Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

ЗУМБА-фитнес-мания завладява света!"Sunny Dance Studio 2" предлага страхотна цена от 11.99 лв. за 8 посещения на ЗУМБА фитнес!

"Sunny Dance Studio 2" предлага страхотна цена от 11.99 лв.за 8 посещения на ЗУМБА фитнес!

1199 лв. 35.00лв.

Поръчай Отново

ЗУМБА-фитнес-мания завладява света!"Sunny Dance Studio 2" предлага страхотна цена от 11.99 лв. за 8 посещения на ЗУМБА фитнес!

 • 35.00лв
 • 23.01лв
 • 66%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 44 Купени ваучери
11.99лв.

Светът е пощурял по Zumba. Ако фитнесът или кросоветe в парка ти се струват скучни, Sunny Dance Studio 2 има интересен вариант – горещи танци и тонус за цялото тяло - това е вълшебната формула на Zumba! Раздвижи се с Карта за 8 посещения на Zumba Fitness за 11,99 лв.!

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера:от 30.09.13 до 15.11.2013г. (до тогава трябва да се изразходи).
 • По изключение клас няма да има само на 26-ти октомври , събота! 
 • Ваучерите трябва да се задействат най-късно до 13 октомври, събота! Клас, пропуснат по невъзмoжност от страна на клиент, не е дължим, не се възстановява от инструктора!
 • Ваучерът е персонален и важи за един човек, не може да се изолзва от двама едновременно!
 • Инструктурът, който провежда тренировките е Станислава Кънева (Томова) -Съни (лицензиран Зумба инструктор, танцов инструктор и хореограф);
 • Ваучерът важи само за Зала 2 на Sunny Dance studio за часовете по Zumba Fitness
 • Ваучерът важи за лица над 14 годишна възраст. 
 • Тренировката е с продължителност 60мин.
 • График на занятията за ваучера: Четвъртък: 18:00ч - 19:00ч ; Събота: 16:30 – 17:30ч

Любопитно:

Светът е пощурял по Zumba. Ако фитнесът или сутрешните кросове в парка ви се струват скучни, имаме интересен вариант – горещи танци и тонус за цялото тяло-това е вълшебната формула на Zumba!
Zumba е танцова аеробика, много забавна и лесна за изпълнение, помага за бързо отслабване и моделиране на тялото. Използва се оптимизмът на латинска музика, съчетан със сърдечно-съдови упражнения кардио.
Типична сесия Zumba трае около час и има няколко танцови стилове кумбия, меренге, салса, регетон, мамбо, румба, фламенко и калипсо, като се включват бързи и бавни ритми, това позволява силна кардио тренировка, както и упражнения за скулптуриране на тялото. За една Зумба тренировка се изгарят между 500 и 700 калории по изключително забавен начин. Но големият плюс на Зумба е това, че ужасно се забавлявате и изобщо не разбирате колко голямо е всъщност натоварването за цялото тяло.
Зумба е подходяща за хора с различна двигателна култура и спортна форма (или липса на такива), могат да се включат както жени, така и мъже.

Офертата е предоставена от "Sunny Dance studio"

Школата по Салса и Zumba Fitness днес носеща името „Sunny Dance studio съществува от средата на 2010г. под името „Sunny Salsa”. Инструктор по Zumba Fitness и собственик на школата ,Станислава Томова (Съни), е първа лицензирана инструкторка в гр.Варна, когато стартира класовете по Zumba в края на 2010г и единствен инструктор по Zumba в града по това време.Основател на “Sunny Dance studio”, а от скоро и „Sunny Dance studio 2”, главен инструктор и хореограф по Салса и Zumba Fitness, Съни има 20 години танцова и сценична дейност в областта на българския фолклор, модерен балет, латино и класическа аеробика и разбира се Салса и 4 международни сертификата по Zumba Fitness, по настоящем Магистър по Хореогрфска Режисура на Съвременен Танцов Театър и Артмениджмънт към ВСУ „Черноризец Храбър”. По покана Съни развива и “Sunny Dance studio 2” с часове по Салса и Zumbaв залата на Руска Балетна Школа за деца „Ангел Мой”.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2265  дни публикувахме 40,156 оферти и Ви спестихме 18,821,293 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола