Eксклузивно приключение! 30-минутен свободен полет с балон около София, от Supergift.bg

Eксклузивно приключение! 30-минутен свободен полет с балон около София, от Supergift.bg

14900 лв.

Купи Ваучер

Eксклузивно приключение! 30-минутен свободен полет с балон около София, от Supergift.bg

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
??? Купени ваучери
149лв.

Има ли преживяване, което да е подходящ подарък едновременно за романтичните и екстремни личности? Тръпка, която ще покачи адреналина, но и ще се превърне в спомен за цял живот. Отговорът е само един - полет с балон, при това на супер цена от Supergift.bg! Полетът с балон е подходящ подарък за любимия човек за всеки специален повод или за обикновен ден, който искате да превърнете в специален. Тази емоция е специално създадена за любителите на силните усещания.

30-минутен свободен полет с балон около София - за 149лв на човек.

• Продължителност 30-35 минути.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Supergift.bg

Supergift.bg е сайт за подаръци отвъд масовата представа за това да купиш просто нещо.
Тяхната основна дейност е да предоставят решения за избор на подаръци - преживявания, както и допълнителни услуги, свързани с влагане на лично отношение в процеса на подаряване. Част от решенията, които ще ви предложат, са и традиционните подаръци, които всички добре познаваме, но основата е подаръците, наречени от тях "ПРЕЖИВЯВАНЕ", с които ще имате и възможност да подарите емоция, която да остави траен и приятен спомен у получателя на вашия подарък.
Екипът им е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения.
Тяхната цел e всеки клиент на сайта да достигне максимално лесно до нужната информация и да получи консултация при избора на най-подходящия подарък чрез помощта на удобната структура на сайта или чрез техните консултанти. Бързо, лесно и удобно - дойдох, избрах, подарих.
Сами знаете, че липсата на време и купуването в последния момент убиват креативността на подаряването. Умението да се подарява е ИЗКУСТВО. Така че ако не разполагате с време за магазините и безкрайни колебания, Супергифт е вашето решение. Те ще ви помогнат да изберете идеалния подарък и ще го доставят, където и когато ви е необходим.

ВЪОБРАЖЕНИЕ И КРЕАТИВНОСТ
Супергифт е генератор на идеи - заедно с тях ще изберете КАКВО да подарите и КАК да го направите. Дизайнът на ваучера, пожеланието и всичко придружаващо подаръка е част от ИЗКУСТВОТО да подаряваш. Подаръчен ваучер или свободата да избереш сам кога и как да "ПРЕЖИВЕЕШ" подаръка си.

ГЪВКАВОСТ И УДОБСТВО
Супергифт е една от малкото компания на българския пазар, която предлага възможност да се подари избор. Какво означава това?
Подарявайки предплатен ваучер, се дава възможност на получателя сам да избере кога и как да изконсумира подаръка си. Включително и да смени изцяло посоката на подаръка, не всеки е склонен да лети, но колегите не знаят това. Подарявате преживяване, а получателят избира какво, кога и как да се случи то. Вашият подаръкополучател трябва да се обади на посочените във ваучера телефони за резервация и да уточни какво би искал да му се случи, деня и часа на преживяването.

Екипът им е млад и креативен, но и много опитен, така че очаквай всякакви нестандартни и находчиви решения. За тях работят пилоти, опитни приключенци, спортисти и любители на екстремното, с които ще имате удоволствието да общувате. Те са готови да споделят уменията си с Вас и да Ви покажат това, което им е отнело години тренировки.
Ще се радват да работите заедно или по-точно да правите подаръци заедно.

Офертата е осигурена от "Супергифт ЕООД , ЕИК: BG175220829" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 10.05.2021 до 11.05.2021 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 3231  дни публикувахме 68,572 оферти и Ви спестихме 22,731,743 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола