Хотел Новиз Пловдив - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Хотел Новиз 4* - "Вашият дом в Пловдив!" - това е концепция и стилът на хотела, съчетал класическото портфолио от бизнес-услуги с уюта и гостоприемството. 

Разположен в центъра на гр. ПловдивХотел Новиз 4* предлага просторни и светли стаи, охраняем неголям паркинг, ресторант с българска кухня и релакс-център - сауна-парк, масажи и козметика.

Хотел Новиз 4* е изцяло реновиран през 2014 година - нови шумо и топлоизолации, централно отопление и топла вода. Всяка стая е оборудвана с индивидуален климатик, плазмен телевизор, легло тип "кинг сайз", безплатен безжичен интернет, безплатни welcome топли напитки. Закуската е между 7:30 и 10:30 часа на блок-маса на терасата на ресторанта при повече гости. Предлага пакети на промоционални цени с включени обяд и вечеря, или само вечеря. 

За мероприятия, разполага със зала за 12-14 човека и зала за 30 човека, оборудвани за провеждане на обучения, семинари, интервюта и др. Гостоприемното посрещане, осигуряването на комфорт, чистота, сигурност и спокойствие за гостите е основната грижа на целия екип. 

Хотел Новиз 4* - първият пловдивски хотел притежаващ международен Сертификат за внедрена система за управление на качеството в съответствие със стандартите ISO 9001:2008, ISO 22000:2005. Носител на Международната награда за услуги и качество за 2002г.: Златен медал на организацията АКТУАЛИДАД. Носител на Международна платинена звезда за качество - 2004 г. на организацията В.I.D. за лидерство, иновации и престиж в туризма. Добре дошли!

Изкупени оферти

Отзиви от клиенти на Хотел Новиз

  • Профилна снимка на Мария Петрова
    1

    Изключиттелно разочарована съм от този хотел! Всичко друго, но не и четири звезди. Никога повече няма да стъпя там! Моля, когато се обвързвате и предлагате каквото и да било, да направите своята проверка. Няма да влизам в подробности, защото ми е неудобно от мен самата, че допуснах да бъда подведена по този начин. Тове е предупреждение да се замислите да ли да предлагате услугите на този хотел, защото това рефлектира върху вас, БЕЗ ВИНА!!! Вярвам, в името на това, че държите на качество на предлаганите услуги да вземете под внимание, моя коментар! Успешен ден!

Други хотели около Хотел Новиз

За 3860  дни публикувахме 87,981 оферти и Ви спестихме 24,140,895 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола