Погрижи се за здравето си! Петстепенно меню "Балансиран ден" - поръчай за офиса или за вкъщи с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, от Red Peppe by Chef Peppe
Петстепенно меню "Балансиран ден" - поръчай за офиса или за вкъщи с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Ваучерът включва още:
Искаш да се храниш здравословно, но нямаш време всеки ден да изготвяш ново меню? Вземи ваучер за Red Peppe by Chef Peppe с 54% отстъпка и остави на професионалистите да създадат твоето балансирано меню. Петстепенно меню (по избор) Балансиран ден + безплатна доставка - за 19.90лв, вместо за 43лв.
Примерно меню:
• Понеделник 22 Януари 2018г:
Закуска: Крекер с морковена рикота, пресен копър и чушка върху свежи зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от грах със звезден анасон;
Обяд: Жулиени от пилешко филе с гъби и „Ементалер” сос върху царевични „Фарфале”;
Късен обяд: Салата от айсберг, краставица, морков, круша и орехи;
Следобедна закуска: Медени трохи покрити с йогурт, допълнен с пресни плодове и натурален шоколад;
Вечеря: Зеленчуков рататуй с прясна биволска моцарела и хрупкави крутони.
• Вторник 23 Януари 2018г:
Закуска: Многозърнести крустини с мус от авокадо, краставица и яйце, гарнирани със зелени листа;
Късна закуска: Картофена крем супа с бяло сирене и хрупкави крутони;
Обяд: Телешко и пилешко, кълцано филе в доматена салца върху бяло ризото с прясна мащерка;
Късен обяд: Салата от айсберг, морков, червено цвекло и бадеми;
Следобедна закуска: Бананови спирали с крем „Уайлд ванила Бери”;
Вечеря: “Паприка кон Поло али Уово” Чушка, пресен домат и белтъчен меланж, запечени върху пергамент.
• Сряда 24 Януари 2018г:
Закуска: Крустини с песто, запечени с белтък, прошуто кото и моцарела върху айсберг;
Късна закуска: Крем супа от зелена леща, морков и пъщърнак с натурална рикота;
Обяд: Пилешко бон филе на плоча с гъби и лек сметанов сос върху канапе от картофено пюре;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, печени чушки, пресен домат, маслини и бяло сирене;
Следобедна закуска: Домашни гoфрети с крем с „Шоко” и ядки;
Вечеря: Пухкав пай с киноа и зелен боб, запечен с белтък и моцарела.
• Четвъртък 25 Януари 2018г:
Закуска: Пълнозърнести крустини с мус от крем фреш пресен копър и амаранд, гарнирани с шунка от пилешко филе и санджино;
Късна закуска: Зленукова крем супа с прясна мащерка и билкова рикота;
Обяд: Запечено пилешко филе с домат и моцарела върху зеленчукови яйца в пергамент;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, домат, кафява леща и сирене ементал;
Следобедна закуска: Натурален йогурт с пълнозърнести мюсли и пресни плодове;
Вечеря: Равиоли със спанак и рикота, поднесени с нискомаслен сос и слънчогледово семе.
• Петък 26 Януари 2018г:
Закуска: Брускетини с крем от сирена, гарнирани с краставица и ленено семе върху зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от морков, червен картоф, пащърнак и пулпети от сирене ”Котидж”;
Обяд: Филе от балканска пъстърва, приготвена върху пергамент с лимонов дресинг върху зеленчуково стю;
Късен обяд: Микс от свежи зелени листа, чери домати, краставици, стю от зелен боб и сирене "Грана Падано";
Следобедна закуска: Савоярди с крем маскарпоне и натурален шоколад;
Вечеря: Зеленчуково суфле с нискомаслени сирена, белтък и моцарела.
Примерно меню:
• Понеделник 22 Януари 2018г:
Закуска: Крекер с морковена рикота, пресен копър и чушка върху свежи зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от грах със звезден анасон;
Обяд: Жулиени от пилешко филе с гъби и „Ементалер” сос върху царевични „Фарфале”;
Късен обяд: Салата от айсберг, краставица, морков, круша и орехи;
Следобедна закуска: Медени трохи покрити с йогурт, допълнен с пресни плодове и натурален шоколад;
Вечеря: Зеленчуков рататуй с прясна биволска моцарела и хрупкави крутони.
• Вторник 23 Януари 2018г:
Закуска: Многозърнести крустини с мус от авокадо, краставица и яйце, гарнирани със зелени листа;
Късна закуска: Картофена крем супа с бяло сирене и хрупкави крутони;
Обяд: Телешко и пилешко, кълцано филе в доматена салца върху бяло ризото с прясна мащерка;
Късен обяд: Салата от айсберг, морков, червено цвекло и бадеми;
Следобедна закуска: Бананови спирали с крем „Уайлд ванила Бери”;
Вечеря: “Паприка кон Поло али Уово” Чушка, пресен домат и белтъчен меланж, запечени върху пергамент.
• Сряда 24 Януари 2018г:
Закуска: Крустини с песто, запечени с белтък, прошуто кото и моцарела върху айсберг;
Късна закуска: Крем супа от зелена леща, морков и пъщърнак с натурална рикота;
Обяд: Пилешко бон филе на плоча с гъби и лек сметанов сос върху канапе от картофено пюре;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, печени чушки, пресен домат, маслини и бяло сирене;
Следобедна закуска: Домашни гoфрети с крем с „Шоко” и ядки;
Вечеря: Пухкав пай с киноа и зелен боб, запечен с белтък и моцарела.
• Четвъртък 25 Януари 2018г:
Закуска: Пълнозърнести крустини с мус от крем фреш пресен копър и амаранд, гарнирани с шунка от пилешко филе и санджино;
Късна закуска: Зленукова крем супа с прясна мащерка и билкова рикота;
Обяд: Запечено пилешко филе с домат и моцарела върху зеленчукови яйца в пергамент;
Късен обяд: Салата от свежи зелени листа, домат, кафява леща и сирене ементал;
Следобедна закуска: Натурален йогурт с пълнозърнести мюсли и пресни плодове;
Вечеря: Равиоли със спанак и рикота, поднесени с нискомаслен сос и слънчогледово семе.
• Петък 26 Януари 2018г:
Закуска: Брускетини с крем от сирена, гарнирани с краставица и ленено семе върху зелени листа;
Късна закуска: Крем супа от морков, червен картоф, пащърнак и пулпети от сирене ”Котидж”;
Обяд: Филе от балканска пъстърва, приготвена върху пергамент с лимонов дресинг върху зеленчуково стю;
Късен обяд: Микс от свежи зелени листа, чери домати, краставици, стю от зелен боб и сирене "Грана Падано";
Следобедна закуска: Савоярди с крем маскарпоне и натурален шоколад;
Вечеря: Зеленчуково суфле с нискомаслени сирена, белтък и моцарела.