Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Занималня „Максимум“ за ученици от 1-ви до 5-ти клас - месечно обучение за 60 лева!

6000 лв. 130.00лв.

Поръчай Отново

Занималня „Максимум“ за ученици от 1-ви до 5-ти клас - месечно обучение за 60 лева!

 • 130.00лв
 • 70.00лв
 • 54%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 4 Купени ваучери
60.00лв.

Искате ли вашето дете да има отлична подготовка по всички предмети в училище  от компетентни,високообразовани специалисти и педагози?Ученическа  занималня „Максимум“ предоставя възможността малчуганите да бъдат най-добрите ученици в училище с ваучер за месечно посещение само сега за 60 лева!
Образователна занималня "Максимум" е перфектното място за елитарна подготовка по език, изкуства, спортни занимания и всички учебни дисциплини в училище!

В центъра на гр. Пловдив, занималня "Максимум" е на удобно място за много училища в района или за родители, които работят в близост. Внимателните и опитни педагози ще развиват талантите на вашето дете, докато сте на работа!Високите стремежи са приоритет на занималня "Максимум", защото човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.  Свободното време е за игра, а за занималня "Максимум" чрез игра децата се възпитават. Уверете се сами!

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера до 31.01.2013 год.
 • Включва: Занималня „Максимум“ за ученици от 1-ви до 5-ти клас.
 • Всеки може да закупи до 5 ваучера и да ги използва до края на учебната година, като се изисква предварителна резервация в офиса на училище Максимум най-късно до 31.01.2013 год.

Ученическа занималня „Максимум“ Ви предлага:
- Подготовка по учебните предмети в училище и проверка на домашните работи;
- Допълнителни упражнения и тестове;
- Езиково обучение по английски, немски и испански език;
- Часове по изкуство като част от ученическата занималня: специализирана подготовка от професионални артисти, музиканти, певци, художници и спортни инструктори – музика, пеене, спорт, театър, рисуване и арт занимания;
- Отдих и игри;
- Компетентни и отговорни възпитатели с богат педагогически опит;
- Комфортна среда, творческа атмосфера с модерно мултимедийно оборудване и музикално оформление;
- Малки групи;
- Транспорт от занималнята до училището на Вашето дете и обратно /в зависимост от учебната смяна – по желание 30лв./месец;
- По желание обяд, който сте приготвили лично Вие у дома или обяд от сертифицирана кухня в нашата кафетерия срещу допълнително заплащане 3лв./ден.

 • За повече информация: www.maximumbg.com; тел.: 032/ 632 004; 032/ 592 482
 • Работно време: 08.30-18.30ч.

Офертата е предоставена от Училища Максимум

Прецизно подбран екип от специалисти-филолози, които имат само една цел – да отворят пред Вас необятния свят на "модерния латински език" – английския.
Ние от “Максимум” ще Ви подадем ръка да постигнете мечтите си – независимо дали искате да учите в престижен западен университет, да работите извън България, да разширите деловите си контакти.
Доверете се на нашия професионализъм! Всеки един от нашите преподаватели е магистър по специалността английска филология и работи с най-съвременните методики на чуждоезиковото обучение. Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.
Учебната ни база, разположена в самия център на Пловдив, създава условия за ефективен работен процес, приятелска атмосфера и много нови контакти. Приятелското отношение от страна на преподаватели и курсисти ще Ви помогне още от самото начало да разчупите задръжките си в общуването с чужденци и да станете по-креативни.
Когато започвахме работа попитахме хората какво искат да получат и какво не са получили при предишните си опити да усвоят езика. Най-общо отговорите се свеждаха до липса на индивидуален подход, неадекватно преподаване, непрофесионализъм, скучно и отегчително поднасяне на граматичния материал, липса на обратна връзка с учащите и в крайна сметка като резултат – НИЩО!!!!
На тази база ние изградихме принципите на работа в “Максимум” – модерна и увлекателна методика, която ангажира вниманието и интереса на всички курсисти; задълбочени занимания със слабостите на всеки един курсист, желание за състезание, за надиграване и себедоказване, което дава резултат в бързото израстване на нивото на групата като цяло и на всеки поотделно.
В края на всяко ниво курсистите ни осезаемо чувстват собствения си напредък и се приближават бързо до поставените си цели и мечти. Все по-свободното общуване помежду си провокира желанието им да учат и знаят все повече и повече....
Нашият професионализъм е гаранция за Вашия успех !

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2268  дни публикувахме 40,276 оферти и Ви спестихме 18,856,431 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола