В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Виж още оферти в Уроци и курсове »

Уроци по рисуване за деца и възрастни - 1 астрономически час, от Галерия Европа

Уроци по рисуване за деца и възрастни - 1 астрономически час, от Галерия Европа

500 лв. 10лв.

Поръчай Отново

Уроци по рисуване за деца и възрастни - 1 астрономически час, от Галерия Европа

 • 10лв
 • 5лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 16 Купени ваучери
5лв.

Изкуството развива въображението на децата. Чрез рисунката то може да разкаже всичко най-важно от живота си - неговите страхове, мечти, истории. Насоченото възпитание на желанието и таланта е правилният път за развитие. А ако и вие сте любител на изкуството, то уроците са подходящи и за вас - без ограничение във възрастта. Вземете ваучер от Галерия Европа за:

Уроци по рисуване за деца и възрастни - 1 астрономически час само за 5лв, вместо за 10лв

• За деца над 4 години - Чрез рисунката детето може да разкаже всичко най-важно от живота си – неговите страхове, мечти, истории. Важно нещо, на което се обръща внимание, когато детето е на уроци по рисуване, е неговото въображение. Насоченото възпитание на желанието и таланта е правилният път за развитие.
• За възрастни - Живопис, графика, етюд, композиция от висококвалифицирани преподаватели - художници и педагози. Уроците са както с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, така могат да бъдат и уроци с цел подготовка за кандидатстване в средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства.

• Препоръчителна продължителност – 2 астрономически часа.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Галерия Европа

Галерия Европа има вече над 10 години опит като една от водещите галерии в София. В двете й зали освен постоянните експозиции, представящи над 500 съвременни български автори, можете да се насладите и на временните експозиции, както и на автентични антикварни мебели и чудесна авторска бижутерия. Школата по рисуване в Галерия Европа се намира на ул. Леге 3, разположена е в красива, стара сграда в сърцето на София, на метри от Софийска градска художествена галерия, Национална художествена галерия и повечето централни театри. Преподавателите са висококвалифицирани педагози-художници. Уроците могат да бъдат предназначени за деца, ученици и възрастни. Освен за придобиване на общи познания и култура по рисуване, уроците могат да бъдат с цел подготовка за кандидатстване в средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства. Включват живопис, графика, етюд, композиция и други. Малките и големи школници могат да съчетаят удоволствието от обучението си в залите на галерията с възможността да се запознаят с изключително богатата колекция от над 500 творби на най-утвърдените съвременни български автори, да изучат техния стил и техника на рисуване.

 • Eli Hristova Аватар
  Eli Hristova

  Много приятна учителка. Бих отишла отново.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2784  дни публикувахме 58,373 оферти и Ви спестихме 22,341,889 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола