Вкусна храна и музика на живо на брега на морето! Салата или плато с разядки + Основно ястие с гарнитура по избор в El Kapan
Салата или плато с разядки + Основно ястие с гарнитура в El Kapan на брега на морето
Ваучерът включва още:
Салата или плато с разядки /350 гр/ + Основно ястие с гарнитура /500 гр/ по избор - за 12.90лв, вместо за 26.80лв.
Може да изберете от следните салати или разядка:
•„Номер едно”- белен розов домат, печен пипер, домашно пресносолно сирене и маслини каламата-350 г.
•„Барбадос"- бейби спанак, домати, краставици, риба тон, червен боб, нахут, червен лук, маслини и дресинг - 350 г.
•„Цезар с пиле”- айсберг, чери домати, златисти крутони, пармезан, пилешки филенца и сос Цезар - 350 г.
•Плато Разядки -Трилогия от Хумус с авокадо, цвекло, грейпфрут и шафран - 200 г.
Може да изберете между следните Основни ястия с гарнитура:
•Скариди „КАЙО КОКО“- сотирани скариди, джинджифил и зеленчуци в кокосов сос поднесени в „лава“- 300 г.
•Пиле с чедър и сушени кайсии - пилешко филе с мариновани в карибски ром кайсии, чедър, рагу от аспержи и картофен
огретен - 450 г.
•Свински джъмбо стек „ТОМАХОУК”- свински котлет на скара с пепър сос и гарнитура от бели аспержи в масло - 500 г.
•Треска с хрупкава бадемова коричка - поднесена със сотиран батат и маслено-лимонов сос - 350 г.
Може да изберете от следните салати или разядка:
•„Номер едно”- белен розов домат, печен пипер, домашно пресносолно сирене и маслини каламата-350 г.
•„Барбадос"- бейби спанак, домати, краставици, риба тон, червен боб, нахут, червен лук, маслини и дресинг - 350 г.
•„Цезар с пиле”- айсберг, чери домати, златисти крутони, пармезан, пилешки филенца и сос Цезар - 350 г.
•Плато Разядки -Трилогия от Хумус с авокадо, цвекло, грейпфрут и шафран - 200 г.
Може да изберете между следните Основни ястия с гарнитура:
•Скариди „КАЙО КОКО“- сотирани скариди, джинджифил и зеленчуци в кокосов сос поднесени в „лава“- 300 г.
•Пиле с чедър и сушени кайсии - пилешко филе с мариновани в карибски ром кайсии, чедър, рагу от аспержи и картофен
огретен - 450 г.
•Свински джъмбо стек „ТОМАХОУК”- свински котлет на скара с пепър сос и гарнитура от бели аспержи в масло - 500 г.
•Треска с хрупкава бадемова коричка - поднесена със сотиран батат и маслено-лимонов сос - 350 г.