Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

"Златният път"-Япония 9 дни с включен самолетен билет Токио,Нико,Фуджи, Аши,Хаконе,Киото,Нара,Осака от "НИКОНА Травел"

"Златният път" - Япония 9 дни със самолет Токио,Нико,Фуджи, Аши,Хаконе,Киото,Нара,Осака

433100 лв. 4516.00лв.

Поръчай Отново

"Златният път"-Япония 9 дни с включен самолетен билет Токио,Нико,Фуджи, Аши,Хаконе,Киото,Нара,Осака от "НИКОНА Травел"

 • 4516.00лв
 • 185.00лв
 • 4%
 • 4331.00лв
 • 185.00лв
 • 4146.00лв

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 0
  20
  4
  купени ваучери
  До изчерпване остават: ???

Искаш нещо наистина различно и неповторимо ? Тогава това е офертата за теб предоставена от "НИКОНА Травел"
"Златният път" - Япония / 9 дни,6 нощи - Токио 4 нощувки - Нико - Фуджи - Аши - Хаконе - Киото 2 нощувки - Нара - Осака с включени самолетни билети София – Токио/Осака - София, 6 нощувки със закуски в хотели 3* в Токио и 4* в Киото, 3 обяда, 1 вечеря; билет за влака-стрела, разходка с корабче, билет за кабинков лифт, местни екскурзоводи, всички трансфери и входни такси, медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ.д., водач. Ваучерът е валиден при двойно настаняване в хотел.

Условия за ползване:

Условия:
Валидност на ваучера от 25.10.2013 г. до 2.11.2013 г.
Ваучерът включва:
Програма - Златният път - Япония / 9 дни,6 нощи - Токио 4 нощувки - Нико - Фуджи - Аши - Хаконе - Киото 2 нощувки - Нара - Осака с включени самолетни билети София – Токио/Осака - София,6 нощувки със закуски в хотели 3* в Токио и 4* в Киото, 3 обяда, 1 вечеря; билет за влака-стрела, разходка с корабче, билет за кабинков лифт, местни екскурзоводи, всички трансфери и входни такси, медицинска застраховка с асистанс и покритие 15 000 щ.д., водач.
Ваучерът е валиден при двойно настаняване в хотел
Цените НЕ включват: летищни такси 585 лв./ 299 € (10.01.2013).
Необходимо е в двуседмичен срок след закупуване на ваучер да внесете капаро 2000лв. по сметка на-Туристическа Агенция Никона Травел - BG69UNCR76301077150242
Програма:
1 ден – пт. 25.10.13 София >
14.30 сборен час на летище София – терминал 2. Полет QR 944 от София 16.30. Кацане в Доха 22.55.
2 ден – сб 26.10.13 Токио
01.50 полет QR 804 от Доха. 17.50 пристигане в Токио. Посрещане, трансфер и настаняване в хотела. Нощувка.
3 ден – нд. 27.10.13 Токио
Закуска. Токио не предлага много исторически забележителности, но е икономическо, културно и политическо сърце на страната. И това 12-милионно сърце (с предградията 18 млн.) винаги бие в забързан ритъм. Разглеждане с екскурзовод и метро на три от най-емблематичните райони: търговската улица Уено Амейко с над 500 магазини, където се продава всичко – от прясна риба, плодове и зеленчуци до козметика, бижута, сувенири и висококачествени вносни стоки на достъпни цени, Шибуя - младежкото съце на Токио с известното кръстовище – най-многолюдното място в света и най-натоварената гара, където всеки ден преминават 2.5 млн. пътници; Омотесандо - една от най-живописните улици, наричана Токийското „Шан-з-Eлизе“ със сградите – архитектурни шедьоври на Луиз Вутон, Прада, Тодз, Диор, Зара и Омотесандо Хил; Ахикабара - най-големият електронен пазар в света с над 250 магазини, където може да се купи „от птиче мляко”. Връщане в хотела. По желание посещение на Токийската кула, която е с 13 м. по-висока от Айфеловата кула в Париж и с 3000 тона по-лека от нея. От тук приемат 5 радиостанции и 9 телевизионни канала. Красиво осветена през ноща, тя е един от символите на Токио. Нощувка.
4 ден - пн 28.10.13 Токио - Нико - Токио
Закуска. Целодневна екскурзия до Нико (ЮНЕСКО) с обяд. Любувайки се на красивата природа с вековни зелени гори и изобилие на вода си мислиш “Никога не казвай красиво, преди да си видял Нико”. Разглеждане на шинтоисткият храм Тошогу Шрайн - великолепен дворец от 17-ти век и мавзолей на първия Токугава Шогун; пететажната пагода, портата Ниомон, трите маймунки: "Не чух", "Не видях", "Не разбрах" - символично изразяващи философски начин за съществуване на хората, портата Йомеон и светилището. Пътуване по зигзагообразния път Ирохозака с 20 завои, всеки един от които носи име от японската азбука, наречена харигана. Престой на езерото Чузенджи, разположено в подножието на планината Нантай и на водопада Кегон - един от най-красивите в Япония. Слизане по другия път с 28 завои, които носят имената на останалите символи от японската азбука. Нощувка.
5 ден – вт 29.10.13 Токио
Закуска. Панорамна обиколка на Токио: посещение на Мейджи Шрайн – най-известният шинтуистки храм от „ерата на прогреса”, посветен на император Мейджи и съпругата му императрица Довагер Шокен; старата част на града с най-старият будистки храм Сенсоджи (628 г), известен като Асакуса Канон Темпъл, посветен на богинята на милосърдието Канон. Входът му е типично японски с двата огромни червени фенери, изписани с йероглифи и символизиращи изгряващото слънце. Преминаване през Гинза - една от най-скъпите улици в света, където са магазините на всички модни фирми. Следва величествената сграда на парламента Коккай Гиджидо - Японският Капитол - един от символите на Токио, площада на императорския дворец с руините на стария Едо замък. Дворецът е заобиколен отвсякъде с вода, в която спокойно плуват красиви лебеди и старинни мостове свързват сушата с двореца; внушителната сграда на кметството. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.
6 ден – ср 30.10.13 Токио - Фуджи - Хаконе - Киото
Закуска. Екскурзия до планината Фуджи и националния парк Хаконе. Фуджи е свещена планина и символ на Япония. Тя е най-високата планина в страната и спящ вулкан от 250 г. Посещение центъра на Фуджи и 5-та спирка към върха (2,305м.) с прекрасен изглед към околностите. Пътувне към Хаконе. Обяд. Разходка с лодка по езерото Аши, изкачване с лифт на връх Комаготаке, откъдето се открива красива панорама към долината Овакудани, езерото Аши, Фуджи, Футато и други планини на полуостров Изу. Трансфер до гарата в Мишима. Пътуване с влака-стрела до Киото (1ч. 45 мин.). Нощувка.
7 ден – чт 31.10.13 Киото - Нара – Киото
Закуска. Разглеждане на Киото - втората столица на Япония (794-1868 г.): Замъка Ниджо е построен от шогун Токугава Йеясу като символ на неговата военна и политическа сила; Храмът Кинакуджи (Златният павилион) проектиран е като вила на благородник, а вторият му собственик шогун Йошимитцу Ашикага построява златния павилион, създава прекрасната градина през 1394 г. и прекарва остатъка от живота си тук. При възможност посещение на императорския дворец. Обяд. Разглеждане на Нара - първата столица на Япония (8 век). Посещение парка на сърните, където над 1100 сърни се разхождат на воля – считат ги за посланици на храма; храма Тодайджи Темпъл (752 г.). Той е дом на Великия Буда – една от най-големите бронзови статуи на Буда в света, изработена от 437 т. бронз и 130 кг. чисто злато; храма Касуга Шрайн - най-красивият шинтуистки храм в Нара (710 г.), заобиколен от 3000 висящи фенери. *По желание разходка из старинния квартал Гион - района на гейшите и посещение на спектакъл, представящ традиционните японски изкуства: икебана, чаена церемония и др. Нощувка.
8 ден – пт 01.11.13 Киото - Осака >
Закуска. Екскурзия до Осака - „градът на лагуната”, втори по големина, но първи международен търговски и финансов център с най-голямата търговска борса в Япония. Посещение на сградата Умейда с “Плаващите градини”, построена по проект, доказващ, че е възможно въздушното свързване на две отделни сгради, които могат да са устойчиви при земетресения и силни ветрове. От панорамната тераса на 40-ия етаж се открива удивителна гледка към целия град. Храмът Шитеноджи е първият и най-старият будистки храм в Япония, основан през 593 г. от принц Шотоку и е посветен на четирите небесни крале. Замъкът на Осака е построен от Тойотоми Хидейоши, който искал да има най-красивият и най-добре укрепен замък. По време на войната с Токугава Йеясу (1615 г.) замъкът бил напълно разрушен, а настоящият (1931 г.) е от бетон и е единственият оцелял от бомбардировките. Разходка по централната търговска улица Дотомбори. Вечеря. Трансфер до летището. Полет QR 803 от Осака 23.30.
9 ден – сб 02.11.13 София
05.55 кацане в Доха. Полет QR 219 от Доха 08.35. Кацане в София 14.45.
Информация:
*При промяна курса на йената с повече от 5% цените ще бъдат преизчислени и съответно увеличени или намалени.
*Фирмата си запазва правото на промяна в програмата и цената при необходимост, за което ще бъдете своевремeнно уведомени.
*Предлага се допълнителна застраховка „анулиране или прекратяване на пътуването”, която е по желание и се сключва при записване и авансово плащане.
Паспортен и визов режим:за български граждани,пребиваващи в Япония с цел туризъм,не се изисква виза.
Медицински изисквания:ваксинации не се изискват.
Валута: JPY (йена) 100 JPY : 1.55 лв / 0.792 € (08.02.2013)

Офертата е предоставена от НИКОНА ТРАВЕЛ

Фирма "НИКОНА" е създадена през 1990 г. с основна дейност туристически и преводачески услуги.Притежаваме удостоверение за туроператор 00859 и за туристически агент 00860.Фирма НИКОНА е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции (BATA),Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) и на Българската Търговско Промишлена Палата (БТПП).Предлагаме разнообразие от екскурзии,почивки,хотелско настаняване,самолетни билети,круизи и уикенд програми,летни и зимни курорти в чужбина и България,екзотични пътувания навсякъде по света.Организираме пътувания за индивидуални туристи и групи в Европа, Азия, Африка и Южна Америка; посещения на изложения и панаири; семинари в страната и чужбина.Предлагаме туристически пътувания с автобус, самолет или кораб на водещи български и чужди туроператори.
Уважаеми дами и господа,
В основата на нашата работа е да изненадваме своите постоянни и нови клиенти с интересни и разнообразни туристически предложения, като се стремим да получавате повече отколкото очаквате.
Вие сте делови и заети хора. Оставете на нас да направим необходимото проучване и да организираме вашето пътуване по най-добрия начин.За да бъде вашето пътуване приятно, потърсете ни !

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2269  дни публикувахме 40,326 оферти и Ви спестихме 18,836,663 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола