Тандемен полет с парапланер по избор в района на Сопот, Бузлуджа, Асеновград и Беклемето + акробатика + видео и снимки, от Supergift.bg

Тандемен полет с парапланер по избор в района на Сопот, Бузлуджа, Асеновград и Беклемето + видео и снимки

12900 лв. 230лв.

Купи Ваучер

Тандемен полет с парапланер по избор в района на Сопот, Бузлуджа, Асеновград и Беклемето + акробатика + видео и снимки, от Supergift.bg

  • 230лв
  • 101лв
  • 44.00

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
??? Купени ваучери
129лв.

Перфектният подарък за авантюристични и смели хора е тук. Supergift.bg има специално предложение за уникално и незабравимо преживяване във висините. Подарете полет, изпълнен с адреналин! Насладете се на един екстремен спорт в компанията на опитен пилот и запишете още една точка в актива на приключенеца!

Тандемен полет с парапланер + акробатика (по желание на клиента) от най-харесваното място на България за парапланеризъм - Сопот + видео и снимки
за 129лв, вместо за 230лв.


• По време на полета с парапланер могат /не е задължително/ да се изпълнят фигури от въздушната акробатика като спирала, хеликоптер, лупинг и други, при които се усеща неповторимо чувство за скорост и претоварване.

Офертата включва:
1.Опитен тандемен пилот и сертифицирана екипировка.
2.Полет с двуместен парапланер с продължителност 10-20 мин.
3.Поредица от фигури на въздушната акробатика
4.Комуникация с пасажера и показване на интересни забележителности в района по време на полета.

Офертата не включва:
• транспортни разходи в района на полета, като са възможни допълнителни такси за лифт или джип според избора на района.
• транспорт до Сопот, Бузлуджа, Асеновград и Беклемето

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Supergift.bg

Supergift.bg е сайт за подаръци отвъд масовата представа за това да купиш просто нещо.
Тяхната основна дейност е да предоставят решения за избор на подаръци - преживявания, както и допълнителни услуги, свързани с влагане на лично отношение в процеса на подаряване. Част от решенията, които ще ви предложат, са и традиционните подаръци, които всички добре познаваме, но основата е подаръците, наречени от тях "ПРЕЖИВЯВАНЕ", с които ще имате и възможност да подарите емоция, която да остави траен и приятен спомен у получателя на вашия подарък.
Екипът им е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения.
Тяхната цел e всеки клиент на сайта да достигне максимално лесно до нужната информация и да получи консултация при избора на най-подходящия подарък чрез помощта на удобната структура на сайта или чрез техните консултанти. Бързо, лесно и удобно - дойдох, избрах, подарих.
Сами знаете, че липсата на време и купуването в последния момент убиват креативността на подаряването. Умението да се подарява е ИЗКУСТВО. Така че ако не разполагате с време за магазините и безкрайни колебания, Супергифт е вашето решение. Те ще ви помогнат да изберете идеалния подарък и ще го доставят, където и когато ви е необходим.

ВЪОБРАЖЕНИЕ И КРЕАТИВНОСТ
Супергифт е генератор на идеи - заедно с тях ще изберете КАКВО да подарите и КАК да го направите. Дизайнът на ваучера, пожеланието и всичко придружаващо подаръка е част от ИЗКУСТВОТО да подаряваш. Подаръчен ваучер или свободата да избереш сам кога и как да "ПРЕЖИВЕЕШ" подаръка си.

ГЪВКАВОСТ И УДОБСТВО
Супергифт е една от малкото компания на българския пазар, която предлага възможност да се подари избор. Какво означава това?
Подарявайки предплатен ваучер, се дава възможност на получателя сам да избере кога и как да изконсумира подаръка си. Включително и да смени изцяло посоката на подаръка, не всеки е склонен да лети, но колегите не знаят това. Подарявате преживяване, а получателят избира какво, кога и как да се случи то. Вашият подаръкополучател трябва да се обади на посочените във ваучера телефони за резервация и да уточни какво би искал да му се случи, деня и часа на преживяването.

Екипът им е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения. За тях работят пилоти, опитни приключенци, спортисти и любители на екстремното, с които ще имате удоволствието да общувате. Те са готови да споделят уменията си с Вас и да Ви покажат това, което им е отнело години тренировки.
Ще се радват да работите заедно или по-точно да правите подаръци заедно.

Офертата е осигурена от "Супергифт ЕООД , ЕИК: BG175220829" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 07.05.2021 до 08.05.2021 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 3228  дни публикувахме 68,524 оферти и Ви спестихме 22,735,258 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола