Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Уникална био-гривна с четири елемента срещу болестите за 29,99 лв. от ANG-TV

2990 лв. 49.90лв.

Поръчай Отново

Уникална био-гривна с четири елемента срещу болестите за 29,99 лв. от ANG-TV

 • 49.90лв
 • 20.00лв
 • 40%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 2 Купени ваучери
29.90лв.

Kрасотата има смисъл само тогава, когато човек е здрав - комбинирай здраве и елегантност в уникална био-гривна за 29,99 лв. от ANG-TV.COM в бял или черен цвят! Четири природни елемента са твои съюзници в борбата с болестите!

Био-гривната е уникален продукт, съчетаващ клинично доказаните ефекти на четири активни компонента, които оказват физиологичен ефект върху практически всички органи и системи в тялото.

В гривната има вградени четири активни елемента: дълги инфрачервени лъчи; органичен германий; неодимов магнит; отрицателни йони. Всеки един от тези елементи оказва мошно благоприятно влияние върху различни заболявания.Комбинацията от четирите елемента може да подобри значително качеството ви на живот.Четири природни елемента, които ще ви помагат в борбата с различните болести и ще ви предпазват от тях.

Уместно е носенето на гривната и при:
Високо кръвно налягане
Мигрена и главоболие
Ставни болки 
Стрес и преумора
Физическо натоварване
Депресия
Безсъние 
Холестерол 
Подпомага либидото
Подобрява потентността на мъжете.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 31.03.2013г.
 • Ваучерът включва един брой био-гривна - бяла или черна
 • След закупуване на ваучер, посочете имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка.
 • Доставката се извършва до 10 работни дни от заявката, за сметка на клиента с куриерска фирма Еконт - 5.30лв до адрес на клиента или 4.20лв до офис на куриера.

 

Любопитно:

ИНФРАЧЕРВЕНИТЕ ЛЪЧИ  са електрически вълни, прилични на енергийни вълни и светлини в дължината на  вълната от 0.760 до 1000 микрона. Инфрачервените лъчи , разпространяващи се на дълги вълни подобряват имунната система , като гарантират протекция от бактериите и вирусите , както и на раковите заболявания.
ОРГАНИЧНИЯТ ГЕРМАНИЙ е силен имуностимулант. Органичната му форма се счита за едно от най големите открития в терапията на злокачествените заболявания.Предотвратява развитието на киспородна недостатъчност в тъканите , като доставя кислород във всяка клетка. Най чувствителни към хипоксията са важни органи като главния мозък , сърдечните мускули , бъбреците и черния дроб. Увеличаването ефикасността на кислорода на клетъчно ниво при хронични заболявания като астма , диабет , сърдечна недостатъчност , хипертония е от изключително значение за доброто функциониране на организма. С това си качество Органичния германий предпазва от възникването на кислороден глад в тъканите не само при болни , но и при хора занимаващи се интензивно със спорт. Органичният германий се счита за най силният природен антиоксидант и осигурява защита срещу радиация и свободни радикали на всички клетки и тъкани. Потиска развитието на вредни микроорганизми. Подпомага възстановяването на костната плътност при остеопороза , действа синергично с други минерали и подобрява усвояването им в костите. Има потенциален болкоуспокояващ агент – стимулира производството на ендогенни енкефалин или ендорфин , които по естествен път овладяват болката.
ОТРИЦАТЕЛНО ЗАРЕДЕНИТЕ ЙОНИ  подпомагат алфа вълните на мозъка , увеличават амплитудата на мозъчните вълни. Убиват бактериите и вирусите.Те имат терапевтично действие върху хреми , синузити , бронхиална астма,алергии и мигрени.Отрицателните йони увеличават капацитета на абсорбация и усвояване на кислорода , като ускоряват процеса на доставянето му до клетките и техните ядра. Според експертите във въздуха , който дишаме , положителните йони въздействат отрицателно на самочуствието и възприятието , докато техните антиподи , отрицателните йони ги стимулират.
НЕОДИМОВИЯТ МАГНИТ осигурява оптимален интензитет на полето, което подобрява транспорта на кислород, магнезий и желязо в клетките. Това усилва клетъчното дишане и е особено уместно при прекарани исхемични  инсулти, инфаркти

Галерия

Офертата е предоставена от www.ang-tv.com

Ей Ен Джи Партнърс е търговска фирма с дългогодишен опит във вноса и дистрибуцията на различни стоки, както и в предлагането на различни услуги в сферата на развлеченията.
В портфолиото ще откриете още битови и домашни потреби, продукти за майстора и за офиса. Фирмата работи с различни производители.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2268  дни публикувахме 40,240 оферти и Ви спестихме 18,856,431 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола