPORT, където клиентите на комплекса, могат да намерят всичко свързано със спорта и спортното възстановяване - огромна гама хранителни добавки, спортни екипировки, спортни уреди и аксесоари.
На първия етаж са рецепцията, съблекалните, залата с кардио уреди и залата за аеробик и други курсове. Кардио залата е оборудвана с над 30 професионални кардио уреди: бягащи пътеки с вградени телевизори, кростренажори, велоергометри, легнали велоергометри. На рецепцията се предлага богат протеин бар, където клиентът получава необходимите добавки за индивидуалния си тренировъчен режим и цели.
Фитнес центъра и залата за бокс са на втория етаж в комплекса. Професионалното фитнес оборудване с машини и свободни тежести с марката GR-PRO SPORT.
Третият етаж от HOUSE OF SPORT е отреден за SPA центъра, който е като откъснато от света райско кътче. Включва сауна, парна баня, стая за водни процедури, стая за класически спортни, антицелулитни масажи, отслабващи, SPA процедури и ритуали, стая за лицеви процедури, кола маска. Предлагат се над 20 вида терапии за тяло, различни процедури за лице, релаксиращи терапии за ходила . Работи се с професионални козметични немски, италиански и френски продукти - Babor, Gerrard's, Olos, Academie и др.
Предлагат се различни карти и пакети на ползване на услугите на комплекса.
Нашият специално обучен персонал се грижи за посрещането, обслужването и комфорта на гостите на "HOUSE OF SPORT - fitness&wellness centre″.

Имате възможност да следите нашият блог, ще се радваме да чуем Вашето мнение по всяка тема в категориите, свързани със:

ФИТНЕС И БОДИБИЛДИНГ
ТРЕНИРОВЪЧНИ ПРОГРАМИ
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
ХРАНЕНЕТО В СПОРТА

Офертата е предоставена от HOUSE OF SPORT

HOUSE OF SPORT се утвърди на българския пазар като марка, поднасяща на хората възможност да спортуват, грижат за здравето, духа си и външния си вид като предложи най-добрите условия за това, в своите обекти.
HOUSE OF SPORT и RESIST fitness са с дългогодишен опит и цялостна философия и концепция за фитнес, уелнес и здравословно хранене и живот. Членовете на клубовете ни се възползват, както от професионалното оборудване на фитнес центровете ни и от любезното отношение на екипа ни, така и от wellness услугите на SPA център HOUSE OF SPORT, също от внимателно подбраната и сготвена по правилата на здравословното хранене кухня в кафе&ресторант Библиотеката (с пълнозърнести, био продукти, студенопресовани масла, балансирано меню (протеини, въглехидрати, мазнини), както и да се грижат за здравето на семейството си пазарувайки в първия Био Маркет в града ORGANIC GREEN HOUSE (пресечка бул. Отец Паисий и ул. Хр.Ботев).
Целият ни екип работи здраво всеки ден, за това да се развият и популяризират този спорт и здравословния начин на живот. Претендираме, че даваме на хората много повече от купчина железа и лъскаво осветление. Смятаме, че приносът за града ни е голям и е достоен за уважение. Политиката ни е гъвкава и е съобразена със спецификата на местия пазар.
HOUSE OF SPORT склад на едро: Нашата фирма е вносител и официален представител за България на световни фирми, производители на:
био храни (Castgno Bruno – над 50 вида спагети, макарони и зърнени закуски; Organic Village – био плодови сокове, Dr. Goеrg – органично, студенопресовано, сурово кокосово масло, Clearspring – храни от източната кухня, макробиотични храни),
хранителни добавки (Big Zone, Pump Food)
професионално фитнес оборудване за фитнес центрове и хотели- GR-PRO- професионално фитнес оборудване – фитнес уреди, дъмбели, тежести, лостове и аксесоари с марката на GR-PRO(professional), наша запазена марка, Apex, Steelflex
фитнес оборудване за домашна употреба,
спортни аксесоари, екипировки за бойни спортове (карате, айкидо, джудо, бокс, кик бокс и др.)
специализирани дрехи за фитнес - Legal Power, GR-PRO
HOUSE OF SPORT фитнес и кардио център - Kомплексът предлага: модерен фитнес и кардио център; класически, арома, възстановителни, спортни, релаксиращи и разкрасяващи масажи, терапии и процедури в HOUSE OF SPORT - SPA център; курсове по аеробик, степ аеробик, тае бо, фит бокс, зумба+ пилатес, както и други в зала-аеробик; здравословен начин на хранене с внимателно подбрана и приготвена храна в кафе, ресторант & градина "БИБЛИОТЕКАТА".
Партер:
1. СПОРТЕН МАГАЗИН- HOUSE OF SPORT: клиентите на комплекса, могат да намерят тук всичко, свързано със спорта и спортното възстановяване - разнообразна гама хранителни добавки, спортни екипировки, спортни уреди и аксесоари.
2. Кафе, ресторант & градина "БИБЛИОТЕКАТА"- здравословна кухня, био храни и напитки, пълнозърнести храни, пресни продукти, обедно меню, тематични събития с разнообразни кулинарни предложения.
Етаж:
1. РЕЦЕПЦИЯ, ПРОТЕИН БАР
2. МЪЖКА И ДАМСКА СЪБЛЕКАЛНИ И ДУШОВЕ
3. КАРДИО ЗАЛА - Кардио залата е оборудвана с над 30 професионални кардио уреди: бягащи пътеки с вградени телевизори, кростренажори, велоергометри, хоризонтални велоергометри.
4. ЗАЛА АЕРОБИК - курсове по аеробик, степ аеробик, тае бо, фит бокс, зумба+ пилтес, други
Етаж 2:
1. ФИТНЕС ЦЕНТЪР – модерен фитнес център, разделен по зони и цветове с елементи от природата: Зона горна част на тялото, Зона долна част на тялото, Зона свободни тежести, Зона коремни преси
2. ЗАЛА ЗА БОКС
Етаж 3:
SPA ЦЕНТЪР
HOUSE OF SPORT wellness&spa център – кътче, което да ви откъсне за миг от света, и да се потопите в релакс, мека светлина, аромати на етерични масла, нежна пара и се оставите на грижите на екипа ни. Ще откриете: сауна, парна баня, стая за водни процедури, стая за класически, арома, спортни, антицелулитни масажи, отслабващи, SPA процедури и терапии, кола маска, Уред за Кавитация
Предлагат се различни пакети за ползване на услугите на комплекса.
"БИБЛИОТЕКАТА" кафе, ресторант & градина: „С удоволствие Ви поднасяме грижливо подбраната и приготвена с внимание от нас храна. Всяко от ястията е симбиоза между здравословно, вкусно, диетично, рационално. Това, което Ви предлагаме е цялостна концепция за съвременна кухня, предназначена за модерния клиент – енергичен, компетентен, грижещ се за здравето и външния си вид, ценящ и изискващ качество. Надяваме се кулинарните предложения от менюто ни да Ви доставят истинско удовлетворение.”
"ORGANIC GREEN HOUSE" Здравословен и Био маркет: За всички, които отказват да се хранят и използват козметика и почистващи продукти, пълни с пестициди, хербициди и всевъзможни химикали, на каквито са богати в днешни дни стоките в конвенционалните магазини. За всички, които желаем по-качествен живот, по-добро здраве – за нас, децата ни, нашите семейства и приятели. Магазинът предлага широка гама Био сертифицирани храни, напитки, зърнени култури, брашна, кафе, чай, мед, сушени плодове, ядки, пресни плодове и зеленчуци, мляко и млечни произведения, соеви продукти, безглутенови продукти, козметика, почистващи и перилни препарати, за чието производство не се използват пестициди, хербициди и други химикали. Всеки един от продуктите в нашия маркет е внимателно подбран. Вкусът и качеството им са несравними и истински.
Био Санитарни продукти
Здравословни и био храни и напитки
Био козметика
Био Бебешки храни, козметика и консумативи
Био градина (предстои)

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола