Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Руската комедия "Американска рулетка" на 22.01 на ВИП места за 7,49 лв. - сцена "Филиал"

749 лв. 15.00лв.

Поръчай Отново

Руската комедия "Американска рулетка" на 22.01 на ВИП места за 7,49 лв. - сцена "Филиал"

 • 15.00лв
 • 7.51лв
 • 53%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 18 Купени ваучери
7.49лв.

Започни 2013 с много смях, защото руснаците са царете на комедията! Вземи билет за "Американска рулетка" от Александър Мардан и със сигурност ще се забавляваш с невероятните превъплащения на осем великолепни актьори от Драматичен театър "Стоян Бъчваров" на 22 януари от 19 часа с билет само 7,49 лв. на сцена "Филиал". Няма да съжаляваш - театърът все пак е за забавление!

Условия за ползване:

Условия:

 • Ваучерът е валиден за посещение за един човек на постановката на Александър Мардан на 22.01.13 (вторник) от 19ч. на сцена ФИЛИАЛ 
 • След закупуване на ваучера трябва да отидете в билетната каса на театъра, за да ви издадат билет срещу него! Молим това да бъде най-късно до 14 часа на 22.01!
 • Работно време на касата - 11-14ч и 15-19ч. всеки ден; събота 11-18ч. неделя почива 
 • Телефон:052 66 96 52
 • Редовете определени за клиентите на Rio.bg са от 10-ти до 15-ти ред!

Любопитно:

"Американска рулетка" от Александър Мардан, режисьор Костадин Бандутов
Една съвременна руска комедия, в която се преплитат злободневни теми от посттоталитарната действителност, а героите търсят всякакви начини за оцеляване. В трагикомичните ситуации българският зрител неминуемо ще разпознае собственото си обкръжение и със сигурност ще се забавлява с невероятните превъплащения на осем великолепни актьори от Драматичен театър "Стоян Бъчваров". За доброто настроение ще допринесе и бардът Владимир Стоянов, който поднася на живо своята авторска музика към спектакъла.
Опитайте с "Американска рулетка"! Няма да съжалявате!

Галерия

Офертата е предоставена от Драматичен театър Варна

Драматичен театър “Стоян Бъчваров”  е репертоарен театър. В продължение на девет десетилетия той води успешен диалог със своята публика, търси нови форми на театралния език при реализирането на пиеси както от световната и българската класика, така и от съвременната драматургия. Всеки творчески сезон ДТ “Стоян Бъчваров” поддържа в афиша си по 14 заглавия, 6 от които премиерни, като всеки месец посреща в своите салони по 3 500 зрители.

Варненският театър е обърнат с лице към всички възрастови групи, но преимущество имат спектаклите адресирани към младата публика. През последните няколко години млади български режисьори и сценографи срещат разбиране и възможност за реализиране на неконвенционалните си творчески проекти на Варненска сцена. Варненският театър е домакин на Международния театрален фестивал “Варненско лято”, който се провежда всяка година между 1 и 11 юни.

На варненска сцена са започнали творческия си път много известни актьори. Днес постоянният творчески състав наброява 22 актьора. Трупата е силна, професионална, с голям творчески диапазон. Най-изявените български режисьори с удоволствие работят на варненска сцена заради добрата работна атмосфера и творческата толерантност между поколенията, утвърдени през годините.

Драматичен театър - Варна е млад по дух театър, който приема предизвикателствата на времето и съвременните тенденции в изкуството. Той не се страхува да прекрачи отвъд познатото, отвъд традиционното разбиране за театър. Неговата цел е създаването на продукция, която достойно да участва в диалога между културите на страните от Европейската общност.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,818,829 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола