Автоматичен повод за куче до 15 килограма, от Topgoods.bg

Автоматичен повод за куче до 15 килограма, от Topgoods.bg

1690 лв. 20.16лв.

Купи Ваучер

Автоматичен повод за куче до 15 килограма, от Topgoods.bg

 • 20.16лв
 • 3.26лв
 • 16.00

Офертата изтича след:

 • 00часа
 • 00минути
 • 00секунди
??? Купени ваучери
16.90лв.

Вашето куче обича да играе, а вие искате то винаги да е пред очите ви? Зачестяват случаите на злонамерено отношение към домашните любимци, затова дръжте кучето си винаги на повод в близост до вас, за да контролирате какво яде от земята. Този автомотичен повод за куче се предлага в различни цветове - зелен, син, червен и жълт. Двата бутона, които натискате с палец, осигуряват свобода на любимеца ви, но и много бърза реакция на прибиране от ваша страна, когато е необходимо. Поводът е изработен от мека гума, която го прави лек и комфортен за ръката, без излишно да я натоварва и изморява. Захващането към каишката на домашния ви любимец е по удобен и сигурен начин посредством заключваща се кукичка. Време е за разходка с кучето! Грабвайте новия си автоматичен повод от Topgoods.bg и се отдайте на споделените мигове с вашия приятел!

Автоматичен повод за куче до 15 кг - за 16.90лв, вместо за 20.16лв.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Topgoods.bg

Сайтът Topgoods.bg е създаден, за да улесни вашия живот и животa на любимите ви хора. Основната му цел е да ви предложи лесно и бързо пазаруване на най-актуалните стоки към момента. Това са стоки за: здраве, красота, мода, аксесоари, тренировки, подаръци за него и нея, и най-важното - домашния комфорт. Затова екипът работи за вас, за да сте сигурни, че стоките, които получавате, ще са най-актуалните на най-добрите цени, които може да се предложат на пазара.

 • Иванка Аватар
  Иванка

  Доволна съм

Адрес и Контакти

 • гр. София р-н Средец, ул. Георги С. Раковски 145, вх. Б, ет. 2, офис 6
 • 0882 *** ***
  • По График
Topgoods.bg Карта
Офертата е осигурена от "ЕН БИ ДИ ИНВЕСТ ЕООД , ЕИК: BG205892854" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 26.01.2021 до 27.01.2021 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

Още оферти от Topgoods.bg

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 3127  дни публикувахме 65,972 оферти и Ви спестихме 22,655,210 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола