Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Уникална фотокнига с твоите снимки - 26 страници и до 104 фотоса само от 10,90лв. от HAPPY FOTO! Спомените облечени в луксозна хартия и дигитален печат!

Уникална фотокнига с 26 страници и до 104 твои снимки само от 10,90лв. от HAPPY FOTO

1090 лв. 20.00лв.

Поръчай Отново

Уникална фотокнига с твоите снимки - 26 страници и до 104 фотоса само от 10,90лв. от HAPPY FOTO! Спомените облечени в луксозна хартия и дигитален печат!

 • 20.00лв
 • 9.10лв
 • 45%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 160 Купени ваучери
10.90лв.

Изкарай забравените красиви моменти и ги пренеси в елегантната фотокнига - рожден ден, сватба, романтично пътешествие, училищно парти - поводи много! Невероятен спомен за всеки - Фотокнига от HAPPY FOTO, създадена по твой вкус: сам избираш и подреждаш снимките от твоя компютър, а също цветовата гама и стила! Луксозният спомен е с обем до 104 фотоса, състоящ се от 26 страници, изработен от изключително висококачествена фото хартия и дигитален печат с меки корици, с възможност за избор между 3 формата:
1: Фотокнига малък формат за 10,90лв., вместо 20лв. Формат: 152 x 205 mm
2: Фотокнига среден формат (квадратна) за 19,90лв., вместо 41лв. Формат: 205 x 205 mm
3: Фото книга с меки корици голям формат за 23,90лв., вместо 53лв. Формат: 205 x 305 mm

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: до 31.10.2013г.
 • Ваучерът включва: Уникална фотокнига по твой вкус, състояща се от 26 страници, с обем до 104 снимки ,изработена от изключително висококачествена фото хартия и дигитален печат с меки корици, с възможност за избор между 3 формата:
  1.Фотокнига малък формат за 10,90лв., вместо 20лв. Формат: 152 x 205 mm
  2.Фотокнига среден формат (квадратна)за 19,90лв., вместо 41лв. Формат: 205 x 205 mm
  3.Фото книга с меки корици голям формат за 23,90лв., вместо 53лв. Формат: 205 x 305 mm
 • Фотокнигата се изработва до 2 работни дни след приемане на поръчката.
 • Още за Вашата уникална фотокнига:
  -Съдържа 26 страници (24 страници и 2 корици), чийто дизайн създавате вие, чрез лесен софтуер изцяло на български език. С подробни клипчета и инструкции как да я сътворите сами.
  - Можете да сложите до колкото искате снимки - максимум 4 снимки на страница.
  - Ви избирате стила и - фонът е изцяло по Ваш вкус
  - Имате изключителната възможност да получите отпечатване на снимките с дигитален печат върху висококачествена фотохратия.

Получаване и доставка: 

 • Фотокнигата може да се получи на място от магазина на Happy Foto на адрес: гр. София, бул. "Тотлебен" 2А или да се доставят по куриер.
 • Доставката за сметка на клиента, куриер на стойност 4.00 лв. за цялата страна.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери, както за Вас така, така и за подарък.

Инструкции за поръчка на фотокнигата:
1. След закупуване на ваучера, влизате в сайта http://happy-foto.net и изтегляте безплатния софтуер, с който ще подредите снимките във вашата фотокнига. Регистрацията в сайта е задължителна,ако вече нямате такава.
2. Инсталирате специалния софтуер и създавате фото – книгата по ваш вкус и желание.
3. Поръчвате книгата.
4. В полето "Допълнителни коментари" напишете номера на вашия ваучер.

Галерия

Офертата е предоставена от HAPPY FOTO

Ние сме Хепи Фото ООД. Горди сме с факта, че сме пионери на българския пазар в предлагането на една нова услуга - лесна и бърза поръчка на снимки по интернет и доставката им с куриер. Освен директно, ние предлагаме нашите услуги чрез различни партньорски мрежи. При нас работят ентусиазирани специалисти, които се грижат нашите клиенти да получат най доброто обслужване. Коректност, заедно с винаги високото качество на нашите продукти, са най-силните ни оръжия.
Как се основахме

През 2000г. сме основани като клон на една от най-големите австрийски вериги за фотоуслуги - Happy Foto. Основен предмет на нашата дейност в началото беше проявяване и копиране на снимки, изпратени с куриер. През 2003 г. фирмата сменя собствеността си и разширява дейността си. Името ни остана същото. Първоначално започнахме да се развиваме чрез верига от магазини за фотоуслуги и стоки, съвместно с фирма ВИП Трейдинг ООД. Всички продукти, които предлагаме, са с гарантиран произход - закупени от официалният вносител на съответната марка.
Нашето развитие като лидери на родния пазар за онлайн фотоуслуги

И след нашето отделяне от водещата австрийска верига Happy Foto, ние останахме в контакт с тях и продължихме да си сътрудничим. Резултат от това сътрудничество е непрестанната обмяна на опит. Следвайки опита на нашите австрийски колеги, ние трансформирахме предлаганата от тях услуга в Австрия в съответствие с нуждите на родния пазар. Още преди години, когато интернетът в България едва прохождаше, ние си поставихме амбициозната задача да развием пазара за онлайн фотоуслуги. През първите години трябваше с големи усилия да си пробиваме път в интернет джунглата. Сега, години по-късно, можем да се похвалим с постигането на желания успех.
Нашето качество

Освен с екип от професионалисти, ние разполагаме и с най-новите технологии в сферата на фото услугите. Нашите снимки се изработват според най-новата дигитална технология на лидерите в сегмента - французите KIS. Освен това, екипът ни упражнява ежедневен тест за качество на продукцията. Ако Вашите снимки не отговарят на обещаното от нас качество, ние сме готови да ги направим според Вашето желание. Винаги разчитайте на професионален съвет от наша страна.

Уверете се сами в нашата компетентност - доверете ни се!

Адрес и Контакти

HAPPY FOTO Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2268  дни публикувахме 40,240 оферти и Ви спестихме 18,856,431 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола