Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Пролетно пречистване с 3 процедури детоксикация за 6,95 лв. от Център "ТАИС"

695 лв. 30.00лв.

Поръчай Отново

Пролетно пречистване с 3 процедури детоксикация за 6,95 лв. от Център "ТАИС"

 • 30.00лв
 • 23.05лв
 • 77%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 16 Купени ваучери
6.95лв.

Пролетното пробуждане на Природата и Великденският пост са перфектното време да пречистиш тялото си от натурпаните шлаки, отрови, вируси, бактерии и паразити с помощта на 3 процедури детоксикация за 6,95 лв. от Център "ТАИС"!

Акне, обриви, петна по кожата, тъмни кръгове под очите, налеп по езика, лош дъх, лоша миризма на потта, сутрешна скованост на ставите (околоставните структури са любимо място за токсините) - обикновено подсказват за натрупаните киселинни отпадни вещества в нас. 

Детоксикацията е процес на пречистване на организма от отровни вещества. Възможността да бъдат унищожени всички бактерии и други нашественици чрез електрически колебания може да даде нови възможности за възстановяване на човешкото здраве. Положително ориентираните електромагнитни вълни, излъчвани от уреда, приложени където и да е по тялото, привличат отрицателно натоварените обекти, каквито са патогенните организми. При това положение отрицателният електрически потенциал на бактериите и вирусите ги притиска и издърпва от тяхната локализация на входната врата на клетките, наречени проводни канали. Също така променливия позитивен ток интерферира с потока електрони от ключови метаболни процеси в патогенния организъм, което води до неговото разрушаване. Вирусите и бактериите загиват за 3 минути, тениите, метилите и кръглите червеи за 5, а кърлежите за 7 минути.

Още от преди 6000 години хората са открили съществуването на жизнена сила, наречена „élan vitale”, която в Азия наричат „чи”. Съвременната наука с голяма точност е установила, че всяко живо същество излъчва слаби електромагнитни трептения с уникална честота за всеки вид. През 1988 г. д-р Хулда Кларк открива, че въздействайки върху живите паразити и патогени на собствената им честота в продължение на няколко минути води до тяхната смърт.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера от 20.03 до 01.05.2013г
 • Ваучерът включва 3 процедури детоксикация
 • Време на процедурата от 15 до 30 мин
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • След закупуване на ваучер,задължително запазване час на тел:0878 680 656

Офертата е предоставена от Център Таис,здраве и обучение

Образователен център „ТАИС“ е в сърцето на Варна. От втория етаж, където се помещава нащето училище, се открива гледка към Катедралата, Часовниковата кула и в най-близък план – кръстовището на Централна поща.Може да стигнете до нас с автомобил или с повечето линии на градския транспорт.
Колективът на Образователен център „ТАИС“, съставен от професионални учители, с радост е готов да отговори на вашите желания и нужди.В приятната атмосфера на Образователен център „ТАИС“ ще се почувствате комфортно.При нас се провеждат езикови и компютърни курсове за начинаещи и напреднали по най-нови и утвърдени учебни ситеми. Предлагаме подготовка на ученици и кандидат-студенти по български езки и литература, математика, биология и химия.
Ние, в Образователен център „ТАИС“, ще ви посъветваме безплатно и при ваше желание ще проведем входящ тест.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2268  дни публикувахме 40,276 оферти и Ви спестихме 18,856,431 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола