В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Национални

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Изготвяне на личен астрологичен хороскоп с 25% отстъпка, от ХАНОАСТРОЛОДЖИ

Изготвяне на личен астрологичен хороскоп с 25% отстъпка от ХАНОАСТРОЛОДЖИ

100лв. 75лв.

Поръчай Отново

Изготвяне на личен астрологичен хороскоп с 25% отстъпка, от ХАНОАСТРОЛОДЖИ

  •  100лв
  • 25%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
12 Купени ваучери
75лв.

Научете повече за себе си! Хороскопът показва всички аспекти от живота и вашето отношение към тях. Ще ви консултираме за пари, любов, здраве и всичко друго, което ви интересува. Започнете на нова страница 2024-та година с ваучер от ХАНОАСТРОЛОДЖИ за:

Вариант 1:

• Изготвяне на рожден хороскоп. В него се разглеждат проявите на вашата личност в света, потенциалите, с които сте се родили и ще носите в себе си в различните области от живота като: здраве, любов, работа и кариерно развитие, финансово състояние, взаимоотношения, пътувания и т.н. Разглеждат се тези качества от вашия характер, които могат да ви помогнат да осъществите целите и мечтите си, както и тези върху които е необходимо да работите, защото могат да ви попречат по пътя към успеха. Прави се описание и на основните направления, по които е необходимо да работите, за да постигнете материален и духовен напредък, както и вътрешно удовлетворение.

Вариант 2:
• Изготвяне на едногодишна прогноза за по-важните сфери от живота ви като: здраве, любов, работа и кариерно развитие, финансово състояние, лични и делови взаимоотношения, пътувания и т.н. Разглежда се потенциалът за период от една година напред от момента на заявката за прогнозата или от рожден ден до следващия рожден ден, за всяка една от гореизброените сфери. Разписват и се разясняват съответно благоприятните и неблагоприятните периоди, както и възможностите за избор пред вас, ако има такива, в конкретната област от живота.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от ХАНОАСТРОЛОДЖИ

Астрологията е универсална наука, съществена част от многобройния инструментариум, чрез който имаме възможността да изучаваме и опознаваме себе си и света около нас. Основните концепции застъпени в тази наука са свързани със самия човек, неговата природа и еволюционното му развитие. Впоследствие, благодарение на множество прогресивни хора, в хода на историята, астрологията се развива и става все по-обширна като наука. Появяват се нови дялове които се занимават изключително със специфични части и сфери от живота както на човек, така и на цялото човечество. ХАНОАСТРОЛОДЖИ ще изготви за вас личен астрологичен хороскоп!

  • rositsa Аватар
    rositsa

    Изключителен професионализъм: в обявения срок хороскопа беше изпратен : написан на достъпен език , обхващаш всички важни житейски сфери , с посочени конкретни периоди . Важно е да се свържеш и разбереш себе си за да разгърнеш целия си потенциал . Препоръчвам и ще повторя за други членове от семейството . Благодаря ви !

Офертата е осигурена от "ХАНОАСТРОЛОДЖИ ЕООД , ЕИК: 207578717" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 27.06.2024 до 24.07.2024 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4401  дни публикувахме 114,129 оферти и Ви спестихме 24,393,447 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола