В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Месечна фитнес карта с неограничен брой посещения + инструктор, изготвяне на персонален фитнес профил и членство, от FitGirls

Месечна фитнес карта с неограничен брой посещения, инструктор, изготвяне на персонален фитнес профил, членство

105лв. 52лв.

Купи Ваучер

Месечна фитнес карта с неограничен брой посещения + инструктор, изготвяне на персонален фитнес профил и членство, от FitGirls

  • 105лв
  • 53лв
  • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
??? Купени ваучери
52лв.

Кръгът на FitGirls се състои от уреди на хидравлика, които тренират всички основни мускулни групи, и от аеробни "места за възстановяване" (recovery stations). Липсват тежести, които изискват внимание и регулация всеки път, а оборудването е сигурно и лесно за използване от жени на всякаква възраст. При тренировката с хидравлика съпротивлението при движение зависи от скоростта - колкото по-бързо се движите, толкова по-силно е съпротивлението. Ето защо 30-минутната тренировка изгаря до 500 калории и замества 90-минутна тренировка в традиционен фитнес. Тренирайте при тях с ваучр за:

Месечна фитнес карта с неограничен брой посещения + инструктор, изготвяне на персонален фитнес профил и членство за 52лв, вместо 105лв.

Допълнителна информация

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от FitGirls

Защо да изберете FitGirls?
За жени от всички възрасти и с различна степен на физическа подготовка.
FitGirls предлага цялостна тренировка, достъпна цена и персонализирано клиентско обслужване
Фитнес инструкторът е до вас по време на всяка тренировка, за да ви напътства и мотивира. Независимо дали искате да отслабнете, да се стегнете или просто да бъдете във форма, кръгът от уреди на FitGirls работи с еднаква ефективност за вас.
Работите върху всяка основна мускулна група и комбинирате упражнения за мускулна сила, кардио активност и разтягане – само за 30 минути, 3-4 пъти в седмицата.
FitGirls работи, защото позволява уникалната комбинация от кардио активност и упражнения за мускулна сила на всеки уред, като тренирате две срещуположни мускулни групи едновременно.

Адрес и Контакти

FitGirls Карта
Офертата е осигурена от "Фит Гърлс"ЕООД , ЕИК: 206097595" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 18.10.2021 до 19.10.2021 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 3392  дни публикувахме 72,676 оферти и Ви спестихме 22,902,399 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола