Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Биорезонанс - Сканиране на 250 органа и клетки, от Студио Зона Здраве

Биорезонанс - Сканиране на 250 органа и клетки, от Студио Зона Здраве

2400 лв. 50.00лв.

Поръчай Отново

Биорезонанс - Сканиране на 250 органа и клетки, от Студио Зона Здраве

  • 50.00лв
  • 26.00лв
  • 52%

Офертата изтича след:

    • 00часа
    • 00минути
    • 00секунди
  • 5 Купени ваучери
24.00лв.

Искате ли да разберете повече за тялото си? Искате ли да си обърнете внимание и да хванете проблемите в зародиш, преди да се налага лечение? Погрижете се за вашето здраве още днес с ваучер от Студио Зона Здраве.

Биорезонанс - Сканиране на 250 органа и клетки
- за 24лв, вместо за 50лв.

Условия за ползване:

• Валидност на ваучера: до 1 Юни 2018г.
• Процедурата е с обща продължителност от 60 минути.
• Използва се апаратура от най-ново поколение.
• След закупуване на ваучер е необходимо предварително записан час, на посочения в контакти телефон.
• Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Допълнителна информация

Какво представлява биорезонансната диагностика?

Всеки обект около нас резонира при определена честота. Биологичните обекти – клетките, имат своя характерна резонансна честота, наречена биорезонанс. В исторически план, идеята да се анализират биорезонансните честоти на човешки клетки с цел диагностика и терапия датира от средата на 19 век, когато са започнали сериозни проучвания от медици и физици. Данните от изследванията са събирани и групирани до началото на 21 век и ето че вече разполагаме с апаратура за практикуване на диагностичните и лечебни дейности в реални условия. Трептенето на здрави и патологично функциониращи клетки е отцифровано на базата на проведените физични експерименти и въведено в софтуеъра на апарата. И понастоящем екип от учени провежда нови изследвания, като периодично информацията се обогатява и апдейтва чрез непрекъсната сателитна връзка. Лекарят, опериращ с апарата, провежда анализ от няколко стъпки – визуална оценка на енергийното функциониране, сравняване на определени индекси, оценка на ентропията на обекта, и предоставя информация за наличие или липса на патологичен процес или дисфункция, вероятност за бъдеща изява на даден процес, склонност към или наличие на злокачествено израждане, връзка с други процеси в организма, причинно-следствени връзки между определените патологии и патогени, необходимост от терапевтична намеса.


Как се извършва биорезонансната терапия? Мета терапия.

Тази терапия се нарича Мета-терапия. Тя е неинвазивна и абсолютно безболезнена за пациента. Посредством вълни, излъчвани от апарата, дисфункциониращите клетки на организма се синхронизират с нормално функциониращи клетки-еталон, за което са необходими 1 или няколко сеанса, в зависимост от степента на десинхронизация. Възможностите на мета-терапията се огничават до функционалните увреди и не се простират към органично променени области, каквито са доброкачествени или злокачествени тумори, кисти, некротични участъци. При открити нарушения, апарата предлага МЕТА-ТЕРАПИЯ, с която се възстановява дейността на органите на клетъчно ниво. Електромагнитните сигнали за Мета - терапията се предават през слушалките, за да се избегнат евентуалните блокажи в естествения енергиен поток на тялото. В продължение на векове доказаните естествени лечебни методи, като акупунктура, хомеопатия и лечение с растения, са използвали този принцип с голям успех. META-терапията се основава на същите принципи, но в съвсем нов аспект, използващ модерна компютърна техника и електроника. Това прави възможно винаги да се намерят правилните честоти, които са специално пригодени към човека и са най-ефективни за него. Системата за терапия предава тази информация от компютъра до тялото в точно определени количества и активира самовъзстановяването и елиминирането на токсините. Саморегулирането на тялото се активира по този начин, задействайки самоизцелителните сили на човека. На практика се третират причините за възникналия дисбаланс, а не симптомите или отделните органи. Думата „META-терапия“ е използвана за първи път от нейния изобретател, руският лекар д-р Григорий Бутов. Целта на тази терапия е лечение на целия човек.

META-терапията постигна отлични резултати в следните области:
• хронични дегенеративни заболявания от всякакъв вид, автоимунни заболявания.
• слаба имунна система, хронични инфекции.
• остра и хронична болка и възпаление.
• умора, изтощение, нарушения на съня, депресии, мигрена, психосоматични заболявания.
алергии, химическа чувствителност, електро чувствителност, екзема, невродермит, медицина за околната среда.
• хормонални смущения,
• педиатрия: проблеми с растежа, поведенчески затруднения.
• спинални симптоми: болки в гърба, болки в ставите, напрежение, артрит.
• наранявания, костни фрактури.
• спортна медицина, подготовка за състезание.

Забележка: Както всички останали медицински терапии, META-терапията невинаги може да бъде успешна за всички пациенти и във всички случаи. Ако лечение с META не доведе до желания ефект, може да се наложи по-нататъшна медицинска диагноза и лечение.

Офертата е предоставена от Студио Зона Здраве

Студио Зона Здраве се намира в гр. София и извършва Биорезонанс изследване, Мета терапия, детоксикация и фитотерапия.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2233  дни публикувахме 39,275 оферти и Ви спестихме 18,678,081 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола