Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

За първия учебен ден! Цветни Букви или Цифри от картон за ученици само за 3 лева

300 лв. 4.90лв.

Поръчай Отново

За първия учебен ден! Цветни Букви или Цифри от картон за ученици само за 3 лева

 • 4.90лв
 • 1.90лв
 • 39%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 15 Купени ваучери
3.00лв.

Симпатични шарени букви и цифри помагат на детето в училище! Цветните рисунки закачливо намигат на ученика и му подсказват с названието си всяка буква. Те могат да се украсяват като колаж с помощта на боя, маркери, моливи, тапети, стикери, самозалепваща се хартия или шарени листи. Забавно и неусетно ставаш приятел с цялата азбука!


30 картонени цифри помагат на детето пък по заниманетелен начин да се запознае с основите на математиката. Може да се използват за първи стъпки чрез рисуване и апликиране като шаблони,  а при по-големи деца и за създаване на прости математически изрази.

Приятно е да си ученик с такива цветни приятели на хит цена от 3 лева от www.schoolstandard.com

 

Съвети и идеи за ползването:
Табелка на детето: Изрежете ивици от картон 18 см. широки ( Дължината ще зависи от броя на буквите в името на всяко дете). Позволете на детето да украси буквите на името си по свой начин. Използвайте лепило и залепете буквите на картон. Пробийте две дупки в горните ъгли и можете да закачите колажа на дъска, врата или в детска стая. 
Азбука Простир: Инструктирайте децата да използват буквите като хора и да направят дрехи за тях. Закачете украсените букви на простир на задната стена на класната стая.
Стенопис с азбука колаж: Оставете децата да украсяват картонени букви с шарени хартии. Направете табло с плътен цвят за фон, на което да закачите буквите. 
Вариант: Раздайте списания, брошури или други подръчни материали, помолете децата да търсят снимки в списания, които започват с буквата, с която работят. Изрязвайки картинки от списанията, децата могат да създадат много забавни колажи.
Букви от плат: можете да използвате картонените букви, за да изрежете модели от филц или плат и да ги украсите по свой начин.

Условия за ползване:

Условия:

 • Ваучерът важи до 15.10.2012
 • Артикулът се получава на място на посочения адрес в контакти

Офертата е предоставена от УЧЕНИЧЕСКИ ПОСОБИЯ

"СКУЛ СТАНДАРТ" ООД

Ние вярваме в науката, която поражда страст към идеите, вдъхновява и провокира талантите на млади¬те хора. Съвременните технологии освобождават въобръжението и чертаят пътя към недостигнати светове. Ето защо сме се постарали да предложим продукти, които да стимулират желанията на децата за знание, успех и удовлетвореност.

Нашата мисия е да се развие интерес към математика, природни науки, екологията и енергоспестяващи технологии сред младото поколение и да се формират социално-икономически ценности за превръщане на българската икономика в иновативна, ефективна и конкурентноспособна.

Чрез нашите продукти ще се преодолеят негативите в българското образование, което е предимно теоретично и не развива емпиричното и иновативно мислене на учениците. Тези умения ще се мултиплицират в бъдеще ще създаде условия българската икономика да се развива на базата на знанието и иновациите.

Нашите клиенти са всички училища, детски градина и образователни звена на територията на страната.

Ценностите, в които вярваме и които са основата на нашия успех са: коректно отношение към клиента; професионализъм и готовност за помощ на всеки заинтересован преподавател; гъвкавост при решаване проблемите на всеки клиент; честност; прозрачност

Адрес и Контакти

 • гр. Варна кв.ВЪЗРАЖДАНЕ бл.76
 • 0884******, 0888 *** ***, 0884 *** ***
  • Понеделник до Събота
  • 10:00 - 18:00
  • Неделя
  • 00:00 - 00:00
УЧЕНИЧЕСКИ ПОСОБИЯ Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2271  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,655 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола