В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти в Култура

Постановката "Няма да платим! Няма да платим!" от Дарио Фо на 30 Юни от 19:00ч. в Младежки театър, Голяма Зала

Постановката от Дарио Фо "Няма да платим! Няма да платим!" на 30 Юни от 19:00ч. в Младежки театър, Голяма Зала

10лв.

Поръчай Отново

Постановката "Няма да платим! Няма да платим!" от Дарио Фо на 30 Юни от 19:00ч. в Младежки театър, Голяма Зала

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
0
100
0
купени ваучери
До изчерпване остават: ???
10лв.

НЕ ВИ ЛИ СЕ Е ИСКАЛО поне веднъж в живота си ДА НЕ ПЛАТИТЕ? Е, днес не се плаща! За нищо, т.е. за всичко…Можеш да си вземеш от магазина, каквото си поискаш. Такава мълва тръгва из квартала и хората вкупом щурмуват супер маркета. Но…Какво ще си избереш, ако имаш само еднократна възможност да го вземеш без да плащаш, а и дали ще го има в супера? Ако го няма, с какво ще го заместиш? „Философски“въпрос за смисъла на притежанието…Това ми е най- голямата грешка, като режисьор- въобразявам си, че правя от плиткото дълбоко. Тук не е така, представлението е доста забавно и не натежава с тежки метафори. Ще платят ли „купувачите“това което са отмъкнали, или за това, че не са го взели на аванта ще видите в едно от най- смешните ми представления, изпълнено превъзходно от едни от най- смешните артисти, с които съм работил. А какво ще направи полицията, изпратена да арестува обирджиите? Дали ще ги „закопчае“, или ще застане на тяхна страна? Елате и вижте! Гледайте гостуващата постановката на Театър София "Няма да платим! Няма да платим!" в Младежки театър, Голяма Зала с ваучер за:

За постановката:

• Теди Москов - режисьор
• от Дарио Фо

Творчески екип:
Режисьор: Теди Москов
Композитор: Антони Дончев
Сценография и костюми: Свила Величкова
Фотографи: Стефан Н. Щерев, Виктория Сиракова

Участват: Мила Банчева, Михаил Милчев, Невена Калудова, Неда Спасова, Николай Върбанов, Пламен Манасиев, Сава Пиперов, Юлиян Малинов, Юлиян Рачков

Времетраене: 100 минути.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Театър София

Близо половин век Театър София е най-големият общински театър на град София. Разполага със сграда с няколко театрални зали - голяма и камерна, с пространства, пригодeни за експериментална театрална дейност - Мраморно фоайе и лятна театрална сцена.

Театър София е репертоарен театър с компактна актьорска трупа от изявени артисти от различни поколения, технически и административен състав. Трупата на Театър София и до днес съчетава уважението към традициите с творческия експеримент, с различното и интригуващо представяне на театрлното изкуство. Поддържа афиш от 10-12 заглавия, които се играят на четирите сцени. Театър София е театрално пространство, в което е на почит уважението към най-доброто в театралните традиции и същевременно се дава път на най-новото и модерно в съвременния театър.

Офертата е осигурена от "ОКИ Театър "София" , ЕИК: 000673477" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 07.06.2023 до 30.04.2024 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4316  дни публикувахме 110,027 оферти и Ви спестихме 24,373,848 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола