Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Здраве и релакс! Лечебен масаж на гръб с вендузи за 7.90 от студио "Taii'ss"

790 лв. 20.00лв.

Поръчай Отново

Здраве и релакс! Лечебен масаж на гръб с вендузи за 7.90 от студио "Taii'ss"

 • 20.00лв
 • 12.10лв
 • 61%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 8 Купени ваучери
7.90лв.

Мъчат те болежки и трудно може да се наслаждаваш на хубавото време! Тонизирай тялото с Лечебен масаж на гръб с вендузи за 7,90 лв. от студио "TAii'ss"!

Процедурата се прилага профилактично и за лечение на:
- Грипни и простудни заболявания
- Мускулни спазми и ставни навяхвания, гръбначни изкривявания.
- Дископатии, плексити, радикулити
- Главоболие, умора
- За преодоляване на застойни явления в тъканите, каквото, както знаем е и целулита.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 13.05.2013г. до 15.06.2013г.
 • С предварителна резервация на тел.: 0886 876 378 или 0899 888 763
 • Ваучерът включва: Лечебен масаж на гръб с вендузи
 • Продължителност на процедурата: 20 минути
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Любопитно:

Лечението с вендузи е древна китайска техника на повече от 3000 години. Процедурата е ефективна в няколко насоки:

Механичен ефект: по чисто механичен начин се раздалечават кожа и подкожие, което автоматично освобождава тъканите от кръвен и лимфен застой.В третираната зона нахлува много свежа кръв, което насища тъканите с кислород и хранителни вечества. Това ускорява метаболизма изхвърлянето на ненужни и вредни вещества от тялото. Ускореното кръвообръщение води до загравяне на зоната, което пък от своя страна силно намалява мускулния спазъм и болковия синдром.

Сегменто-рефлекторен ефект: Всички части в човешкия организъм са неразривно свързани една с друга, посредствум нервната система, която е „изплела” гъста мрежа по цялото ни тяло. В източните техики и практики се говори за енергийни канали и активни точки, разположени по тяхното протежение. Любопитно е, че тези канали и точки, колкото са енергийни, толкова са и анатомични. Те съвпадат с важни анатомични части от тялото ни - жлези с вътрешна секреция, големи кръвоносни съдове, залавни места на мускулни сухожилия, нервни сплитове и прочие. Това ни позволява да въздействаме на определена част от тялото, третирайки друга отдалечена негова част, която на пръв поглед няма нищо общо със заболялото мястото.

Резултат- Повишавне на общия тонус на организма, балансиране на мускулния тонус (намалява спазмите, при наличие на такива, или засилва тонуса, ако той е намален), подобряване на кръво- и лимфообръщението, ускоряване на обменнтите процеси в организма, елиминиране на токсини и други натрупани вредни вещества в тъканите, отваряне на допълнителни капилярни мрежи, подобрява се кожното дишане, намяляване на болката в засегнати части, стимулиране на биологичноактивни зони в тялото, повишаване на имунитета и защитните сили на организма, подобряване на психо-емоционалния тонус чрез намаляване на умората и усещането за отпадналост.

Офертата е предоставена от студио за красота Taii"ss

Здравейте и добре дошли при нас!
Ние сме студио за красота Taii'ss и ще се погрижим за вашия безупречен вид, като следваме най-новите тенденции в сферата на козметиката, фризьорството и маникюра. Основната ни цел е да ви предложим разнообразни висококачествени услуги, като задоволим дори и най-големия ви каприз. Нашият екип от професионалисти ви приканва да откриете вашето по-изящно, красиво и със самочувствие Аз с процедурите, които специално ще подберем за вас спрямо нуждите на вашето лице, тяло, коса и нокти.
Тъй като желаем да споделим дългогодишния си опит на професионалисти, организираме курсове по козметика и масажни техники. Почерпете от извора на нашите знания и практика, които ще ви помогнат да тръгнете с лекота по вашия професионален път

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2268  дни публикувахме 40,240 оферти и Ви спестихме 18,856,431 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола