Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Детски рожден ден за 12 деца "При баба" само за 82,99 лв.! Игри, лакомства и торта!

8299 лв. 170.00лв.

Поръчай Отново

Детски рожден ден за 12 деца "При баба" само за 82,99 лв.! Игри, лакомства и торта!

 • 170.00лв
 • 87.01лв
 • 51%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 4 Купени ваучери
82.99лв.

Безупречен празник от безупречен родител! Рожденният ден е само веднъж в годината- така се пее в известна руска песничка, затова искаш да избереш най-доброто за подрастващите немирници:

Рожден ден за 12 деца с продължителност 2 часа само за 82.99 лв. в домашния уют на  "Бабината къща"!

Mалчуганите ги очакват вкусни бабини питки, много хрупкави лакомства, свежи напитки и ЧУДЕСНА ТОРТА!!!  Децата се състезават да излапат вкусното празнично меню, а времето изминава неусетно в много игри, песни и танци с аниматор в просторна цветна стая! Направи най-незабравимия подарък за детето!

HAPPY BIRTHDAY!

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 07.11.12 до 10.12.2012.г.
 • В момента на закупуване на ваучера проверете дали желаната от вас дата е свободна на тел.: 0886 001 002; 0896 751 347; 0878 678 795 или 052 758 433.
 • Ваучерът важи за дванайсет деца (подходящо за деца до 6 годишна възраст)
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
 • Ваучерът включва меню за децата и торта по избор от 4 цеха.
 • Детско меню:

* 3бр. бабини питки;
*сокче/кола/фанта-по избор
*гризки и крекери
*торта

 • Родителите са на свободна консумация,ако желаете почерпка и за тях трябва да я поръчате предварително
 • За всяко следващо дете се заплащат 10лв.
 • Децата се забавляват през цялото време със забавни игри,песни,танци,куклен театър,карнавал.Забавленията се подбират според децата.

Офертата е предоставена от Детски парти център "Бабината къща"

Залата на  "Бабината къща" не е типчна за заведение, а прилича на голяма детска стая с нестандартни масички. Подходяща е за празнуване и на деца на 1 или 2 години /за тази възраст също има подходящи игри и занимания/. В залата се празнува само един рожден ден, няма странични посетители, което прави празника волен и весел. Чувстваш се като в къщата на обичната си баба. Храната, която се предлага, се приготвя непосредствено преди празника, така че всички присъстващи са посрещнати с невероятния аромат на Бабините вкусотии. Този аромат се поддържа и по време на празника от медената питка, с която е захлебен рожденика /в този момент той или тя вече са коронясани за принц или принцеса на “Бабината къща”/. Само тук се предлага кафе на пясък с бяло сладко, приготвено отново във вълшебната кухня на баба и още 7 вида кафe. Специално разработен сценарий прави невероятен рождения ден. Той се превръща във вълшебна приказка в реално време. Започва се от царски времена, минава се през народните традиции, развява се знамето на априлското въстание, хорото на мегдана, като майките са поканени на него, за да заблестят детските очички от удоволствие, танцувайки до мама, състезание с тортата, като се яде без вилици и ръце, разигравайки почти всички телевизионни състезания и завършвайки с мюзик айдъл и накрая карнавал. Всичко това побрано в 150 вълнуващи минути. Куверт се плаща само за децата, но не са забравени майките и татковците, те също получават за хапване, което е включено в куверта на децата. Тортата се поръчва на място, работим с четири отлични сладкарски цеха и изпитваме удовлетворение и задоволство от качеството на работата им.

В “Бабината къща“ има и Весел магазин, в който освен весели закачки има много играчки, всичко за ученика /като книжарница и учебници втора употреба/, сувенири,играчки, копирни услуги А4. Тук можеш да си поръчаш и видео филмиране на тържество, фото услуги, изработване на снимки колажи и фотоалбуми - приказки. Вече има опция да се заснимат семейни тържества и с две камери на атрактивни цени.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,864,907 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола