Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Плевен

Годишно счетоводно приключване на ЕТ за 49,80 лв. от СОЦИОСТЕД

4980 лв. 90.00лв.

Поръчай Отново

Годишно счетоводно приключване на ЕТ за 49,80 лв. от СОЦИОСТЕД

 • 90.00лв
 • 40.20лв
 • 45%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 7 Купени ваучери
49.80лв.

То един и два закона ли бяха!? То един и два данъчни срока ли бяха!? То една и две промени ли бяха!?  Ако все още искате да се занимавате и със собствената си дейност, крайно време е да се доверите на компетентен и надежден партньор, който да поеме счетоводния товар! Кошмарите от бумащина, баланси, декларации и сметки си имат професионално решение с ваучер за Годишно счетоводно приключване на ЕТ за 49,80 лв. от Социостед ЕООД!

В офертата се включва завеждане на книги за приходите и разходите, изготвяне/актуализация на амортизационен план, попълване на годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ и годишен финансов отчет за предприятията, несъставящи баланс,изготвяне на декларация образец 6 за самоосигуряващото се лице и справка за изплатените суми по извънтрудови правоотношения (в случаите, когато ЕТ е плащал наем на физическо лице). Лицата сами подават данъчните си декларации в НАП.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: 07.02.2013 - 15.03.2013
 • С предварителна резервация на тел.: 0878 807 124, всеки ден между 09.00 и 17.00ч.
 • Ваучерът е валиден за годишно счетоводно приключване на ЕТ с оборот до 49 999лв. и без регистрация по ДДС, без персонал по трудови и извънтрудови правоотношения, с до една банкова сметка, до един търговски обект и до един касов апарат. В офертата се включва завеждане на книги за приходите и разходите, изготвяне/актуализация на амортизационен план, попълване на годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ и годишен финансов отчет за предприятията, несъставящи баланс,изготвяне на декларация образец 6 за самоосигуряващото се лице и справка за изплатените суми по извънтрудови правоотношения (в случаите, когато ЕТ е плащал наем на физическо лице). Лицата сами подават данъчните си декларации в НАП.

Галерия

Офертата е предоставена от счетоводна кантора

СОЦИОСТЕД ЕООД е счетоводно-финансова компания, основана през 2008г., която за кратък период от време успява да се утвърди в сектора на счетоводното обслужване и да привлече голям брой клиенти, използващи счетоводните и осигурителните услуги на фирмата.
Нашия екип е комбинация както от млади и динамични специалисти, така и от счетоводители с дългогодишен стаж, като тази сплав е само една от предпоставките за високото качество на всички наши услуги. Останалите са професионализъм, коректност, индивидуален подход и специално внимание към всеки клиент, независимо дали е вече утвърдено име или току що прохожда в бизнеса.
Предлагаме абонаментно и еднократно счетоводно обслужване, данъчни и трудово-правни консултации, ТРЗ и личен състав, годишно счетоводно обслужване, всички осигурителни услуги.
Цените ни са конкурентни, съобразени с пазарната конюнктура и се определят най-вече от спецификата на дейността и документооборота на конкретния клиент. Запитване относно нашите цени и услуги може да отправите в секцията "Контакти" на сайта, в офиса ни в гр. Плевен, ул "К.Хаджипакев" 13 ет.2, офис 3 или на телефоните за контакт: 064/80-71-24; 0878/16-07-07 и 0878/80-71-24.

Адрес и Контакти

счетоводна кантора Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2265  дни публикувахме 40,156 оферти и Ви спестихме 18,821,293 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола