Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Тайната за красива фигура! Индивидуална тренировъчна и хранителна програма от магазин за добавки "Жълто"

2490 лв. 50.00лв.

Поръчай Отново

Тайната за красива фигура! Индивидуална тренировъчна и хранителна програма от магазин за добавки "Жълто"

 • 50.00лв
 • 25.10лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 3 Купени ваучери
24.90лв.

Лесно може да се справиш с трупането на килограми: Хапвай разумно, тренирай редовно! Специалистите от магазин за добавки "Жълто" ти подават ръка- няма нищо сложно! Опитен инструктор ще разработи система от щадящи упражнения, които хармонично да изваят тялото ти с реални цели и резултати!

Тайната се крие и в уникалния хранителен режим, който е съобразен със скоростта на твоя метаболизъм и вложената енергия във фитнеса. Не гладуваш, а хапваш разумно според потребностите на тялото си!

С хранителна и тренировъчна програма вече занеш тайната на красивата фигура!

Лесно, ефикасно и ... елегантно!

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера от 10.09.2012г. до 10.10.2012г.
 • Ваучерът включва:

Вариант-1: изготвяне на хранителен режим съобразен с индивидуалните особености и потребности на индивида и подробно меню за 2 седмици


Вариант-2: тренировъчна програма (избор на подходящ вид физическо натоварване,съобразено с индивидуалните потребности и възможности;определяне реални цели-проблемни зони и области;срокове и методи за постигането им;изготвяне на подробен тренировъчен режим-комбинация от упражнения,интензивност и обем на тренировката) или

Вариант-3: комбинация от 1 и 2

Бонус към офертата:

Бонус:

-20% отстъпка от цената на всички хранителни добавки с марките: "Scitec nutrition", "Biotech nutrition, "Pharma first","F2 full force","Red star" и "Primary nutrition"

Любопитно:

Поддържането на дневен здравословен хранителен режим е един чудесен начин да бъдете във форма и да извършите благоприятни промени в начина си на хранене

Веднага като разберат, че са наддали няколко килограма повече или че са увеличили с няколко сантиметра обиколката на някои части от тялото им, у повечето жени незабавно се събужда познатият “диетичен рефлекс”. Без да посетят професионалист, те започват да спазват любимата си диета, която всъщност най-често е просто гладуване. Защо е необходимо обаче да се лишавате изцяло от храна, когато имате възможност да достигнете не по-лоши резултати като просто си създадете дългосрочни диетични навици,ако пък имате волята да ги комбинирате и с подходящо физическо натоварване съобразено изцяло с потребностите на вашия организъм,резултатът ще е още по-бърз и задоволителен.

Галерия

Офертата е предоставена от магазин"Жълто"-спортни стоки и хранителни добавки

Добре дошли в света на хранителните добавки!

Ролята на хранителните добавки е да доставят липсващите (или намиращи се в недостатъчно количество) в храната вещества. Подходящите хранителни добавки могат да ви помогнат да постигнете по-бързо и ефективно поставената цел – да свалите излишните килограми или да увеличите мускулната си маса, да подобрите вашата сила и издръжливост или да се преборите с хроничната умора.

Качествените добавки в никакъв случай не крият заплаха за здравето. Напротив, тяхното действие се основава на оптимизиране работата на отделни органи и системи или на целия организъм, в хармония с естествените закони.

Хранителните добавки не са лекарства, те не лекуват заболявания, но употребата им, съчетана с подходящо хранене и спортуване, може драстично да повиши качеството на живот.

При нас ще намерите огромно разнообразие от хранителни добавки:

За редуциране на телесните мазнини

За увеличаване на мускулната маса

Заместители на хранене след хирургическа интервенция

Витамини и минерали

Антиоксиданти

За повишаване на силата и/или издръжливостта

За повишаване на потентността

За различни органи и системи – сърдечно-съдова, нервна, отделителна и др.

За ускорено възстановяване при травми на опорно-двигателния апарат

За здрави и красиви коса, кожа, нокти

Протеинови десертни барчета

Електролитни и стимулиращи напитки

Тренировъчни ръкавици и колани

Протектори за китки, лакти, колена, кръст, зъбиПродуктите, които предлагаме, са от водещите производители в Америка и Европа. От огромният брой марки на пазара ние сме избрали за вас тези, които са доказано ефективни, както и най-модерните иновативни продукти.

Храненето и физическото натоварване са много важни фактори. Ако се храните неподходящо и тренирате неправилно, няма смисъл да прахосвате пари за добавки – ефектът ще е минимален.

Ако се чувствате объркани какво, кога и колко да ядете, ние можем да ви помогнем. Хранителният режим, който ще създадем за вас, ще е съобразен с вашите предпочитания и възможности. Целта е с минимум усилия, без да си усложнявате ежедневието, да снабдявате тялото си с хранителни вещества по оптимален начин.

Нашата философия е, че хранителният режим не трябва да бъде някаква ударна диета, която да подлага на изпитание волята ви и да заплашва вашето здраве. Хранителният режим трябвя да ви приляга като ръкавица, да ви е удобен, за да стане лесно част от начина ви на живот.

И понеже сме над 15 години в тази сфера, имаме изградени прекрасни взаимоотношения със страхотни специалисти (кардиолози, неврохирузи, ендокринолози, травматолози, национални треньори в различни спортове). Това означава, че те са и на ваше разположение.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола