Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Йога и пилатес - 6 посещения за 14,99 лв! Най-ефикасната комбинация от клуб "Сарасвати"!

1499 лв. 30.00лв.

Поръчай Отново

Йога и пилатес - 6 посещения за 14,99 лв! Най-ефикасната комбинация от клуб "Сарасвати"!

 • 30.00лв
 • 15.01лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 108 Купени ваучери
14.99лв.

Ако тялото ти негодува, че стои обездвижено през зимата, а нервите ти са опънати до краен предел - време е да се заредиш с безспирна енергия и да пребориш стреса и излишните килограми с комбинация от спокойни упражнения с предложението за

6 посещения йога или пилатес за 14,99 лв в Йога клуб Сарасвати

В йога център Сарасвати те очакват автентична и зареждаща обстановка, повлияна от колорита на Индия, разнообразни и допълващи се практики, опитни майстори, интересни събеседници и нови приятели. Потопи се в оазис за отърсване от ритъма на забързания град без физическо натоварване до краен предел. Резултатът е укрепнали мускули в комбинация с вътрешно равновесие и добруване - безценно!

Опитай и Пилатес - любимите упражнения на Мадона за хармонично развита и стегната фигура! Методът разглежда тялото като едно цяло, не изолира група мускули и не работи само върху определена област, характерно за фитнес системите. Целта е постигане на равновесие, облекчаване от стреса, повишаване на издръжливостта.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: ако акцията е от 14.01.13 до 14.02.2013г (до 14.02 трябва да сте си взели картата)
 • Телефон за записване - 0885 56 82 07
 • Квалификация на преподавателя- преподавателите са завършили следдипломна квалификация към Национална Спортна Академия и Българска Йога Федерация- спец."Йога Инструктор", също имат сертификати от участия в различни йога семинари. Някои от инструкторите черпят вдъхновение от пътуванията си до родината на йога Индия.
 • Часовете за начинаещи са с продължителност 1час и 15 мин., а за средно напреднали- 1час и 30мин.
 • Описание на урока по йога- Практиката се състои от няколко минути релаксация и себеотпускане, дихателни упражнения(Пранаяма) и физически упражнения(асани).
 • Описание на урока по Пилатес-любимите упражнения на звездите за хармонично развита и стегната фигура! Методът разглежда тялото като едно цяло, не изолира група мускули и не работи само върху определена област, характерно за фитнес системите. Целта е постигане на равновесие, облекчаване от стреса, повишаване на издръжливостта.

График
Понеделник: 17:00- йога за начинаещи
Понеделник: 19:30- йога за начинаещи
Вторник: 7:45- сутрешна йога 
Вторник: 18:00-йога за средно напреднали
Вторник: 19:45- йога за начинаещи
Сряда: 17:30- пилатес
Сряда: 19:30- йога за начинаещи
Четвъртък: 7:45- сутрешна йога 
Четвъртък: 17:00- йога за начинаещи
Четвъртък: 19:00- йога за средно напреднали
Петък: 7.45-сутрешна йога
Петък: 19:00- йога за начинаещи
Събота: 18:30 пилатес
Неделя: 17:00- йога за начинаещи

Любопитно:

Какво точно е йога и как би могла да ни бъде полезна?
Йога, която в момента широко се преподава по света, е пригодена за съвременните хора. Упражненията и начинът им на изпълнение /в йога се наричат асани/, са лесно изпълними и съобразени с режима на живот на всеки един от нас. Имайки в предвид заетостта ни - с това, че ходим на работа, имаме семейства, живеем в града, нямаме много свободно време, водим заседнал начин на живот.
Всеки, който действително практикува Йога, ще постигне успех, независимо дали е млад, стар, слаб или болен, обаче не и този, който е ленив. Сиддхите се постигат с практика. Как може да се постигне успех без практика? Те не се постигат само с четене на книги по Йога, нито с носене на йога-облекло или с разговори за Йога, а само с непрестанно упражняване. Наистина, няма никакво съмнение в това.

Хатха-Йога Прадипика І,

Офертата е предоставена от Клуб за йога и пилатес

„Йога клуб Сарасвати” предлага практики,

следващи така наречената интегрална Йога, преподавана по системата на Свами Шивананда. Тази практика включва комплекс от средно натоварващи пози (асани) и дихателни практики, последвани от дълбока заключителна релаксация. Тонизира тялото и успокоява ума. Може да се практикува от всеки – лесна и достъпна е за различни натури.

Йога инструктурите, преподаващи в клуба могат да предоставят съвети и подходящи практики(физически и дихателни упражнения) при различни здравословни проблеми- хипертония, гръбначни изкривявания, проблеми с очите, диабет и др.

За тези, които предпочитат динамика и натоварване и търсят приятен начин за стягане на тялото и отслабване, най- подходящ би бил пилатесът. Това е комплекс от динамични упражнения, които включват някои йогийски пози, подобряват издържливостта, силата, действат тонизиращо и разтоварващо.

Адрес и Контакти

Клуб за йога и пилатес Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2266  дни публикувахме 40,156 оферти и Ви спестихме 18,821,293 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола