Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Разходка с джип в старата част на Велико Търново и Арбанаси за шестима, от HillView VT

Разходка с джип в старата част на Велико Търново и Арбанаси за шестима, от HillView VT

4000 лв. 80.00лв.

Поръчай Отново

Разходка с джип в старата част на Велико Търново и Арбанаси за шестима, от HillView VT

  • 80.00лв
  • 40.00лв
  • 50%

Офертата изтича след:

    • 00часа
    • 00минути
    • 00секунди
  • 16 Купени ваучери
40.00лв.
Насладете се на красивите забележителности на Велико Търново и Арбанаси от една по-различна гледна точка! Опознайте старопрестолния град отвисоко с предложението на HillView VT. Вземете ваучер с 50% отстъпка за:

Разходка с джип в старата част на Велико Търново и Арбанаси (около 30 минути) за шестима - за 40лв, вместо за 80лв.

• Времетраене на разходката: около 30 минути.
• Целият маршурт на разходката е около 15 км.
• Тръгването е от центъра на град Велико Търново или Арбанаси по уговорка с клиента.
• За Вашата сигурност е осигурен професионален водач, технически изправен автомобил, както и допълнително осигурена пътническа застраховка. Също така за Вас е подготвен и инструктаж за безопасност по време на разходката.

Условия за ползване:

• Валидност на ваучера: до 31 Юли 2018г.
• Един ваучер е за до 6 човека в един джип.
• След закупуване на ваучер е необходима предварителна резервация, на посочените в офертата номера поне от 24 часа до 48 часа предварително.
• Разходката започва от удобно място за клиента около центъра на град Велико Търново или Арбанаси, след това продължава по пресечен офроуд терен в хълмовете над Търново около Арбанаси.

Любопитно:

Повече за разходката:

Започва от удобно за клиента място в центъра на Велико Търново или Арбанаси, като тя представлява 30-минутна обиколка в красивите части на стария град на Велико Търново и из старинните улици на Арбанаси. На клиентите се дава възможността да персонализират маршрута, в рамките на споменатите вече места. Тази услуга представлява приятна и релаксираща разходка, без да е включено офроуд шофиране.

За вашата сигурност е осигурен професионален водач, технически изправен автомобил, както и допълнително осигурена пътническа застраховка. Също така за вас е осигурен и инструктаж за безопасност по време на разходката.

Джипът, на който ще се превозвате е УАЗ. УАЗ (Уляновский Автомобилен Завод) първоначално е предназначен за руската армия и се използва широко като военно превозно средство по целия свят. Джипът може да се използва за истинско офроуд сафари или за по-спокойна обиколка в природата. В джипът могат да се качат до 6-ма пътници.

Офертата е предоставена от HillView VT

Основната дейност на HillView VТ е културно-развлекателни услуги, приключенски туризъм, разходка по маршрут (трудно достъпен) до места разкриващи гледка към исторически забележителности и естествени природни такива. Предлагат се и приключенски разходки с по лек маршрут по избор, както и разходки по тежък офроуд терен. Hillview VT ви предоставя изключителната възможност да се насладите на невероятните природни особености на Велико Търново и неговите околия. Имате възможността да се докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове, да се насладите до невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и да видите отвисоко единствените по рода си културни забележителности, като Царевец и Трапезица. Изкачете високите пресечени хълмове около нашата стара столица и изпитайте емоцията на офроуд преживяването. Заедно с тези екстремни усещания, вие ще се докоснете до изминалата митична българска социалистическа история, когато пресичате стръмните гористи хълмове с класическата социалистическа машина - единствения по рода си и вечен джип Уаз.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2301  дни публикувахме 41,283 оферти и Ви спестихме 19,000,415 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола