"Балансиран работен ден" персонално 4-степенно меню - за офиса или за вкъщи с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, от Red Peppe by Chef Peppe
"Балансиран работен ден" 4-степенно меню - за офиса или за вкъщи с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Ваучерът включва още:
Примерно меню:
• Понеделник 5 Февруари 2018г.
Закуска: Ролс с тонато-крем фреш, авокадо и домат върху хрупкав айсберг;
Късна закуска: Крем супа от зелен боб с бяло сирене;
Обяд: Фетучини “али Уово” с кълцано телешко филе в лрк билков сос със сушени домати;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, домат, леща и бяло сирене;
Следобедна закуска: Савоярди с крем „Маскарпоне” и шоколад;
Вечеря: Зеленчукови яйца с рикота, запечена с пармезан върху пергамент.
• Вторник 6 Февруари 2018г.
Закуска: Фит сандвич с мус от сирена, айсберг, краставица и домат;
Късна закуска: Картофена крем супа с босилкова рикота;
Обяд: Филе от пъстърва с тиквено семе, глазирано в лек портокалов сос, поднесен върху айсберг и задушени картофи с копър;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, сушени домати и царевица;
Следобедна закуска: Суров плодов пай;
Вечеря: Пълнозърнесто руло с крема сирене, гъби, тиквичка и моцарела.
• Сряда 7 Февруари 2018г.
Закуска: Чабата с билкова рикота, грилована тиквичка и морков;
Късна закуска: Крем супа от броколи и морков с хрупкави крутони;
Обяд: Запечено пилешко филе с моцарела и чери домат върху зеленчукова киноа;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, краставица и морков, покрити с варено яйце;
Следобедна закуска: Царевични трохи с цедено мляко, манго и натурален шоколад;
Вечеря: Ризото със сос “Карбонара”, прошуто кото и гъби.
• Четвъртък 8 Февруари 2018г.
Закуска: Крустини с крем фреш, ленено семе, прошуто крудо и краставица върху зелени листа;
Късна закуска: Зеленчукова крем супа със звезден анасон и ементал;
Обяд: Гондола със зеленчуков рататуй и два вида филе, запечена с моцарела;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, домат, краставица, амарат и чия;
Следобедна закуска: Шоко маскарпоне, панакота с малиново сорбе;
Вечеря: Зеленчуково суфле с пресни зеленчуци, гарнирано с айсберг.
• Петък 9 Февруари 2018г.
Закуска: Яйчен меланж с гъби, печени чушки и бяло сирене, гарниран с краставица и зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от грах с Горгонзола;
Обяд: Пилешки жулиени в сос ементалер върху билков кус кус;
Късен обяд: Салата от зелени листа, червено цвекло и ябълка и 3 вида ядки;
Следобедна закуска: Шоколадови кукис с плодов йогурт крем, бадеми и натурален шоколад;
Вечеря: Картофен гретин с билкова рикота и моцарела