Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

„Гленгари Глен Рос”- сделка или не! Една вълнуваща постановка на проф. Пламен Марков със студенти от НАТФИЗ

400 лв. 12.00лв.

Поръчай Отново

„Гленгари Глен Рос”- сделка или не! Една вълнуваща постановка на проф. Пламен Марков със студенти от НАТФИЗ

 • 12.00лв
 • 8.00лв
 • 67%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 32 Купени ваучери
4.00лв.

"Гленгари Глен Рос” - сделка или не!?  Как се продава имот по време на криза? Ами като преследваш тлъстата сделка докрай и не се разсейваш с мисли за морал. Печалбата няма алтернатива, само цена. Така ли е наистина?

Попитайте четирима брокери от известната пиеса на Дейвид Мамет! Една вълнуваща постановка на проф. Пламен Марков със студенти от НАТФИЗ, в копродукция с Драматичен театър „Стоян Бъчваров” на 22.02 за 5 лева или на 23.02 за 4 лева!

Условия за ползване:

Условия:

 • Ваучерът е валиден за един човек за представлението на 22.02.13 (на цена 5лв.) или 23.02.13 (на цена 4лв.) от 19ч. на Сцена Филиал
 • Когато закупите ваучера трябва да отидете с него на касата на театъра, за да ви издадат билет до 18 часа най-късно в деня на представлението;
 • Продължителност 2 часа и 20 минути.
 • Редовете за клиенти на Rio.bg са от 10 до 15-ти ред,това са VIP места!
 • Работно време на каса: 11-14ч и 15-19ч. всеки ден; събота 11-18ч.; неделя почива
 • Тел: 052 66 96 52

Галерия

Офертата е предоставена от Драматичен театър Варна

Драматичен театър “Стоян Бъчваров” е репертоарен театър. В продължение на девет десетилетия той води успешен диалог със своята публика, търси нови форми на театралния език при реализирането на пиеси както от световната и българската класика, така и от съвременната драматургия. Всеки творчески сезон ДТ “Стоян Бъчваров” поддържа в афиша си по 14 заглавия, 6 от които премиерни, като всеки месец посреща в своите салони по 3 500 зрители.

Варненският театър е обърнат с лице към всички възрастови групи, но преимущество имат спектаклите адресирани към младата публика. През последните няколко години млади български режисьори и сценографи срещат разбиране и възможност за реализиране на неконвенционалните си творчески проекти на Варненска сцена. Варненският театър е домакин на Международния театрален фестивал “Варненско лято”, който се провежда всяка година между 1 и 11 юни.

На варненска сцена са започнали творческия си път много известни актьори. Днес постоянният творчески състав наброява 22 актьора. Трупата е силна, професионална, с голям творчески диапазон. Най-изявените български режисьори с удоволствие работят на варненска сцена заради добрата работна атмосфера и творческата толерантност между поколенията, утвърдени през годините.

Драматичен театър - Варна е млад по дух театър, който приема предизвикателствата на времето и съвременните тенденции в изкуството. Той не се страхува да прекрачи отвъд познатото, отвъд традиционното разбиране за театър. Неговата цел е създаването на продукция, която достойно да участва в диалога между културите на страните от Европейската общност.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,818,829 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола