Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Разговорен курс по английски 40 уч.ч за възрастни - комбинация от български преподавател и Native Speaker само за 49 лв. от Училища Максимум София

Разговорен курс по английски 40 уч.ч за възрастни с Native Speaker само за 49 лв.

4900 лв. 98.00лв.

Поръчай Отново

Разговорен курс по английски 40 уч.ч за възрастни - комбинация от български преподавател и Native Speaker само за 49 лв. от Училища Максимум София

 • 98.00лв
 • 49.00лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 28 Купени ваучери
49.00лв.

Език се учи, за да се общува чрез него. Най-добрата практика е... практиката чрез дискусии, ролеви игри и ситуации с помощта на native speaker - английски преподавател. Максимум практика за максимум лекота в общуването с Разговорен курс по английски 40 уч.ч за възрастни комбинация от български преподавател и Native Speaker само за 49 лв. от Училища Максимум София ! Истинско произношение, автентично изразяване и много FUN!

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера до 10.10.2013 год.
 • Разговорен курс по английски 40 уч.ч за възрастни комбинация от български преподавател и Native Speaker само за 49 лв. от Училища Максимум София
 • Описание:
  -Вечерен курс по 40 учебни часа
  -Провежда се два пъти в седмицата по 4 учебни часа
 • Необходимо е проверка на входно ниво и преразпределяне в различни групи - начинаещи, средно напреднали и напреднали.
 • Не е необходимо допълнително закупуване на учебни материали.
 • Издава се сертификат за разговорен английски
 • Предварителна резервация във офиса на училище Максимум най-късно до 10.10.2013 год.
 • За повече информация: www.maximumbg.com; тел.:02/ 470 2151 
 • Работно време: 09.00-18.00ч.

Офертата е предоставена от Училища Максимум

Прецизно подбран екип от специалисти-филолози, които имат само една цел – да отворят пред Вас необятния свят на "модерния латински език" – английския.
Ние от “Максимум” ще Ви подадем ръка да постигнете мечтите си – независимо дали искате да учите в престижен западен университет, да работите извън България, да разширите деловите си контакти.
Доверете се на нашия професионализъм! Всеки един от нашите преподаватели е магистър по специалността английска филология и работи с най-съвременните методики на чуждоезиковото обучение. Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.
Учебната ни база, разположена в самия център на Пловдив, създава условия за ефективен работен процес, приятелска атмосфера и много нови контакти. Приятелското отношение от страна на преподаватели и курсисти ще Ви помогне още от самото начало да разчупите задръжките си в общуването с чужденци и да станете по-креативни.
Когато започвахме работа попитахме хората какво искат да получат и какво не са получили при предишните си опити да усвоят езика. Най-общо отговорите се свеждаха до липса на индивидуален подход, неадекватно преподаване, непрофесионализъм, скучно и отегчително поднасяне на граматичния материал, липса на обратна връзка с учащите и в крайна сметка като резултат – НИЩО!!!!
На тази база ние изградихме принципите на работа в “Максимум” – модерна и увлекателна методика, която ангажира вниманието и интереса на всички курсисти; задълбочени занимания със слабостите на всеки един курсист, желание за състезание, за надиграване и себедоказване, което дава резултат в бързото израстване на нивото на групата като цяло и на всеки поотделно.
В края на всяко ниво курсистите ни осезаемо чувстват собствения си напредък и се приближават бързо до поставените си цели и мечти. Все по-свободното общуване помежду си провокира желанието им да учат и знаят все повече и повече....
Нашият професионализъм е гаранция за Вашия успех !

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2268  дни публикувахме 40,276 оферти и Ви спестихме 18,856,431 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола