Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Професионално изпиране и подсушаване НА МЯСТО само за 19,90 лв на мека мебел , матраци и настилки ! От "Кими" - свежест и чистота!

1990 лв. 40.00лв.

Поръчай Отново

Професионално изпиране и подсушаване НА МЯСТО само за 19,90 лв на мека мебел , матраци и настилки ! От "Кими" - свежест и чистота!

 • 40.00лв
 • 20.10лв
 • 50%
 • 19.90лв
 • 5.00лв
 • 14.90лв

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 8 Купени ваучери

Чистотата е важна, както за ежедневния уют и комфорт в дома и офиса, така и за здравето. Лесно е да се каже - кога остава време за релакс от непрестанното миене и пране на мебели и матраци? Достави си свободно време, без досадно търкане и миене на стария диван и пълна чистота за меката мебел с ваучер за Професионално машинно изпиране и подсушаване на дивани, фотьойли, матраци, килими,мокети, пътеки в домове, апартаменти, офиси, търговски обекти, хотели, детски заведения - на адрес на клиента от фирма КИМИ за град София и цялата страна!


Вариант 1: Професионално машинно изпиране и подсушаване на дивани ,фотьойли ,кресла,табуретки, с капацитет до 5 места -на адрес на клиента на промоционална стойност от 19.90лв. вместо за 40.00лв.

Услугата се извършва в удобно за вас време с екстрактор на Karcher, който изпръсква препарата във вид на пяна, мръсотиятас е разгражда и абсорбира в нея, след което се изсмуква и настилките остават чисти, освежени и (полусухи) За повече от 5 места се заплаща допълнително по 5.00 лв.на седящо място.

Вариант 2: Професионално изпиране и подсушаване на килими, мокети,пътеки до 20м2-на адрес на клиента -на промоционална стойност от 19,90лв. вместо за 50.00лв.

Професионално машинно изпиране и подсушаване на килими, мокети, пътеки до 20 кв.м с екстрактор на Karcher, който изпръсква препарата във вид на пяна, мръсотията се разгражда и абсорбира в нея, след което се изсмуква и настилките остават чисти, освежени и (полусухи). За губери се доплаща на място допълнително по 1.00лв.на м2.

Вариант 3: Професионално изпиране и подсушаване на 2 матрака персон - двустранно на промоционална стойност от 19.90лв. вместо за 56.00лв.

Професионално машинно изпиране и подсушаване на 2 матрака персон-двустранно с екстрактор на Karcher, който изпръсква препарата във вид на пяна, мръсотията се разгражда и абсорбира в нея, след което се изсмуква и настилките остават чисти, освежени и (полусухи).

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 10.01.13г до 20.02.13г.
 • Ваучерът включва: Професионално машинно изпиране и подсушаване на дивани, фотьойли, матраци, килими,мокети, пътеки в домове,апартаменти,офиси,търговски обекти ,хотели,детски заведения-на адрес на клиента от фирма КИМИ-за град София и цялата страна.

Изберете между следните варианти:
1.Професионално машинно изпиране и подсушаване на дивани,фотьойли,кресла,табуретки,с капацитет до 5 места на адрес на клиента;
2.Професионално изпиране и подсушаване на килими,мокети,пътеки до 20м2 на адрес на клиента;
3.Професионално изпиране и подсушаване на 2 матрака персон-двустранно;

Ваучерът важи само за фиксирано време: от 8.00 до 18.00 часа всеки ден. Услугите се извършват на адрес на клиента-в удобно за клиента време и място.
С предварителна резервация на: тел.0877676213; 0886 128 517 При запълнен график на екипите, ще Ви бъде предложен най-близкия и удобен час.

Молим да обърнете внимание:
* Когато обектът за почистване попада в зона за платено паркиране, клиентът трябва да плати за паркирането на автомобила.
* При голяма замърсеност се заплаща допълнителна цена на място.
* При липса на асансьор се плаща такса за качване и сваляне на почистващата техника/1лв.на етаж/.
* Предварително трябва да има осигурен достъп до местата за чистене, услугата не включва местене на обзавеждане , както и местене на предмети и лични вещи от обзавеждането.
*Транспортна такса за град.София - 5 лв.За обекти, намиращи се след Околовръстното на гр. София,/ с изключение на кварталите „Бояна” , ”Симеоново", ”Драгалевци” /се заплаща допълнителна транспортна такса. Тя е в размер на 0,50 лв./км във всяка посока от Околовръстното до Клиента.
*Транспортната такса се заплаща при извършване на услугата.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.Офертата е предоставена от Професионално машинно изпиране и подсушаване на дивани, фотьойли, матраци, килими,мокети, пътеки-на адрес

Фирма"КИМИ” е специализирана в областта на професионалното почистване, създадена от високо квалифицирани специалисти, работили дълго време в областта на професионалното почистване.
Специализирани сме в почистването на :
-Изпиране и подсушаване на салони на автомобили ,микробуси,автобуси.
Услугата включва:
Почистване на купето с прахосмукачка,
изпиране на тапицерията на седалките, пода,
таван, вратите и багажника, влажно забърсване на таблото и останалите не тапицирани елементи от салона .
-Меки настилки- /килими ,губери , мокети, пътеки и други меки настилки /
-Мека мебел- /дивани, сепарета ,фотьойли,табуретки, столове ,матраци и други тапицирани мебели/
Почистването се извършва с екстрактор на KARCHER ,който изпръсква препарата във вид на пяна , мръсотията се разгражда и абсорбира в нея ,след което се изсмуква и настилките остават чисти,освежени и полу -сухи .
Услугите се извършват на адрес на клиента в удобно за клиента време и място в домове,апартаменти,офиси,търговски заведения,хотели,детски градини,лечебни заведения.
В стремежът ни да се развиваме постоянно и да задоволим всички изисквания и нужди на нашите клиенти, ние предлагаме и други услуги като:
Транспортни товарни услуги, както и почистване и извозване на отпадъци от дворове, тавани, мазета.
Нашата компания е изключително гъвкава и бързо подвижна в забързания начин на живот.
Осигуряването на тази гъвкавост е ежедневна задача за нас.
Това, което гарантираме на своите клиенти е добро качество,конкурентни цени и европейски начин на работа.
Използването на машини и препарати на водещи в своята област фирми, дава на нашата компания допълнителна възможност, за постигане на максимално добри резултати и гаранция за високото ниво.
Благодарим ви,че избрахте Фирма „КИМИ”!

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2269  дни публикувахме 40,326 оферти и Ви спестихме 18,836,663 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола