Клиника Д-р Гечеви Павел Баня - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Клиника за рехабилитация Д-р Гечеви е създадена от потомствените лекари - фамилия Гечеви, с идеята да се продължи поставеното от професор Георги Гечев начало на физиотерапията и рехабилитацията в гр. Павел баня, както и да се съхранят оригиналните методики /подводна екстензия по Гечев/ за лечение и рехабилитация на гръбначните заболявания, прославили курорта и до днес. Тяхната основна дейност е насочена към лечение, профилактика и рехабилитация на заболяванията на опорно-двигателния апарат.

Проф. Георги Гечев е положил основите на научната балнеология и рехабилитация в гр. Павел Баня, дългогодишен директор на Санаториума, член на Ню Йоркската Академия на науките, почетен гражданин на гр. Павел баня. Проф. Георги Гечев е конструирал масата за подводна екстензия през 1968 г., която е призната за рационализация, а през 2015 г. Комбинираната подводно-екстензионна терапия е защитена като търговска марка на ЕС „ПО ГЕЧЕВ“. Проф. Георги Гечев е и инициатор за изграждането на СБР в Павел баня, където е излекувал стотици хиляди хора от цял свят. Земята, върху която е построена Клиниката, е била собственост на Георги Чорбаджийски, брат на Димитър Чорбаджийски/Чудомир/ - наследена от преките родственици - д-р Гечеви. По време на престоя си при тях ще се насладите на великолепието на Чудомировото творчество и ще се потопите в историята на един достоен живот и възрожденски род, прочитайки саморъчните записки към Дневника на Георги Чорбаджийски. Опознайте ги чрез тях, защото Вие сте не само техни пациенти, но и приятели. А приятелите се познават….

Лечебният курс в Клиника за рехабилитация Д-р Гечеви включва всички процедури, които Лекарят назначи, нощувка в единична, двойна стая или апартамент, закуска и вечеря за един човек. Процедурите, назначени от лекаря са зависими от състоянието и нуждите на пациента. Стаите са светли и тихи, обзаведени в топли цветове и разполагат с: топла вода, отопление с климатик, кабелна телевизия, LCD телевизор, телефон, зареждане с халат и чехли, сешоар, LED огледало, тераса (с изключение на студио), противопожарна система, безжичен интернет и малка библиотека с книги на Чудомир.

Клиника за рехабилитация Д-р Гечеви ви очаква.

Активни оферти

Изкупени оферти

Отзиви от клиенти на Клиника Д-р Гечеви

  • Профилна снимка на Иван Андреев
    5

    Доволни сме. Услугата е на високо ниво. Пак ще я използваме.

Други хотели около Клиника Д-р Гечеви

За 3736  дни публикувахме 84,002 оферти и Ви спестихме 23,854,201 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола