Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Логически игри за вас и вашето дете по избор от 3 варианта: 3D-пъзел за 12.95лв., комплект 8 игри или комплект 2 настолни колективни игри.

Логически игри - 3 варианта oт 12,95 лв.: 3D-пъзел или комплекти настолни колективни игри

1295 лв. 26.00лв.

Поръчай Отново

Логически игри за вас и вашето дете по избор от 3 варианта: 3D-пъзел за 12.95лв., комплект 8 игри или комплект 2 настолни колективни игри.

 • 26.00лв
 • 13.05лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 2 Купени ваучери
12.95лв.

Дълго и весело лято с деца и с приятели - на море, на планина, на път! Превърнете ваканцията в забавно преживяване с 3 варианта за избор на логически игри за всички възрасти  BRAIN GAMES! Защото: "Да си умен е забавно!"
Изберете между следните варианти:
ВАРИАНТ 1: 2 бр. 3D пъзел - Умният възел "Smart Knot" и Магически кръст "Magic Cross", за 12.95лв, вместо 26лв.
ВАРИАНТ 2: 8 логически игри комплект "Главоблъсканици" Smart Pax за 19.90лв. от 40 лв.: Тайна мозайка, Загадка с клечки, Забавни риби, Магическа звезда, Гео пъзел, Магически квадрат, Триъгълна загадка, Глупаво пиле.
ВАРИАНТ 3: 2 бр. настолни игри :Построй моста(Bridge it) и Питагор(Pythagoras) за 19,90лв. вместо 40лв.

Условия за ползване:

 Условия:

 • Валидност на ваучера: 15.07.2013г.
 • Ваучерът включва: Логически игри за вас и вашето дете по избор от 3 варианта! 
 • ВАРИАНТ 1: 2 бр. 3D-пъзел - Умният възел "Smart Knot" и Магически кръст "Magic Cross", на цената на 1  за 12,95лв, вместо за 26лв.
 • ВАРИАНТ 2: 8 логически игри комплект 
 • "Главоблъсканици" Smart Pax за 19.90 от 40 лв.-Тайна мозайка, Загадка с клечки, Забавни риби, Магическа звезда, Гео пъзел, Магически квадрат, Триъгълна загадка, Глупаво пиле.
 • ВАРИАНТ 3: 2 бр. настолни игри: Построй моста(Bridge it) и Питагор(Pythagoras) за 19,90лв. вместо 40лв.
 • След закупуване на ваучер, в полето "Адрес за доставка" посочете имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка.
 • Доставката се извършва за сметка на клиента, в рамките на 5 работни дни;
 • Цени на доставката: 3.60лв до адрес на клиента;
 • Доставката се извършва от куриерски услуги - Ок Express;
 • Игрите са подходящи за деца от 7г., а възрастните спокойно могат да играят с децата си, без ограничения във възрастта. 
 • Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • Игрите са изработени от картон, дърво, естествени материали и др.

Любопитно:

*3D-Пъзели
Всеки успял да реши тези пъзели незабелязано ще развие своята логика, пространствено мислене и умение да се концентрира.
*За първи път пълен комплект от 8 игри, от поредицата главоблъсканици Smart pax, която дава възможност да се тренира и развива интелекта на човека, като се решават различни загадки и ребуси. Компактността на игрите позволява използването им по всяко време и място.
Игрите се състоят от игрално поле с размери 15 х 15 cm и елементи направени от естествени материали.
Правила на част от игрите от колекцията "Smart Pax":
-Правила на "Тайна мозайка": Подредете дадените ви плочки, така че еднаквите шарки да са поставени една до друга.
-Правила на играта "Гео пъзел":Образувайте формите очертани в игралното поле като използвате и седемте дадени ви геометрични фигури.
-Правила на "Забавни риби":Разположете всичките осем риби в светлите квадрати, така че никои две риби да не се намират на една вертикална, хоризонтална или диагонална линия.
- Правила на "Магически квадрат": Разположете числата от 1 до 9 по такъв начин, че сборът по всички хоризонтални, вертикални и диагонални линии да е равен на 15.
- Правила на "Глупавото пиле": Всички пилета трябва да се подредят, така че да гледат в една посока и да са облечени в един цвят.
* "ПОСТРОЙ МОСТА" -"Bridge it" - Докажете се като най-добрия тактик и преодолейте опонента си в тази предизвикателна и забавна игра! Еднакво забавна за малки и големи, тя бързо се превръща в любима игра за всички. Сигурни сме, че просто няма да можете да се откъснете от „Бридж Ит”!
Правила на играта: Всеки играч избира свой цвят клечки. Правото на първи ход се определя чрез жребий.Стартира се от произволно място на игралното поле. Играчите последователно съединяват двойки произволно избрани съседни диаманти по вертикала и хоризонтала с клечки, като единият участник съединява червените диаманти с червените клечки, а другият сините диаманти със сините клечки. Целта на всеки от играчите е да съедини, която и да е от точките с негов цвят в единия край на игралното поле, с която и да е от точките в срещуположния край с непрекъсната произволно начупена линия. Единият играч свързва левия с десния край на полето, а другият – горния и долния край.
Клечките на двамата играчи не могат да се пресичат или да се слагат една върху друга.
Победител е онзи играч, който пръв проправи път между своите две страни на игралното поле
Комплектът съдържа:
31 сини дървени пръчици
31 червени дървени пръчици
игрално поле
инструкции
малка книжка с главоблъсканици
За деца над 7г.
*"ПИТАГОР" - "Pythagoras"-Преди 2500 години, в Гърция, по времето на горделивите богове, властни царе, културно богатство и процъфтяване на търговията и занаятите живял Питагор, ярко светило в научната мисъл.Прогонен от родината си от деспотичен владетел, Питагор открива школа в Южна Италия, където неговите последователи били посвещавани в тайните на философията, геометрията, математиката и астрономията. Желаещите да бъдат ученици при този прочут и мистериозен мъдрец били подлагани на множество трудни изпитания, за да докажат, че са достойни за тази чест.
Предстои ви една вълнуваща среща със загадките на Питагор - един от великите умове на древния свят.
Изпитанията са разделени на два типа: с клечки и с геометрични фигури.
Играта с клечки е от състезателен характер, което позволява участието на повече от един играч. Победител е този които успее за най-кратко време да изпълни указанията на Питагор и да построи дадена фигура.
За играта с геометрични фигури в комплекта са включени 2 подвижни борда, от всяка страна на които има по 4 фигури - общо 16 пъзела. Вашата задача е използвайки дадените 7 елемента да подредите фигурите. Победител е този които успее за най-кратко време да изпълни указанията на Питагор.
-Комплектът съдържа:
дървени клечки
2 картонени борда, върху които се подреждат фигури
картонени части за подреждане на геометрични фигури.

Офертата е предоставена от "Ним 2005"

"Ним 2005", създадена 2005г., е специализирана в създаване и производство на логически игри. Разнообразната гама от колективни настолни игри, 3D дървени пъзели и главоблъсканици са забавление и предизвикателство за всеки ученик над 6 години.
Фирмата е организирала и продължава да прави различни мероприятия и състезания сред учениците в цялата страна.
Всяка година участва в изложението на най-големия в Европа панаир за играчки в Нюрнберг и се радва на голям интерес от държави от целия свят.
Игрите Brain Games спомагат за развитието на интелекта, затова и нашето мото е „ДА СИ УМЕН Е ЗАБАВНО”!
Всички наши игри са разработени от екип на психолози, математици и педагози и са тествани с деца от различни възрастови групи.
При производството на игрите се използват само естествени материали /дърво и хартия/, които са екологично чисти и безопасни за децата. Игрите са особено подходящи за морски почивки, пикници, зелени училища и като цяло за всякакъв вид ваканции.
Мисия:В днешните модерни времена на Телевизия и компютърни игри нашата мисия е да предложим на децата и родителите по целия свят един различен начин да отключат интелектуалния си потенциал – при това по един забавен за цялото семейство начин.
Произведено в България!

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,864,907 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола