Ваканционно селище Ива Сърница - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Ваканционно селище Ива се намира в западната част на планина Родопи, на 49км от гр. Велинград и на 4км от гр. Сърница. Ваканционното селище е разположено на самия бряг на язовир Доспат на 1 200м надморска височина и площ 13 000 м2.

Комплексът разполага с малък хотел с 8 стаи и един апартамент. В съседство с хотелската част, закътани сред планинската зеленина, се намират 9 функционални като архитектура и обзавеждане бунгала. Ваканционно селище Ива разполага и с 6 луксозно обзаведени вили (къщички), предлагащи комфорт и уют, в непосредствена близост до язовир Доспат.

Ваканционно селище Ива разполага с ресторант, механа за индивидуално ползване, четири външни заслона с огнища и скари за проява на всякакви кулинарни способности. Комплексът разполага със сауна, фитнес зала, игрище, велосипеди, лодки и детски площадки за най-малките. Това прави хотела и бунгалата един от най-предпочитаните за семейна почивка хотели в Сърница и язовир Доспат. Бунгалата са от семеен тип и дават възможност за отлична почивка на планина сред вековните гори.

Язовирът предлага отлични условия за риболов с разрешени зони до гр. Сърница и гр. Доспат. На обособените места и скари ще можете сами да приготвите своя улов и да се насладите на прекрасната природа наоколо.

Ваканционно селище Ива е синоним за комфортно и уютно прекарване на свободното време сред природата.

Ваканционно селище Ива ви очаква.

Активни оферти

Изкупени оферти

За 3745  дни публикувахме 84,275 оферти и Ви спестихме 24,073,496 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола