Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Спортна фигура и отслабване с 3 Kangoo Jumps тренировки за 23,99 лв. вместо 36лв.Be Shape studio by Rossen

Спортна фигура и отслабване с 3 Kangoo Jumps тренировки за 23,99 лв. от Be Shape studio

2399 лв. 36.00лв.

Поръчай Отново

Спортна фигура и отслабване с 3 Kangoo Jumps тренировки за 23,99 лв. вместо 36лв.Be Shape studio by Rossen

 • 36.00лв
 • 12.01лв
 • 33%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 16 Купени ваучери
23.99лв.

Отслабни и влез в нова спортна форма с най-новия аеробен час Kangoo Jumps! Вземи сега 3 Kangoo Jumps тренировки за 23,99лв. вместо 36лв. от Be Shape studio by Rossen

Какво е Kangoo Jumps?
Аеробна пълноценна тренировка, която носи голяма доза забавление!!!Доказано е, че при Канго Джъмпс отслабването е много по-ефективно, отколкото при другите видове аеробика. Причината е, че по време на тренировка се изразходват повече енергия и калории, отколкото ако използвате обикновени спортни обувки, защото всяка една обувка тежи два килограма. При Канго Джъмпс се натоварва главно коремните мускули, седалищни мускули , както и разбира се цялото тяло. Причината е, че при скоковете се ускорява метаболизмът на тялото.
Този спорт може да се практикува от деца до възрастни с наднормено тегло, като не се изисква общо физическа подготовка.Няма групи за напреднали и начинаещи, защото важно е удоволствието. За това взимайте сака и заповядайте в спортно студио Би Шейп

Какво представлява един Kangoo Jumps час?
Този час се провежда под ръководството на инструктор, който притежава международен сертификат от Кинга Себастиен, яка музика и разбира се чифт специални обувки с прикрепен към тях батутен механизъм.Няма страшно тези обувки щадят ставите и няма как да паднете от тях.Те не просто предпазват, а дори подсилват глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб, като не ги натоварват излишно по време на тренировка.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера от 25.04.13 до 31.05.13
 • След закупуване на ваучера се обадете за регистрация на тел.: 0889/ 209155 с номер на обувки, които носите.
 • Ваучерът включва: 3 тренировки Kangoo Jumps за 23,99лв. вместо 36лв.
 • Тренировките се провеждат:
  - По график
  - В спортно студио "Би Шейп: в квартал Люлин, бул. Джавахарал Неру № 30 в басейн RestART срещу КООП пазар или кв. Лозенец, ул.”Драгалевска”№ 1.по график:
 • Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери.

Любопитно:

7 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ Kangoo Jumps:
Kangoo Jumps отговарят и на най-взискателните критерии, за които можете да се сетите:
1.Простота: Kangoo Jumps са толкова лесни за употреба от всеки един човек, на всяка възраст, навсякъде и по всяко време...
2. Безопасност: Kangoo Jumps са обувките с най-слабо негативно въздействие в целия свят. Те предпазват (всъщност и подсилват) глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб.
3. Най-висока ефективност: Научните проучвания, направени именно от НАСА, показват, че упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение,
4.Спестяване на време: Лекото упражнение с Kangoo Jumps за най-малко 3 минути, 2 пъти на ден, ще ви поддържа в добра форма.
5. Body&Mind Баланс: Kangoo Jumps неизбежно предизвикват положителни емоции като по този начин се противопоставят на стреса.
6.ОТСЛАБВАНЕ!
Забравете изтощителните диети! Докато подчертаваме важността на балансираното хранене, ние всъщност сме загрижени и да прибавим елемент на удоволствие без напрегнати упражнения към вашето ежедневие с Kangoo Jumps. Университетски проучвания показват ясно, че изразходвате много повече енергия или калории, като използвате Kangoo Jumps, в сравнение с обичайните спортни обувки. Въпреки това, това само по себе не обяснява значителната загуба на тегло при хората, които са употребявали редовно Kangoo Jumps.
Тайната се крие в лимфната система. Лимфата е течност, която циркулира между нашите клетки, за да изнесе токсините от тялото ни, за да бъде то здраво.
7.РЕХАБИЛИТАЦИЯ!
Ограничаване на риска от увреждане на стави! Физиотерапевти и лекари препоръчват използването на Kangoo Jumps за пациентите като важен фактор за рехабилитация им. Намаляването до 80% на напрежението за глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб също позволява на атлетите да подновят своите тренировки много по-рано.

Офертата е предоставена от Be Shape studio by Rossen

Спортна зала за Spinning, Kangoo Jumps, TAE-BO, ZUMBA, YOGA, Pilates, Народни Танци, Латино Танци и аеробни класове 
Be Shape studio by Rossen се намира в
СПОРТНО-РАЗВЛЕКАТЕЛЕН КОМПЛЕКС RESTART,
ж.к. Люлин 6, бул."Джавахарлал Неру" №30 между "Силвър Център" и Кооперативен пазар Люлин, (метростанция „ЛЮЛИН“).
Или Be Shape център в кв."Лозенец" ул."Драгалевска"№1,метростанция "Джеймс Баучер.

Адрес и Контакти

 • гр. София СПОРТНО-РАЗВЛЕКАТЕЛЕН КОМПЛЕКС RESTART,<br /> ж.к. Люлин 6, бул."Джавахарлал Неру" №30 между "Силвър Център" и Кооперативен пазар Люлин, (метростанция „ЛЮЛИН“).
 • 0884 *** ***, 0888 *** ***
  • Понеделник до Петък
  • 08:00 - 22:00
  • Събота и Неделя
  • 10:30 - 18:00
Be Shape studio by Rossen Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2266  дни публикувахме 40,156 оферти и Ви спестихме 18,821,293 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола