Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Пребори главоболието, откажи цигарите и свали килограми за 15,99 лв. с 6 микроигли! Аурикулотерапия и консултация с д-р Ракаджиева!

1599 лв. 32.00лв.

Поръчай Отново

Пребори главоболието, откажи цигарите и свали килограми за 15,99 лв. с 6 микроигли! Аурикулотерапия и консултация с д-р Ракаджиева!

 • 32.00лв
 • 16.01лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 8 Купени ваучери
15.99лв.

Доказан, безболезнен, клинично тестван и достъпен метод да постигнете по-добра форма и здраве! Тайната се крие в акупунктурни енергийни точки на ушната мида, които изпращат сигнали за самолечение на организма! Леко стимулирани, те се справят с нездравословните навици на ежедневието!

Пребори главоболието, откажи цигарите и свалете килограми за 15,99 лв. с аурикулотерапия от Д-р Ракаджиева!

По ушите са проектирани всички органи на нашето тяло. Самата практика за този вид лечение идва от Изтока, Персия и Египет, много векове преди Христа. Там лекували най-различни болести чрез въздействие върху определена зона от ушната раковина.

Какво е аурикулотерапия?
Върху ушната раковина има много нервни окончания и кръвоносни съдове, които образуват енергийни точки. Те могат да бъдат обработвани чрез масаж, микроигли или семенца, залепяни с пластир, като по този начин се въздейства на целия организъм. Тези техники се наричат аурикулотерапия.

Как действат микроиглите?

Методът е много ефективен, безболезнен и няма никакви странични действия. Микроиглите се залепват за кожата с лейкопласт, пациентът ги носи 10 - 15 дни, без това да пречи на нормалния му ритъм на живот. 
Микроиглите се поставят в специфични точки за общо въздействие и точки на ушната мида, които имат общо регулиращо и хармонизиращо въздействие, а също потискат чувството за повишен глад и жажда, способстват за изграждане на нов здравословен хранителен режим.

Любопитно:

Още в древността знахарите са забелязали, че плоската раковина означава малки бъбреци, които не работят достатъчно добре. Колкото повече стърчи и е релефно ухото, толкова по-активни в дейността си са вътрешните ни органи. Твърдите уши отговарят на бъбреци с отлични функции, а тънките са показател за бъбречна недостатъчност. От древни времена лекарите се опитвали да определят диагнози на вътрешните органи по вида на ушната мида.
Ушите ни са обсипани с биологично активни точки. Затова масажирането им бързо мобилизира силите на тялото. В резултат моментално може да се повдигне нервният тонус на организма, да спадне рязко умората, да се разбудят дълбоки резерви, да се отключат енергийни извори.


Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: 11.10.2012г. до 11.11.2012г.
 • С предварителна резервация на тел.:0898 35 28 63
 • Ваучерът включва:Консултация с д-р Ракаджиева и поставяне на микроигли(до 6бр.)на ушната мида на стойност 15,99 лв. вместо 32лв.
 • Продължителност на процедурата: 15 мин. 
 • Квалификация на извършващия процедурата:Д-р Таня Ракаджиева
 • Всеки клиент може да купи неограничен брой ваучера.

Офертата е предоставена от Акупунктура

Д-р Таня Ракаджиева, завършила медицина в Медицински Университет гр.Пловдив, работила като главен асистент в същия. Специализирала акупунктура и акупресура в Медицински Университет гр. София при д-р. Емил Илиев. Специализирала медицинска психология и психотерапия към МУ гр. Пловдив. Член на българското дружество по традиционна китайска медицина. Завършила курс рейки - всички нива и курс по лечение с прана, както и су-джок терапия.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола