Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Комплект керамични бижута - модел по избор от 12,25 лв. от онлайн магазин Broscolors

1225 лв. 25.50лв.

Поръчай Отново

Комплект керамични бижута - модел по избор от 12,25 лв. от онлайн магазин Broscolors

 • 25.50лв
 • 13.25лв
 • 52%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 4 Купени ваучери
12.25лв.

Нима след 8 март свършиха поводите да се радваш на нови бижута? Поглези се и направи всеки ден цветен и специален с новите изящни предложения на оналйан магазин Broscolors.com:

1.Комплект "Абстракт" - керамичен комплект от обеци на винт,колие от естествена кожа и пръстен с регулируема халка за 12,25лв., вместо 25,50лв
2.Комплект "Смарагдова магия" керамичен комплект от обеци на винт,колие от естествена кожа и пръстен с регулируема халка - за 13.49лв., вместо 27лв.
3.Комплект "Цветен полъх" - керамичен комплект от обеци на винт,колие от естествена кожа и пръстен с регулируема халка -за 15,49лв.,вместо 31лв.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: до 15.04.13г.
 • Включва: По избор от 3 варианта бижута: 

1. Комплект "Абстракт" - керамичен комплект от обеци на винт,колие от естествена кожа и пръстен с регулируема халка за 12,25лв., вместо 25,50лв
2.Комплект "Смарагдова магия" керамичен комплект от обеци на винт,колие от естествена кожа и пръстен с регулируема халка - 13.49лв., вместо 27лв.
3.Комплект "Цветен полъх" - керамичен комплект от обеци на винт,колие от естествена кожа и пръстен с регулируема халка - 15,49лв.,вместо 31лв.

Условия на доставка:

 • Доставка за цялата страна до адрес с куриерска фирма D&D - expres : 3,60 лв.
 • Моля при покупка въведете: Име на получателя, телефонен номер за връзка, адрес за доставка.
 • Доставката се извършва в рамките на 7 раб. дни от закупуване на ваучера.
 • Клиент с повече ваучери за ТАЗИ оферта, трябва да запише броя им в полето за адрес, за да пристигнат с една доставка.В противен случай ще се начислява доставка за всяка отделна заявка.
 • Доставката е за сметка на клиента.

Галерия

Офертата е предоставена от Бижута

“ БРОСКОЛОРС ” ЕООД гр. Пловдив е фирма занимаваща се с производство и търговия на уникални ръчно изработени бижута. Всяко изделие е изработено ръчно и е с характерен замисъл, което го прави неповторимо и уникално. Бижутата се отличават с разнообразие от модели в различни форми и цветове. Колекцията е съставена основно от обеци на винт, висящи обеци, колиета и пръстени, предложени в комплекти или самостоятелно. Особено познати са обеците на винт, които са запазените изделия на фирмата, отличаващи се с изключителния си блясък и наситеност на цветовете. Бижутата са с елегантен дизайн на формата, и с разнообразни цветови съчетания . Те са за хора, желаещи да се откроят с различно излъчване с акцент на собствен стил и вкус.

Материалите, които се използват при направата на изделията са специален вид глина, метални елементи, бои, лак и др.Металните елементи на бижутата, се използват масово в бижутерията и не предизвикват проблеми на кожата. Боите и лаковото покритие са много качествени и цветовете остават свежи и непроменими във времето.

Ние приемаме също индивидуални идеи за изработка на бижута по предпочитание на клиента. Възможни са комбинации между различни модели за направата на комплект по собствено желание. За целта Вие трябва да изберете един от посочените начини за връзка с Нас за уточняване особеностите на поръчката и изпълнението и.

Бижутата се доставят с оригинални опаковки, като има и луксозни кутии за подарък, по желание на клиента.

В Бросколорс държим на качеството на изделията, които предлагаме на клиентите си и се стремим да го подобряваме постоянно. Ще се уверите, че бижутата са напълно достъпни за Вас. Поръчайте, и вижте как предлаганото от Бросколорс, ще надмине очакванията Ви.
Телефон за контакти: 0877 555274 / 0893 864366 e-mail: broscolors@abv.bg

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2269  дни публикувахме 40,326 оферти и Ви спестихме 18,836,663 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола