"Балансиран офис обяд" персонално двустепенно меню - поръчай за офиса или за вкъщи с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, от Red Peppe by Chef Peppe
"Балансиран офис обяд" персонално двустепенно меню с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Ваучерът включва още:
Живееш забързано и нямаш време да планираш какво да хапваш на обед, но искаш да се храниш здравословно? Вземи ваучер със 73% отстъпка и остави на Red Peppe by Chef Peppe да създадат твоето меню "Балансиран офис обяд"и да ти го доставят на желано от теб място! Персонално двустепенно меню (по избор) "Балансиран работен ден"- поръчай за офиса или за вкъщи с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за 7.99лв, вместо за 30лв. Примерно меню:
Примерно меню:
• Понеделник 15.01.2018г.:
Закуска: Брускета с рикота, краставица и варено яйце;
Късна закуска: Картофена крем супа с босилкови крутони;
Обяд: Ароматен пилешки стек с розмарин и лимонова глазура върху пълнозърнеста паста;
Късен обяд: Микс свежи зелени листа, чери домати и запечено бяло сирене;
Следобедна закуска: Натурален йогурт с какаови трохи и чия;
Вечеря: Белтъчно руло с крем фреш и пресни зеленчуци.
• Вторник 16.01.2018г.:
Закуска: Брускетини с крем фреш, гриловани тиквичка и морков, поръсени със сирене „Греана Падано”;
Късна закуска: Крем супа от зелен боб и царевица с ементал;
Обяд: Задушено кълцано, младо телешко филе в доматена салца върху киноа със зеленчуци.
Късен обяд: Салата „ Цезар” с хрупкаво пиле;
Следобедна закуска: Бисквитено изкушение със сорбе от горски плодове, лек крем и шоколадови парченца;
Вечеря: Босилков кус-кус с царевица, запечен с белтък и моцарела.
• Сряда 17.01.2018г.:
Закуска: Крустини с мус от сирена и пресен градински домат, гарнирани със свежи зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от кафява леща, морков и пъщарнак;
Обяд: Грилата ”Ала Ред” пилешки жулиени, запечатани на грил, задушени в доматена салца върху задушени зеленчуци;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, домат краставица и прясна моцарела;
Следобедна закуска: Домашни шоколадови кукис, подкрепени от крем маскарпоне с малиново сорбе и ванилия;
Вечеря: Вегетариански рап с пресни зеленчуци и „Пепе сос”.
• Четвъртък 18.01.2018г.:
Закуска: Домашна баница с рикота, прошуто кото и моцарела;
Късна закуска: Крем супа от броколи с хрупкави крутони, запечени със зехтин и прясна мащерка;
Обяд: Филе от дъгова пъстърва на плоча, гарнирано с айсберг, краставици и чери домати;
Късен обяд: Витаминозна салата от червено цвекло, морков, ябълка и крема сирене с пресен копър;
Следобедна закуска: Бери чийзкейк с чия;
Вечеря: Картофено суфле с рикота и белтък, запечено с моцарела.
• Петък 19.01.2018г.:
Закуска: Крекер с морковена рикота, пресен копър и чушка върху свежи зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от грах със звезден анасон;
Обяд: Жулиени от пилешко филе с гъби и „Ементалер” сос върху царевични „Фарфале”;
Късен обяд: Салата от айсберг, краставица, морков, грозде и орехи;
Следобедна закуска: Медени трохи, покрити с йогурт, допълнен с пресни плодове и натурален шоколад;
Вечеря: Зеленчуков рататуй с прясна биволска моцарела и хрупкави крутони.
Примерно меню:
• Понеделник 15.01.2018г.:
Закуска: Брускета с рикота, краставица и варено яйце;
Късна закуска: Картофена крем супа с босилкови крутони;
Обяд: Ароматен пилешки стек с розмарин и лимонова глазура върху пълнозърнеста паста;
Късен обяд: Микс свежи зелени листа, чери домати и запечено бяло сирене;
Следобедна закуска: Натурален йогурт с какаови трохи и чия;
Вечеря: Белтъчно руло с крем фреш и пресни зеленчуци.
• Вторник 16.01.2018г.:
Закуска: Брускетини с крем фреш, гриловани тиквичка и морков, поръсени със сирене „Греана Падано”;
Късна закуска: Крем супа от зелен боб и царевица с ементал;
Обяд: Задушено кълцано, младо телешко филе в доматена салца върху киноа със зеленчуци.
Късен обяд: Салата „ Цезар” с хрупкаво пиле;
Следобедна закуска: Бисквитено изкушение със сорбе от горски плодове, лек крем и шоколадови парченца;
Вечеря: Босилков кус-кус с царевица, запечен с белтък и моцарела.
• Сряда 17.01.2018г.:
Закуска: Крустини с мус от сирена и пресен градински домат, гарнирани със свежи зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от кафява леща, морков и пъщарнак;
Обяд: Грилата ”Ала Ред” пилешки жулиени, запечатани на грил, задушени в доматена салца върху задушени зеленчуци;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, домат краставица и прясна моцарела;
Следобедна закуска: Домашни шоколадови кукис, подкрепени от крем маскарпоне с малиново сорбе и ванилия;
Вечеря: Вегетариански рап с пресни зеленчуци и „Пепе сос”.
• Четвъртък 18.01.2018г.:
Закуска: Домашна баница с рикота, прошуто кото и моцарела;
Късна закуска: Крем супа от броколи с хрупкави крутони, запечени със зехтин и прясна мащерка;
Обяд: Филе от дъгова пъстърва на плоча, гарнирано с айсберг, краставици и чери домати;
Късен обяд: Витаминозна салата от червено цвекло, морков, ябълка и крема сирене с пресен копър;
Следобедна закуска: Бери чийзкейк с чия;
Вечеря: Картофено суфле с рикота и белтък, запечено с моцарела.
• Петък 19.01.2018г.:
Закуска: Крекер с морковена рикота, пресен копър и чушка върху свежи зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от грах със звезден анасон;
Обяд: Жулиени от пилешко филе с гъби и „Ементалер” сос върху царевични „Фарфале”;
Късен обяд: Салата от айсберг, краставица, морков, грозде и орехи;
Следобедна закуска: Медени трохи, покрити с йогурт, допълнен с пресни плодове и натурален шоколад;
Вечеря: Зеленчуков рататуй с прясна биволска моцарела и хрупкави крутони.